Wie zijn wij?

Meet our Recruitment team!

Maaike Veldhuizen

Manager Sales & Recruitment

Mijn naam is Maaike Veldhuizen en ik werk alweer een aantal jaren bij Reinders & van Soest. Ik ben verantwoordelijk voor de afdeling Recruitment en ik pak een stukje relatiebeheer op voor ons label HRM advies. Het allerliefste ben ik bij onze opdrachtgevers op locatie. Ik ben heel nieuwgierig van aard, dus ik duik graag overal in. Ik denk dat juiste deze eigenschap er voor zorgt dat ik een compleet plaatje kan schetsen en op deze manier de behoefte van de opdrachtgever goed kan inschatten. Daarnaast ben ik gewoon een echt mensen-mens. Ik ben graag onder de mensen en kan op verschillende niveaus communiceren. Van de arbeidsmigrant tot aan de directeur van een groot MKB bedrijf; geen uitdaging is mij te gek!

 

Valerie Huisman

Recruiter

Hi! Mijn naam is Valerie Huisman en ik ben alweer een hele tijd werkzaam bij Reinders & van Soest als Recruiter. Ik krijg er energie van om de beste match te maken voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever. Kom je bij ons op kennismaking? Grote kans dat je met mij in gesprek gaat! Wat leuk. Ik help je namelijk graag bij het vinden van een leuke baan, en geef je graag wat (sollicitatie) tips en tricks mee. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten! Heb je vragen over een vacature? Dan kun je mij altijd bellen of een berichtje sturen via WhatsApp.

Telefoonnummer: 06-53495918

 

Danny Niël

Stagiair Recruitment

Mijn naam is Danny Niël en ik loop stage op de afdeling recruitment! Ik studeer Global Marketing & Sales op de Hogeschool in Rotterdam. Tijdens deze stage hoop ik mij verder te kunnen ontwikkelen  op verschillende aspecten, en vooral de saleskant! Het in contact staan met veel verschillende bedrijven/mensen (Stakeholders) maakt deze stage voor mij zeer interessant en leerzaam. Ik ben een sociaal iemand die ervan houdt om te communiceren met mensen. Ik zal mij deze stage bezighouden met de verschillende werkzaamheden van de afdeling Recruitment.

Ik kijk er naar uit!

 

Contact

Heb jij na het lezen van bovenstaande nog vragen?
Neem contact met ons op!

Adres: van der Hoevenstraat 18, 2671 EG Naaldwijk
Telefoonnummer: 0174-514875
Email: recruitment@reindersenvansoest.nl

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.