Wie zijn wij?

Ontmoet onze recruitment team

Lisa Jonkheer

Teamleider/ Accountmanager Recruitment

Sinds december 2023 ben ik werkzaam bij Reinders en van Soest. Ik ben verantwoordelijk voor een deel sales en het recruitment.
Ik heb inmiddels al een aantal jaar ervaring opgebouwd binnen de arbeidsbemiddeling. Het leuke aan deze branche vind ik om de opdrachtgever én kandidaat te matchen zodat er naar ieders tevredenheid een vacature wordt ingevuld. Maar, zonder een opdrachtgever geen vacature, dus aan mij de taak om warme en langdurige relaties op te bouwen met onze opdrachtgevers.

 
 

Jamilla van der Ende

Recruitment Consulent

Ik werk bij Reinders & van Soest als Recruitment Consultant. Ik ga langs bij onze opdrachtgevers en voer (telefonische) werving- en selectiegesprekken met potentiële kandidaten voor de vacatures van onze opdrachtgevers. 

Het kan dus best zo zijn dat je via de mail, telefonisch of bij ons op kantoor met mij contact hebt. Ik ben een sociaal persoon en vind het leuk om jou te leren kennen en je verder te helpen bij het zoeken van een baan, of de juiste kandidaat voor jouw vacature. Dus heb je vragen? Bel mij gerust!

Sandra Koop - van der Windt

Marketing & Communicatie Specialist

Ik ben in juni 2023 gestart bij Reinders & van Soest als Marketing- en Communicatiespecialist. Ik houd alle sociale media kanalen bij en schrijf daarvoor ook content. Daarnaast houd ik onze websites bij en schrijf ik vacatureteksten. Ik zorg er ook voor dat wij goed in de schijnwerpers staan op onze social media kanalen.

Ik richt me verder op het bewaken van de huisstijl van onze organisatie en het verzorgen van de e-mailmarketing. Ook maak ik bedrijfsfilmpjes voor onze opdrachtgevers waardoor kandidaten een nóg beter beeld krijgen van hun mogelijk toekomstige werkgever.

 

Contact

Heb jij na het lezen van bovenstaande nog vragen?
Neem contact met ons op!

Adres: Honderdland 1034, 2676 LV Maasdijk
Telefoonnummer: 0174-514875
Email: sollicitatie@reindersenvansoest.nl