Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Wij helpen je graag bij het vinden van een nieuwe baan!

Zie je een leuke vacature op onze website? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Nadat jij de benodigde gegevens naar ons toe hebt gestuurd, nemen wij op werkdagen binnen 24 uur contact met je op. Zo weet je zo snel mogelijk waar je aan toe bent en hoe de procedure zal gaan lopen.

Schept duidelijkheid, toch?

 

Wat wij jou kunnen bieden?

Heerlijke koffie (of thee natuurlijk) en een goed gesprek! Als wij jou uitnodigen voor een kennismaking, ga je in gesprek met een van onze ervaren recruiters. Zij leren jou graag kennen en geven je meer informatie over de vacature. Daarnaast kijken zij met jou of het bedrijf in kwestie ook echt goed bij jou als persoon past. Wij willen namelijk niet alleen een goede match voor de opdrachtgever maar ook voor jou als persoon! Zijn er bijvoorbeeld genoeg doorgroeimogelijkheden voor jou? En wat voor salaris staat er tegenover als je de stap maakt naar een nieuwe job? Allemaal vragen die je alvast bij ons kunt stellen, om te weten te komen of de vacature op jouw lijf geschreven is!

Naast dat we je graag willen leren kennen, geven we je graag sollicitatietips- en tricks mee. Zo ga jij goed voorbereid op gesprek bij het bedrijf wat bij de vacature hoort en is de slagingskans nog een stukje groter! Wanneer onze indruk van jou goed is, dan stellen wij jou voor bij het desbetreffende bedrijf. Als deze ook positief is, dan mag jij bij hen op de koffie! Als dit positief verloopt volgt er hopelijk een aanbod. Dan stappen wij er even tussenuit. Als de handtekening staat komen wij altijd nog even bij jou langs om je te feliciteren en om je iets leuks te brengen!

Een open sollicitatie sturen?

Dat kan zeker!
Stuur je cv naar sollicitatie@reindersenvansoest.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om te laten weten of wij nu een leuke uitdaging voor je hebben.
Mocht dat op dit moment niet zo zijn, dan blijven we graag in contact. Wellicht komt er bij een van onze opdrachtgevers een vacature voorbij die goed bij jouw werkervaring past!

 

Recente vacatures

Hieronder vind je onze meest recente vacatures. Zit jouw droombaan er niet tussen? Klik dan op ‘Bekijk alle vacatures’. Heb je vragen over één of meerdere van onze vacatures? Neem dan gerust contact met ons op!

Servicemonteur

Nieuwerkerk aan den IJssel | 40 uur

Planner

Honselersdijk | 32-40 uur

Accountmanager Verkoop

's Gravenzande | 38-42 uur

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.