Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Wij helpen je graag bij het vinden van een nieuwe baan!

Zie je een leuke vacature op onze website? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Nadat jij de benodigde gegevens naar ons toe hebt gestuurd, nemen wij op werkdagen binnen 24 uur contact met je op. Zo weet je zo snel mogelijk waar je aan toe bent en hoe de procedure zal gaan lopen.

Schept duidelijkheid, toch?

 

Wat wij jou kunnen bieden?

Heerlijke koffie (of thee natuurlijk) en een goed gesprek! Als wij jou uitnodigen voor een kennismaking, ga je in gesprek met een van onze ervaren recruiters. Zij leren jou graag kennen en geven je meer informatie over de vacature. Daarnaast kijken zij met jou of het bedrijf in kwestie ook echt goed bij jou als persoon past. Wij willen namelijk niet alleen een goede match voor de opdrachtgever maar ook voor jou als persoon! Zijn er bijvoorbeeld genoeg doorgroeimogelijkheden voor jou? En wat voor salaris staat er tegenover als je de stap maakt naar een nieuwe job? Allemaal vragen die je alvast bij ons kunt stellen, om te weten te komen of de vacature op jouw lijf geschreven is!

Naast dat we je graag willen leren kennen, geven we je graag sollicitatietips- en tricks mee. Zo ga jij goed voorbereid op gesprek bij het bedrijf wat bij de vacature hoort en is de slagingskans nog een stukje groter! Wanneer onze indruk van jou goed is, dan stellen wij jou voor bij het desbetreffende bedrijf. Als deze ook positief is, dan mag jij bij hen op de koffie! Als dit positief verloopt volgt er hopelijk een aanbod. Dan stappen wij er even tussenuit. Als de handtekening staat sturen wij altijd nog een kaartje om je te feliciteren en hebben wij telefonisch contact!

Een open sollicitatie sturen?

Dat kan zeker

Stuur je cv naar sollicitatie@reindersenvansoest.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om te laten weten of wij nu een leuke uitdaging voor je hebben. Mocht dat op dit moment niet zo zijn, dan blijven we graag in contact. Wellicht komt er bij een van onze opdrachtgevers een vacature voorbij die goed bij jouw werkervaring past!

Recruitment overleg.jpg

Recente vacatures

Ben jij inmiddels nieuwsgierig geworden welke functies wij op dit moment open hebben staan? Kijk dan (voor de meest recent geplaatste functies) hieronder! Voor een overzicht van alle openstaande functies klik je hieronder op ‘Bekijk alle vacatures’.

 

Uitvoerder Groen

Wateringen I 40 uur

 

Communicatiemedewerker

Monster I 24-32 uur

 

Senior HR Adviseur 

Maasdijk I 32-40 uur