Werkzoekenden

Wanneer u solliciteert op een vacature of uw cv vrijblijvend naar ons toestuurt krijgt u (op werkdagen) altijd binnen 24 uur een reactie. Als u reageert op een vacature, dan doet u gelijk mee in de sollicitatieprocedure. Daarnaast kunt u ook solliciteren middels een open sollicitatie. In dit geval zullen we kijken of we een passende functie voor u beschikbaar hebben. Wanneer wij een passende vacature denken te hebben nodigt onze recruiter, die de betreffende vacature in beheer heeft, u uit voor een kennismakingsgesprek. Onze ervaren recruiters praten niet alleen met u over de vacature, maar geven ook tips over uw cv en over het solliciteren in het algemeen. Zo gaat u goed voorbereid de sollicitatieprocedure in, waardoor de slagingskans vele malen groter is. Mocht een dergelijk traject onverhoopt niet direct tot een baan leiden, dan heeft u toch een waardevolle ervaring opgedaan die u meeneemt naar een volgend gesprek.

 

Wat kunnen wij u bieden

Heerlijke koffie! Tijdens een eerste kennismaking gaan we dieper in op hetgeen waar u als kandidaat naar op zoek bent in een nieuwe baan. Uiteraard hoort hier dus een lekker kopje koffie bij. Wanneer we een goede indruk van elkaar hebben, sturen wij in overleg uw cv naar één of meerdere bedrijven uit ons netwerk. Bij een positieve terugkoppeling van een werkgever maakt u kennis met het bedrijf. Zijn jullie beiden nog steeds enthousiast, dan doet het bedrijf u een voorstel. Wij stappen er dan even tussenuit. Als u vervolgens werkzaam bent in uw nieuwe functie ziet u ons weer een aantal keer terug. Dan komen we dus bij ú op de koffie! Het eerste half jaar hebben we geregeld contact met u om te horen of alles goed met u gaat in uw nieuwe functie! Bij onze plaatsingen streven wij altijd naar een vast dienstverband voor onze kandidaten.

Solliciteren

Kunnen wij u helpen naar een volgende stap in uw carrière? Stuur dan snel uw cv + motivatie naar sollicitatie@reindersenvansoest.nl

pexels-photo-928199.jpeg

Recente vacatures

Hieronder ziet u de meest recente vacatures. Het is slechts een greep uit de vele verschillende vacatures die wij open hebben staan. Heeft u vragen of opmerkingen over één of meerdere van onze vacatures, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.
Voor al onze vacatures klikt u op 'Bekijk alle vacatures'.

Service monteur

de Lier | fulltime

Monteur F gassen

de Lier | fulltime

Leerling monteur klimaatbeheersing

de Lier | fulltime

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.