Op zoek naar nieuw personeel?

Wij helpen je graag!

Bij Reinders & van Soest Recruitment vinden we het belangrijk om een langdurige samenwerking aan te gaan met onze opdrachtgevers. We hechten er waarde aan om de organisatie goed te leren kennen. Welke sfeer hangt er binnen jullie bedrijf en welk type mens past goed binnen jullie organisatie?
Tijdens een eerste gesprek op locatie maken we persoonlijk kennis en bespreken we de vraag die jullie als bedrijf hebben liggen. Daarnaast vertellen we maar al te graag over onze werkwijze en kunnen jullie beslissen of deze werkwijze bij jullie als bedrijf past.


Zijn jullie net zo enthousiast over onze werkwijze als wij? Dan gaan we aan de slag! We gaan dieper in op de openstaande functie, maken afspraken over het maatwerkpakket die hier bij past en nemen een kijkje in de keuken. We vragen alle benodigde informatie op (zoals beeldmateriaal en jullie logo), zodat we deze kunnen plaatsen bij de vacaturetekst die wij voor jullie maken. Wij verzorgen altijd de eerste selectie van kandidaten, maar uiteindelijk maken jullie als opdrachtgever de keuze welke kandidaten jullie ook daadwerkelijk op locatie willen spreken.

 

Persoonlijk Profiel Analyses

We hebben het vaker aangegeven, maar onze werving- & selectietrajecten zijn maatwerk. Als ondersteuning van het traject bieden wij onder andere een assessments aan in de vorm van een Persoonlijke Profiel Analyse (PPA). De PPA gedragsassessment van Thomas International geeft inzichtelijk wat de arbeidsethiek is van de kandidaat. Daarnaast laat deze test goed zien welke stijl van communiceren past bij de kandidaat, wat zijn/haar waarde is voor de organisatie, wat de motivatoren zijn van de kandidaat om in deze functie aan de slag te willen, maar ook ontwikkelpunten en werken onder druk komt aan bod. Bovendien geeft het een beeld van hoe leerbaar en ontwikkelbaar de kandidaat (nog) is. De PPA wordt afgenomen door één van de gecertificeerde medewerkers van Reinders & van Soest.

Een vacature aanmelden?

Ja! Dat is leuk!

We komen graag met je in contact. Eén belletje naar onze Recruitment afdeling. En we plannen op korte termijn nog een afspraak in. Onze collega's zijn te bereiken op telefoonnummer: 0174-514875. 

Lisa Jonkheer profiel.jpg

Recente vacatures

Ben jij inmiddels nieuwsgierig geworden welke functies wij op dit moment open hebben staan? Kijk dan (voor de meest recent geplaatste functies) hieronder! Voor een overzicht van alle openstaande functies klik je hieronder op ‘Bekijk alle vacatures’.

 

Magazijnmedewerker

Maasland | 32-40 uur

 

Commercieel medewerker binnendienst

Maasland | 32-40 uur

 

R&D Engineer

Maasland | 32-40 uur