Werkgevers

Om de juiste kandidaat aan u te kunnen koppelen, vinden wij het belangrijk om u en uw bedrijf eerst goed te leren kennen. In een persoonlijk kennismakingsgesprek bespreken wij uw wensen. Wij stellen vervolgens een aantal geschikte kandidaten aan u voor en u kiest vervolgens welke kandidaten u wilt uitnodigen. Mocht de klik er onverhoopt niet zijn, dan zoeken wij fanatiek verder naar de juiste kandidaat. Na de werving & selectie en plaatsing stopt onze bijdrage niet. Wij bieden namelijk ook de mogelijkheid tot coachen van uw nieuwe medewerker om hem optimaal in zijn nieuwe functie te laten slagen. 

 

Persoonlijke profiel analyses

Als ondersteuning van het wervingstraject biedt Reinders & van Soest ook een Assessments aan in de vorm van een persoonlijke profiel analyse (PPA). De PPA gedragsassessment van Thomas International geeft nauwkeurig inzicht in het werkgedrag van mensen en geeft meer zekerheid bij werving. Het geeft een gedetailleerd profiel van de kandidaat met de sterke punten en de aandachtspunten. De PPA geeft het aan wat het werkgedrag van de persoon is, de stijl van communiceren bij hem past, zijn waarde voor de organisatie, de motivatoren, de grootste vrees en hoe diegene zich opstelt onder druk. Bovendien geeft het een beeld van hoe leerbaar en ontwikkelbaar de kandidaat is.

Vacature aanmelden

Wanneer u op zoek bent naar nieuw personeel helpen wij u graag een handje mee! Onze recruiter Maaike komt bij u langs op locatie om een duidelijk beeld te krijgen van de openstaande functie. Op deze manier kan zij een goede functie omschrijving samenstellen. Aan de hand hiervan gaan zij op zoek naar een passende kandidaat om uw bedrijf te versterken.

Neem vrijblijvend contact op via het e-mailadres: recruitment@reindersenvansoest.nl
of bel ons op telefoonnummer 0174-514875. U kunt vragen naar Maaike. 

 

Recente vacatures

Hieronder ziet u de meest recente vacatures. Het is slechts een greep uit de vele verschillende vacatures die wij open hebben staan. Heeft u vragen of opmerkingen over één of meerdere van onze vacatures, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag. 
Voor al onze vacatures klikt u op 'Bekijk alle vacatures'.

Service monteur

de Lier | fulltime

Monteur F gassen

de Lier | fulltime

Leerling monteur klimaatbeheersing

de Lier | fulltime

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.