Vacature

Stagiair afdeling Recruitment

Adres

Maasdijk

Openingstijden

16-40 uur

Educatie

HBO werk- en denkniveau

Wil jij je communicatie skills naar een hoger level brengen en ben jij op zoek naar een stage waarbij je niet alleen maar koffie hoeft te halen, maar echt van toegevoegde waarde zal zijn voor onze organisatie? Lees dan snel verder!

Reinders & van Soest is een full service personeelsadviesbureau waar op dit moment ruim 20 passievolle medewerkers werkzaam zijn. Binnen onze organisatie heeft een ieder zijn eigen specialisatie en dit is onderverdeeld in 5 verschillende labels: Recruitment, HRM, Mobiliteit, Mediation en Werk & Kanker.
Ons doel is om onze opdrachtgevers op proactieve wijze te ontzorgen, verwachtingen te overtreffen en samen met de opdrachtgevers groei te realiseren. Het hoofddoel is om de continuïteit te waarborgen binnen iedere organisatie.

De afdeling Recruitment bestaat op dit moment uit twee personen: een Recruiter en een Teamleider Sales & Recruitment.

Ben jij een 3e jaars student of op zoek naar een afstudeerstage? Dan komen we graag met jou in contact!

 

Hard werken loont!

Je krijgt de mogelijkheid om stage te lopen bij een groeiende organisatie. Wat mooi is aan onze organisatie, is dat wij verschillende labels hebben en je dus zoveel meer kan leren dan alleen Recruitment. Uiteraard krijg je een stagevergoeding en we bieden je de mogelijkheid om in de vakanties bij ons te komen werken.

Jouw toekomstige werkdag

Op onze afdeling is geen dag hetzelfde. En dat vinden wij juist zo leuk aan ons vak. Wij helpen mensen aan een nieuwe baan en onze opdrachtgevers aan kundig en vakbekwaam personeel. Daarnaast hebben we ook een adviserende rol. Wat wil je nog meer! Win-win-win.

Tijdens jou stageperiode nemen we je mee in de wereld van Recruitment. Je mag mee tijdens een klantbezoek, kijkt mee hoe wij vacatureteksten opstellen, je neemt deel aan kennismakingsgesprekken met kandidaten en nog zoveel meer! Je bent bij ons om te leren, maar we begrijpen het ook dat je het fijn vindt om bepaalde werkzaamheden zelfstandig op te pakken. We beginnen klein. In eerste instantie zal je de algemene e-mailbox bijhouden en binnengekomen cv’s (samen) gaan screenen. Je plant afspraken in voor de Recruiter en deze afspraken bevestig je per telefoon en e-mail richting de kandidaat. Later leggen we je uit hoe je openstaande vacatures op onze website plaatst, zodat je dit in het vervolg ook zelfstandig kan oppakken. Wij werken met mooie pakketten, zodat we proactief geschikte kandidaten kunnen benaderen voor onze openstaande vacatures. Hier ben je iedere dag zeker wel twee á drie uur zelfstandig mee bezig. Natuurlijk is er altijd ruimte voor het stellen van vragen of om even te sparren over een bepaald cv.

Naast deze werkzaamheden houd je je ook bezig met een stukje social media. Je vindt het leuk om korte tekstjes te verzinnen en content te maken. Past dit niet helemaal in jou straatje? Ook goed. Dan doen we dat stukje gewoon zelf, want wij vinden dit heel leuk om te doen.

Wanneer je een tijdje met ons meedraait bestaat er ook de mogelijkheid om korte telefonische intakes af te nemen met kandidaten en/of referentiechecks uit te voeren.

Dit ben jij

  • HBO student in de richting van HRM, Marketing/ Communicatie of Sales;
  • Je bent leergierig en vindt het leuk om bepaalde verantwoordelijkheden te krijgen;
  • Je hebt humor, want anders snap je onze grapjes niet!
RevS - Logo - Vrijstaand.png

Interesse in bovenstaande vacature?

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op met Lisa Jonkheer of Jamilla van der Ende via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

Jamilla - Lisa - Overleg.jpg

Persoonsgegevens