Vacature

Software developer

Adres

Honselersdijk

Openingstijden

32 - 40 uur

Educatie

HBO/WO werk- en denkniveau

Werk jij graag met nieuwe technieken en ben jij iemand die in oplossingen denkt? 

Heb jij daarnaast kennis van .NET en heb jij vaardigheid in het schrijven van onderhoudsvriendelijke en testbare code? Lees dan snel verder!

Het Westlandse jem-id is een grote speler op het gebied van softwareontwikkeling. Door continu bezig te zijn met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector kan de Nederlandse tuinbouwsector haar voorsprong behouden. Het is belangrijk om te begrijpen wat de klanten willen, te luisteren naar hun wensen en hierop in te spelen. Door processen te blijven doorgronden kom je immers tot de kern van een probleem. Dat is de kracht van jem-id. Op dit moment zijn er 70 medewerkers in dienst, waarvan 25 developers.

 

Hard werken loont!

Bij aanvang krijg je een tijdelijk contract aangeboden. Dat zal bij wederzijdse tevredenheid omgezet worden naar een vast contract. We willen immers met jou de toekomst in!

In ruil voor jouw kwaliteiten, bieden wij je:

 • Een mooi salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring welke start vanaf €2.750,- bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband;
 • 8% vakantiegeld;
 • Onbeperkt vakantiedagen;
 • Een bonusregeling;
 • Een pensioenregeling, waarvan jem-id de helft van de premie betaalt;
 • Persoonlijke ontwikkeling, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Per jaar wordt hier per persoon 100 uur voor gereserveerd.


Last but not least... er is voldoende ruimte voor gezelligheid. Er zijn bedrijfsuitjes en een wekelijkse borrel. Ook buiten werktijd wordt geregeld wat georganiseerd door verschillende collega’s. Je mag hierbij aansluiten, maar dit is altijd vrijblijvend.

Wat je bij jem-id gaat doen

Afhankelijk van of je als front-end, back-end of full-stack developer aan de slag gaat, houd je je o.a. bezig met:

 • Het ontwikkelen van nieuwe en onderhouden van bestaande features;
 • Het optimaliseren van huidige functionaliteiten;
 • Het vertalen van een functioneel design naar een technische oplossing voor een bepaald vraagstuk;
 • Het onderzoeken van nieuwe technieken en het ontwerpen van een service-architectuur;
 • Het bezoeken van klanten om te ervaren hoe zij het product in de praktijk gebruiken, mits je dit leuk vindt.

Jouw toekomstige werkdag:

Jouw werkdag begint tussen 08:00-09:00 uur. Stipt om 09:00 uur starten jullie met de dagelijkse stand-up meeting, daar bespreken jullie de dag die voor je ligt. Op het digitale planbord staan alle taken. Jij weet precies wat je kan en wil oppakken. De verdeling van de werkzaamheden doen we als team.

Er is een complexere vraag binnengekomen vanuit een klant. Samen met de product owner sparren jullie hierover. Lijkt het jou leuk om aan dit project te werken? Dan komt op het bord jouw foto achter deze taak te staan; een nieuwe uitdaging! Gedurende het project werk je in een team van developers, een UX designer en de product owner. Samen bekijken jullie het vraagstuk en sparren jullie over de invulling en uitwerking hiervan. Daarna start het ontwikkelen.

Wekelijks zie je jouw werk terug op het platform. Aangezien het vrijdag is, moet je voor 10.30 uur de snacklijst invullen. Vandaag ga je voor een Mexicano. Je gaat zelfstandig met een aantal lopende projecten aan de slag. Om 12.30 uur wordt de snack gebracht, tijd voor pauze. Nadat al het lekkers op is, speel je nog een potje tafelvoetbal met jouw collega’s.

Na de pauze sluit je je met een koptelefoon op lekker af om volledig geconcentreerd te werken aan de complexe vraag van vanochtend. Aan het einde van de middag beantwoord je een aantal mails en rond je je werkzaamheden voor deze week af. Voldaan sluit je je computer af. Het is tijd voor de vrijdagmiddagborrel!

Dit ben jij

 • Er zijn verschillende niveaus om in te stappen. We zoeken mensen met een afgeronde hbo-opleiding in de richting van ICT (schoolverlater na jaar 3? We zijn benieuwd naar je CV) of universitaire opleiding. Mooi als je al ervaring hebt met back-end, front-end of full-stack ontwikkeling.
 • Als front-end developer heb je ervaring met Angular en/of React, HTML, CSS, JavaScript, TypeScript, NPM of Yarn.
 • Voor back-end zoeken we mensen met (diepgaande) kennis van C#, .NET en vaardigheid in het ontwerpen en implementeren van RESTful API’s. Ook heb je kennis van databasesystemen zoals Microsoft SQL Server, of andere SQL- en/of NoSQL-databasesystemen.
 • Ben je toevallig al bekend met:Cloud platforms zoals AWS en/of Azure, Docker of heb je kennis van DevOps-praktijken, zoals CI/CD (Continuous Integration en ContinuousDelivery).
 • Ervaring met versiebeheersystemen zoals Git en de tools hiervoor zoals Gitlab en/of Azure DevOps.
 • Ervaring met agile ontwikkelmethodologieën (bijv. Scrum) en gerelateerde tools (bijv. Jira en/of Trello).
jem-bgwit.png

Interesse in bovenstaande vacature?

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op met Lisa Jonkheer of Jamilla van der Ende via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

 

 

Jamilla - Lisa - Overleg.jpg

Persoonsgegevens