Vacature

Planner/ Back office

Adres

Monster

Openingstijden

32- 40 uur per week

Educatie

MBO+ werk- en denkniveau

Ben jij een echte regelaar met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ga jij accuraat om met klantcontact en administratieve taken? Lees dan gauw verder!

Scholtes is een ervaren installateur uit Monster. In het gehele Westland tot aan Rotterdam zijn zij actief op het gebied van centrale verwarming, zonneboilers, warmtepompen, , ventilatie en airconditioning. Tot de klantenkring behoren particulieren, aannemers, woningbouwverenigingen, kantooreigenaren, zorginstellingen en scholen. Scholtes is een echt familiebedrijf en staat bekend om hun snelle service, goede prijs/ kwaliteit verhouding en kwalitatief hoogstaande vakmanschap!

 

Hard werken loont!

Naast een superafwisselende baan en de ruimte om mee te bewegen in een groeiende organisatie, heeft Scholtes jou het volgende te bieden:

 • Een salaris dat past bij jou kennis en ervaring;
 • Bij aanvang krijg je een jaarcontract, maar Scholtes wilt graag met jou de toekomst in waardoor er uitzicht is op een vast dienstverband;
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • Pensioenregeling volgens de CAO Technisch Installatiebedrijf Metaal & Techniek;
 • 8% vakantiegeld;
 • Meerdere teamuitjes per jaar, hoe leuk is dat?
 • Mogelijkheid tot trainingen en cursussen volgen.

 

Wat ga je doen?

Bij Scholtes is geen dag hetzelfde. Je kunt een dynamische werkomgeving verwachten met veel afwisseling en uitdaging.
Als planner/back office ben jij de spil van het bedrijf. Je bent namelijk meer dan de planner; je bent de schakel tussen de klanten en de monteurs.
Je zorgt ervoor dat de monteurs efficiënt worden ingezet en klantverzoeken nauwkeurig worden afgehandeld. Dit doe je door klanten telefonisch te woord te staan en hen verder te helpen met hun vragen en verzoeken. Hieruit vloeien de afspraken die je vervolgens moet inplannen. Tegelijkertijd belt een monteur je met een vraag over een bepaalde klus. Je neemt direct de coördinerende rol op je en zorgt dat de monteur verder kan. Uiteraard rekening houdende met zowel de klanten als monteur. Je kunt daarom ook goed inschatten welke monteurs het beste geschikt zijn voor bepaalde klussen. Je weet verbanden goed te leggen waardoor de planning soepel en probleemloos verloopt.
Naast het plannen komen er ook andere werkzaamheden bij kijken, je houd je bezig met de opvolging van afspraken, helpt collega’s waar nodig en zorgt dat er voldoende kantoorbenodigdheden zijn. Dit doe je niet alleen want Scholtes is een horizontale organisatie. Bij hen staat centraal dat samenwerking de sleutel tot succes is. Wanneer het nodig is, staan ze klaar om elkaar te helpen en bij te springen.

Wie ben jij?

 • Je beschikt over minimaal MBO+ werk- en denkniveau;
 • Ervaring met Syntess Software is een pré;
 • Je hebt affiniteit met techniek;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je hebt kennis van Microsoft Office en Excel;
 • Je bent flexibel, kan goed schakelen en houdt ervan om diverse taken op je te nemen.
Scholtes Logo.png

Interesse in bovenstaande vacature?

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op met Lisa Jonkheer of Jamilla van der Ende via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

Jamilla - Lisa - Overleg.jpg

Persoonsgegevens