Vacature

Medewerk(st)er binnendienst

 

Honselersdijk

 

24 - 40 uur

 

HBO werk- en denkniveau

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarbij je alle vrijheid krijgt om complexe vraagstukken uit te pluizen om vervolgens tot de juiste oplossing te komen? Geeft het je een kick om klanten te woord te staan en heb je ervaring in de AGF-sector?&

Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn we continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in de relatie met elkaar als team. We begrijpen wat klanten willen, zien waar behoefte aan is en spelen hierop in. Door processen te blijven doorgronden kunnen we tot de kern van een probleem komen. Dat is de kracht van jem-id. We hebben op dit moment zo’n 60 medewerkers in dienst. Omdat ons klantenbestand blijft groeien, zijn wij op zoek naar versterking. Het AGF team bestaat uit 25 collega’s waarvan 3 in het supportteam zitten. Je zal in een warm bad terecht komen, want dit team is heel hecht met elkaar.

Ga jij geen uitdaging uit de weg en ben jij op zoek naar een functie met een klantgericht tintje? Wacht dan niet langer en solliciteer direct.

Hard werken loont!

Bij aanvang krijg je een tijdelijk contract aangeboden. Dat zal bij wederzijdse tevredenheid omgezet worden naar een vast contract. We willen immers met jou de toekomst in!

Naast een hele mooie uitdaging, bieden we je ook nog eens een mooi salaris. Dit salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring, maar zal liggen tussen de € 2700,- en € 3750,- bruto o.b.v. een fulltime dienstverband. Als we aan het einde van het jaar ervan overtuigd zijn dat je je goed voor de organisatie hebt ingezet, kunnen we je nog extra belonen d.m.v. een bonusregeling. 

Jem-id heeft geen CAO, maar wel een personeelshandboek. Hierin staat o.a. beschreven dat je 8% vakantiegeld verdient en onbeperkt vakantiedagen mag opnemen! Zolang je dit maar goed overlegd met je team. We werken met volwassen mensen en vertrouwen erop dat iedereen prima met deze verantwoordelijkheid om kan gaan. Klinkt goed toch?

Er wordt een pensioenregeling aangeboden, waarvan Jem-id de helft van de premie betaalt. Zo ben je ook alvast aan het sparen voor je oude dag. Verder zijn er tal van mogelijkheden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Bij Jem-id vinden we het zeer belangrijk dat iedereen zich blijft ontwikkelen, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Er is daarom ook ruimte tot het volgen van cursussen en/of opleidingen zodat jij je binnen het werk kan specialiseren in de richting waar jij mogelijkheden ziet.

Last but not least is er naast hard werken uiteraard ook ruimte voor gezelligheid. Jouw verjaardag zal niet zomaar voorbij gaan. Zo hangt er altijd een jungle aan vlaggetjes rondom jouw bureau en worden er geregeld bedrijfsuitjes en borrels georganiseerd.

 

Jouw toekomstige werkdag

Het is vrijdag en jouw werkdag begint tussen 08.00 uur en 09.00 uur. Je komt aan op kantoor, maakt een dolletje met een collega en pakt een kopje koffie. Heerlijk, de dag gaat weer beginnen. Je werkt nauw samen met drie andere collega’s van het supportteam en met één software developer die deze dag bij jullie team aansluit. Met z’n vieren hebben jullie een belangrijke taak binnen de organisatie; de verwachting van de klant overtreffen. Jullie werken vooral in ons eigen ontwikkelde AGF softwarepakket GreenCommerce. Aan dit pakket hebben we verschillende (online) applicaties gekoppeld, zoals GreenXchange, FreshBabel en de GreenCommerce Apps. Ook deze applicaties worden door jem-id ontwikkeld en hier komen dus regelmatig vragen over binnen.

Deze ochtend ben jij verantwoordelijk voor alle inkomende eerstelijns vragen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. De vragen komen binnen via de telefoon, e-mail. De vragen die direct te beantwoorden zijn, behandel je zelf. Bij de vragen waar je iets meer technische kennis voor nodig hebt, spar je met de softwareontwikkelaar. Ook komen er een aantal vragen voorbij die jij even parkeert om later vandaag op te pakken. Om 12 uur vindt de stand-up plaats. Hierin bespreken jullie de bijzonderheden van deze week en de aandachtspunten voor vandaag. Fijn om even samen alle lopende zaken door te nemen.

Na de lunch ga jij aan de slag met een aantal complexere vraagstukken. Dit betekent dat jouw collega de eerstelijnsdienst overneemt en dient als eerste contactpersoon voor de klanten. Zo kan jij je even volledig focussen op de uitzoekklussen. Daarna krijg je nog een vraag over het beheer van de rollen. Je past hier en daar de rechten aan en belt hierna de klant op dat het nu allemaal naar wens staat.

In de loop van de middag neem je contact op met bestaande klanten om hen te informeren over een nieuwe update die eraan komt binnen GreenCommerce. Je vertelt uitgebreid wat de update inhoudt en wat het hen gaat opleveren.

Je checkt nog even je mail en werkt de laatste zaken weg. Daarna zet je alvast wat werkzaamheden in je agenda voor volgende week. Tevreden sluit je je PC af en je sluit nog even gezellig aan bij de borrel. Maandag weer een nieuwe werkweek, maar nu eerst weekend!

Dit ben jij

Dit ben jij:

  • Je hebt een afgeronde HBO diploma, of aantoonbare werkervaring op HBO niveau;
  • Je hebt affiniteit met de AGF sector, doordat je er bijv. zelf in gewerkt hebt. Of misschien heb jij wel al ervaring met een product van ons? Dat zou mooi meegenomen zijn;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Goede en eerlijke communicatie stroomt bij jou door je aderen. Verder beschik je over voldoende verantwoordelijkheidsgevoel en kan je zowel in teamverband, als zelfstandig, goed uit de voeten.
jem-bgwit.png

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op met Wieke van der Steen of Maaike Veldhuizen via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.