Vacature

(Junior) Belastingadviseur 

Adres

Den Haag

Openingstijden

24 - 40 uur

Educatie

HBO werk- en denkniveau

Ben jij ambitieus en wil jij de kans pakken om jezelf (nog meer) te ontwikkelen? Heb jij ervaring in een soortgelijke functie bij een accountants-/ advieskantoor of wil je na het afronden van je opleiding deze ervaring gaan op doen? 

Smit & de Wolf is gevestigd in een prachtig pand in hartje Den Haag. Ze hebben een groot en gevarieerd klantbestand, vooral gesitueerd in het MKB. Smit & de Wolf is een groeiende organisatie. Er zijn op dit moment zo’n 28 personen werkzaam binnen het bedrijf. Ze zijn professioneel, maar tegelijkertijd ook persoonlijk en direct. Het kantoor heeft een informele cultuur waarbij samenwerken het sleutelwoord is naar de behaalde successen. In de functie van (junior) Belastingadviseur werk je nauw samen met 5 collega’s. Je ondersteunt de Relatiebeheerders en Partners. Daarnaast ben je een aanspreekpunt voor de Assistent Accountants. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij je de kans grijpt om mee te groeien met het bedrijf? Lees dan verder. 

 

Hard werken loont!

Bij Smit & de Wolf krijg je bij aanvang een jaarcontract aangeboden. Is er een wederzijdse match? Dan zetten we dit contract graag om naar een vast contract. Bij dit contract hoort een prima salaris. Wat dacht je van een salarisindicatie tussen de € 2500,- en € 4000,- bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek? Is jouw salaris afwijkend, maar weet jij zeker dat jij de man/vrouw bent die wij zoeken? Ook dan komen we graag met je in contact. Naast een mooi salaris krijg je een 13e maand en gekoppeld aan je ervaring eventueel een mobiliteitsbudget. Dit budget kun je uit laten betalen, maar je kan hier bijvoorbeeld ook een auto van de zaak mee leasen. De keuze is aan jou! Naast deze mooie voorwaardes biedt Smit & de Wolf je ook nog een premievrij pensioen, 26 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband, één bruto maandsalaris aan vakantiegeld, een telefoon, laptop en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen d.m.v. een mooie studieregeling (en als je het ambieert om door te groeien binnen het bedrijf is dit ook zeker een optie). Daarnaast is er een bedrijfsfitness aanwezig in het pand. In de kantine vind je een spelcomputer, tafeltennistafel en dartbord en voor een gereduceerd tarief is het mogelijk om mee te doen aan de gezamenlijke lunch. Ook op vrijdagmiddag weet iedereen elkaar te vinden en wordt de week gezellig afgesloten. Last but not least is er nog een jaarlijks uitje waarbij goed uitgepakt wordt. Ook is er jaarlijks een gezellige BBQ. 

Jouw toekomstige werkdag

Jij gaat graag naar je werk. Niet alleen omdat je hele fijne collega’s hebt en een hele variërende job, maar ook omdat de ambiance bij jullie op kantoor zo fijn is. Je stapt binnen en hebt gelijk een kort  praatje met een collega. Daarna vervolg je je weg naar je werkplek op zolder. Dat klinkt een beetje vreemd, maar hier is een heerlijke werkruimte gecreëerd waar een hele fijne sfeer hangt. En niet geheel onbelangrijk; op zolder wordt er hard gewerkt, maar er is ook altijd wat te beleven. 

Als (junior) Belastingadviseur verricht je ondersteunende werkzaamheden in de belastingadvisering en stel je zelfstandig aangiften IB, VPB en (sporadisch) erf- en schenkbelasting op. Daarnaast geef je (minder complexe) belastingadviezen.  Je bouwt kennis op over de fiscale wet- en regelgeving door je te verdiepen in de situatie van de klant en door hun fiscale mogelijkheden te onderzoeken. Je werkt graag aan complexe en gevarieerde opdrachten, want dit geeft je veel uitdaging. Hierdoor blijf je jezelf ontwikkelen en is geen dag hetzelfde. Je onderhoudt zowel het contact met de klant, als met de fiscus. Dit zorgt voor een mooie mix aan werkzaamheden. 
Als (junior) Belastingadviseur bij Smit & de Wolf kom je te werken in een brede belastingadviespraktijk. Daarin combineren fiscalisten algemene kennis met een specialisatie voor een onderdeel van de belastingwetgeving. Denk bijvoorbeeld aan omzetbelasting, pensioenen, vennootschapsbelasting, schenk- en erfbelasting, maar ook aan internationale belastingwetgeving en financiële planning. Door samen te werken met specialisten, ondersteun je als (junior) Belastingadviseur de Relatiebeheerders en Partners. Zo kunnen alle klanten van goed en doordacht belastingadvies worden voorzien dat past bij hun situatie. Als (junior) Belastingadviseur wordt je intern opgeleid en begeleid. Wanneer je ambitieus bent is het mogelijk om door te stromen naar de functie van Relatiebeheerder of Belastingadviseur.

Dit ben jij

  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO of WO opleiding in de richting van fiscale economie en/of fiscaal recht;
  • Het is een pré wanneer je ervaring hebt met Unit4 Fiscaalgemak en Office 365;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je bent klantgericht, sociaal- en contactueel vaardig, nauwkeurig, kritisch en neemt graag zelf initiatieven.
     
smit-en-wolf.png

Interesse in bovenstaande vacature?

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op met Wieke van der Steen of Jamilla van der Ende via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

wat-wij-kunnen-bieden.jpg

Persoonsgegevens