Vacature

HR Adviseur

Adres

Maasdijk

Openingstijden

20-40 uur

Educatie

HBO werk- en denkniveau

Heb jij een afgeronde opleiding HRM of P&A en vind jij het leuk om de belangen te behartigen op het gebied van HR voor verschillende opdrachtgevers? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Reinders & van Soest is een full service personeelsadviesbureau waar op dit moment ruim 20 passievolle medewerkers werkzaam zijn. Binnen onze organisatie heeft een ieder zijn eigen specialisatie en dit is onderverdeeld in 5 verschillende labels: HR advies, Recruitment, Mobiliteit, Mediation en Werk & Kanker. Ons doel is om onze opdrachtgevers op proactieve wijze te ontzorgen, verwachtingen te overtreffen en samen met de opdrachtgevers groei te realiseren. Het hoofddoel is om de continuïteit te waarborgen binnen iedere organisatie.

De afdeling HR advies bestaat op dit moment uit 11 enthousiaste HR professionals. Iedere HR adviseur heeft zijn/ haar eigen klanten waarbij je een dag(deel) in de week werkzaam bent. Dit kan zijn op projectbasis, bijvoorbeeld in verband met zwangerschapsverlof van de huidige HR adviseur of middels een gekaderd project. Het komt vaker voor dat je voor langere tijd bij dezelfde opdrachtgevers werkzaam bent en echt mee bouwt aan de organisatie. Of het nu gaat om het opzetten en vormgeven van een HR afdeling, of het begeleiden en coachen van het huidige HR team; er zijn mogelijkheden zat! In verband met de aanhoudende groei en de grote vraag naar HR professionals zijn wij op zoek naar versterking! Ga jij geen uitdaging uit de weg en houd jij van afwisseling in je werk? Dan komen wij graag met jou in contact!

 

Hard werken loont!

Bij aanvang krijg je een tijdelijk contract, maar wij willen met iemand de toekomst in! Dit betekent dat je hierna, bij een wederzijdse match, direct een vast contract krijgt. Je krijgt de mogelijkheid om mee te bewegen met een groeiende organisatie. Er is altijd ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van cursussen/ opleidingen. Reinders & van Soest valt niet onder een cao, maar er is wel een personeelshandboek aanwezig. Naast een prima salaris krijg je een pensioenregeling waarvan de helft van de premie betaald wordt door de werkgever, ieder jaar 8% vakantiegeld en 25 vrije dagen bij een fulltime dienstverband. Uiteraard hoort er bij deze functie een telefoon en laptop van de zaak. Reinders & van Soest is een zeer professioneel personeelsadviesbureau, maar er hangt altijd een informele, gezellige sfeer onder elkaar. Wij beschikken over een vitaliteitsprogramma, organiseren leuke borrels en gezellige bedrijfsuitjes. Daarnaast is thuiswerken (in overleg met je opdrachtgever) geen probleem.

Jouw toekomstige werkdag

In jouw rol van (externe) HR adviseur lever je een actieve bijdrage aan de voorbereiding, ontwikkeling en implementatie van HR-beleid bij diverse opdrachtgevers. Je adviseert en ondersteunt (gevraagd en ongevraagd) het management op het gebied van HR-beleid en de daarbij behorende vraagstukken. Ook adviseer je op het gebied van organisatieontwikkeling en de inrichting hiervan. Daarnaast begeleid je verzuimtrajecten en heb jij graag een vinger in de pap wanneer het gaat om het werven van nieuw personeel. Je zet de nieuwe werving & selectieprocedures op, stelt vacatureteksten op, voert kennismakingsgesprekken en adviseert jouw opdrachtgever m.b.t. het traject. Natuurlijk horen werkzaamheden zoals employer branding en het verwelkomen van nieuwe medewerkers ook bij jouw rol.
Het uitvoeren van operationele zaken is jou ook op het lijf geschreven. Denk hierbij aan de werving en selectie, het begeleiden en ondersteunen bij functioneringsgesprekken en het adviseren en begeleiden van medewerkers in het kader van functioneren, opleiding en ontwikkeling. Jij streeft altijd naar het hoogst haalbare en het doelmatig inzetten van HR-instrumenten en processen. Want op die manier ben jij van toegevoegde waarde voor jou opdrachtgevers en dit geeft jou een tevreden en voldaan gevoel.

Dit ben jij

  • Je hebt een afgeronde opleiding HRM, of een afgeronde HBO opleiding met minimaal 3 jaar werkervaring als HR adviseur;
  • Je hebt ervaring met het geven van organisatieadvies en projectmatig werken;
  • Je kan goed uit de voeten met het MS office pakket en bent bij voorkeur bekend met een aantal CRM systemen;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B, zodat je ook daadwerkelijk naar je klanten toe kunt.
RevS - Logo - Vrijstaand.png

Interesse in bovenstaande vacature?

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op met Lisa Jonkheer of Jamilla van der Ende via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

Jamilla - Lisa - Overleg.jpg

Persoonsgegevens