Vacature

Commercieel medewerker binnendienst

Adres

Maasland

Openingstijden

full-/parttime

Educatie

MBO + werk- en denkniveau

Ben jij communicatief vaardig en zit gestructureerd werken in jouw bloed? Krijg jij energie van een dag met veel afwisseling en ben je op zoek naar een baan met doorgroeimogelijkheden? Dan zoeken wij jou! 

Westacc Group BV produceert en assembleert onderdelen voor caravans, campers en boten. Dit internationaal georiënteerde bedrijf levert haar producten aan caravan- en campermerken. Het gaat om producten van technische aard zoals zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. Al deze producten worden gefabriceerd in eigen beheer, waarbij kwaliteit ten alle tijden voorop staat! Westacc is een organisatie met een jonge, ambitieuze directie. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en verantwoordelijkheid. De sfeer is goed en jouw inzet wordt gewaardeerd. Op dit moment zijn er zo’n 33 medewerkers werkzaam. Een ieder heeft zijn/ haar eigen specialisatie binnen het bedrijf. Iedereen is gedreven en er wordt veelvuldig samengewerkt om het beste resultaat te behalen. Op dit moment zijn er twee personen werkzaam op de binnendienst en één persoon op de buitendienst. Door groei van het marktaandeel en aantal klanten zoeken wij naar versterking van het team.

 

Hard werken loont!

Bij Westacc is er alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Niet alleen op het gebied van productkennis, maar ook op persoonlijk vlak. Ook bestaat de mogelijkheid om intern door te groeien. Naast deze mooie kansen, bieden wij ook een mooi salaris. Bij aanvang krijg je een tijdelijk dienstverband aangeboden, maar deze hopen wij hierna om te kunnen zetten naar een vast contract. Ook krijg je een goede pensioenregeling aangeboden waarbij de werkgever bijna 2/3 betaald van de pensioenpremie. Uiteraard is er ook tijd om op vakantie te gaan. Op jaarbasis krijg je 24 vakantiedagen en 8% vakantiegeld. Naast een fijne werksfeer en veel ruimte voor eigen inbreng is er ook nog een actieve personeelsvereniging. En omdat de directie van Westacc het belangrijk vind om gezellig samen te komen wordt deze pot vanuit het bedrijf verdubbeld. Zo kan er altijd wel iets leuks georganiseerd worden.

Jouw toekomstige werkdag

Bij jou en je collega’s staat er altijd één ding centraal: een tevreden klant mét de service die ze van Westacc gewend zijn! Je bent zowel communicatief als administratief ijzersterk. Je hebt dagelijks contact met klanten op het gebied van orders, planning en logistiek. Dit gaat veelal via de e-mail, maar ook wel eens via de telefoon. De klanten weten jou altijd te vinden bij vragen of om bijvoorbeeld de status van een bepaald product op te vragen. Je voert orders in, verwerkt deze, regelt het transport, zorgt voor de juiste facturatie en boekt retouropdrachten in. Daarnaast houdt je actief de afname van klanten bij en treedt in overleg met de klant zodra er afwijkingen gesignaleerd worden. Je hebt de verantwoordelijkheid dat de orders op tijd weggaan en dat doe je door middel van ons WMS systeem. Hiervoor werk je veel samen met de Magazijn collega’s. Tijdens verlof van collega’s uit jouw team, is het mogelijk dat je ook de klachtenafhandeling en verkoopprojecten oppakt.

Dit ben jij

  • Je hebt minimaal MBO+ werk- en denkniveau;
  • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. De Duitse en/of Franse taal zijn een pré;
  • Ervaring met een CRM systeem (wij werken met Synergy) en Exact Globe zou fijn zijn;
  • Het zou prettig zijn als je al een aantal jaren ervaring hebt opgedaan in een soortgelijke functie, maar we staan ook open om mensen intern op te leiden.
Combinatie logo haba en westacc.png

Interesse in bovenstaande vacature?

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op met Lisa Jonkheer of Jamilla van der Ende via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

Jamilla - Lisa - Overleg.jpg

Persoonsgegevens