Vacature

Bedrijfsleider

Adres

Bleiswijk

Openingstijden

38-42 uur

Educatie

MBO werk- en denkniveau

Heb jij kennis van teelt en gaat jouw hart sneller kloppen van mooie bloemen? Ben jij een echte aanpakker en een spin in het web? Lees dan vooral verder! Wellicht is dit een mooie stap voor jou! 

Familiebedrijf Koolhaas Natuurlijk is al sinds 1980 gespecialiseerd in het kweken van gerbera's, later zijn daar ook germini’s bijgekomen. In de kas van 3,2 hectare telen zij gerbera's en germini's van hoge kwaliteit, met een sterke focus op bewust ondernemen.

Daarnaast blijven zij continu ontwikkelen. Op het gebied van duurzaamheid, maar ook bedrijfsprocessen. Alles met zorg voor de bloemen die zij leveren, maar ook voor het personeel. Ze willen mensen op de juiste plek zetten en ervoor zorgen dat zij zich verder kunnen ontwikkelen. Op deze manier vormen ze een echt team en kunnen zij het beste product afleveren. Doordat het kleinschalig is hangt er een fijne en informele werksfeer.

 

Hard werken loont!

Bij aanvang krijg je een tijdelijk contract en zijn we beiden enthousiast, dan kunnen we dit omzetten naar een vast contract.
Koolhaas Natuurlijk valt onder de CAO van de glastuinbouw en ook het pensioen wordt vanuit deze CAO geregeld (BPL). Daarnaast krijg je een salaris tussen de €3.500, - en €4.500, - bruto op basis van 40 uur en 8,3% vakantiegeld. De verloning van het salaris zal 4-wekelijks zijn.
Doordat Koolhaas Natuurlijk een kleinschalig bedrijf is hangt er een prettige en informele werksfeer.

Jouw toekomstige werkdag

Als bedrijfsleider ben je verantwoordelijk voor diverse taken met betrekking tot teelt, personeel en onderhoud. Je werktijden zijn van 06:30 uur tot 16:30 uur. Behalve op maandag, dan start je om 06:00 uur.

In deze rol heb je een breed scala aan werkzaamheden en werk je nauw samen met de eigenaar, Gerwin. Bij zijn afwezigheid neem je zijn taken waar en fungeer je als zijn rechterhand.

Je zult je bezighouden met het aansturen van het personeel in de kas (15 medewerkers) waarbij je zorgt voor een efficiënte en effectieve werkomgeving.

Je schakelt regelmatig met een externe partij over de planning van de uitzendkrachten en zorgt voor een optimale bezetting van het personeel.
Gewasbescherming is ook een groot onderdeel van je functie. Je bent verantwoordelijk om de juiste middelen op voorraad te hebben en daarnaast is er ook een tweewekelijkse bespreking met de adviseur om de gewasbescherming strategie te bespreken.

Je bent een echte duizendpoot! Van wekelijks de webshop aanvullen tot het vullen van de mestbakken. Jij draait je hand nergens voor om en hebt een proactieve houding. Je bent technisch onderlegt en je kunt goed en tijdig signaleren.

Koolhaas Natuurlijk is ook aangesloten bij Summit Gerbera. Dit is een samenwerking tussen verschillende gerbera kwekers. Je zult dan ook contact hebben met Summit voor de verkoop van Gerbera’s.

 

Dit ben jij

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt ervaring in de teeltsector;
  • Je bent flexibel met een echte hands-on mentaliteit;
  • In bezit van een spuit licentie is een pre.
Koolhaas

Interesse in bovenstaande vacature?

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op met Jamilla van der Ende of Lisa Jonkheer via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

 

 

wat-wij-kunnen-bieden.jpg

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.