Vacature

ZZP Schilder - Meewerkend voorman/vrouw

 

Naaldwijk

 

Fulltime 

 

Ervaring is belangrijker dan diploma's

Ben jij een ervaren schilder en wil jij net dat stapje meer zetten? Dan is deze functie helemaal iets voor jou!

A. Dijkshoorn is een familiebedrijf dat al 60 jaar bestaat. Het bedrijf is ooit opgericht als schilderbedrijf, maar inmiddels is het uitgegroeid tot een bedrijf met drie specialisaties: bouw, schilderwerk en coating. Daarnaast faciliteert A. Dijkshoorn ook voor verschillende panden in Naaldwijk op het gebied van gebouwonderhoud. Op dit moment zijn wij op zoek naar een schilder/ meewerkend voorman (m/v) op ZZP basis met grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel. Herken jij jezelf hierin en ben jij op zoek naar gegarandeerde uren? Dan komen we graag met jou in contact!

Hard werken loont!

We verwachten heel wat van jou, maar daar willen we je ook graag voor belonen. Wat dacht je van een uurtarief tussen de € 32,- en € 37,-? Als ZZP’er ben je in bezit van een eigen bus (exclusief gereedschap) en er worden afspraken gemaakt m.b.t. de rijkosten.

Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om na verloop van tijd (of direct) in vast dienstverband te komen. Hierbij hoort een salaris tussen de € 2750,- en € 3500,- bruto per maand o.b.v. een 37,5-urige werkweek. Daarnaast heb je in vast dienstverband ook het voordeel dat je te maken krijgt met de secundaire arbeidsvoorwaarden. A. Dijkshoorn hanteert de cao voor schilders-, afwerkings- en glaszetbedrijf (SAG). Dit houd o.a. in dat je op jaarbasis 25 vakantiedagen opbouwt en 8% vakantiegeld krijgt over je bruto jaarsalaris. Ook krijg je nog 7 collectieve wintersluiting ATV dagen (zie art. 38 conform de cao). Daarnaast word je een goede pensioenregeling aangeboden conform de cao. 50% van de pensioenpremie wordt betaald door de werkgever.  

Een aantal keren per jaar wordt er iets leuks georganiseerd voor het (kleine) team. Denk hierbij aan een etentje, uitje of een gezellige kerstborrel. Natuurlijk hopen we dat je dan ook van de partij bent!

A. dijkshoorn foto website.png

Jouw toekomstige werkdag

Als schilder/ meewerkend voorman bij A. Dijkshoorn is geen dag hetzelfde. Je bent verantwoordelijk voor het hele traject; van A tot Z. Zo ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klant, beoordeel je bestekken, inspecteer je objecten en verzorg je de calculatie hiervan. Je vraagt je collega om een offerte op te stellen, en bij een GO van de klant plan je de werkzaamheden in. Eventuele andere uitvoerenden voor het bedrijf stuur je aan, maar je bent ook samen uitvoerend bezig. Juist deze afwisseling vind je leuk, zodat je het vak niet verleert.

Daarnaast zorg je voor de inkoop, bereid je werkzaamheden voor en streef je naar de hoogst haalbare kwaliteit. Bij de oplevering van een project loop je het werk netjes na en laat je een tevreden klant achter. Tevens maak je het meer- en/of minderwerk inzichtelijk en dit geef je door aan je collega op kantoor, zodat zij dit administratief ook netjes af kan handelen. Last but not least zorg je ervoor dat de werkvoorraad op peil blijft.  

Dit ben jij

Het schildersvak heeft voor jou geen geheimen. Jij hebt aantoonbare ervaring in zowel binnen- als buitenwerkzaamheden. Daarnaast heb je kennis van materialen en alle relevante verftechnieken. Je hebt oog voor detail en kwaliteit staat bij jou altijd met stipt bovenaan! Uiteraard ben je communicatief vaardig, want jij bent hét visitekaartje van A. Dijkshoorn. Klant is koning; zo werkt het nou eenmaal! Verder kan jij goed zelfstandig werken.

art-wall-brush-painting.jpg

Een PPA (assessment) maakt deel uit van de wervings- en selectieprocedure. Na het invullen van de PPA wordt de uitkomst eerst besproken tussen de kandidaat en een gecertificeerde collega van Reinders & van Soest. Hierna wordt de uitkomst van de PPA besproken en gedeeld met onze contactpersoon binnen A. Dijkshoorn.

Houdt er rekening mee dat deze sollicitatieprocedure hierdoor ongeveer 2 maanden zal duren vanaf het eerste gesprek tot aan de eventuele aanname.

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.