Vacature

Winkelmanager

 

Rotterdam

 

40 uur per week
 

 

MBO3 werk- en denkniveau

Heb jij affiniteit met (elektro)techniek, ben jij commercieel ingesteld én heb je oog voor detail? Lees dan snel verder, want dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou!

Oechies Elektrotechniek is een elektrotechnisch installatiebureau gespecialiseerd in de scheepvaart en de offshore. Inmiddels bestaan zij al meer dan 50 jaar en zijn er ongeveer 50 personen in vaste dienst. Oechies Elektrotechniek levert totale service aan klanten. Van het ontwerpen en onderhouden van elektrotechnische installaties tot het plaatsen van navigatiesystemen en beveiligingsinstallaties, maar ook het in bedrijf stellen van elektromotoren en generatoren. Alles komt wel voorbij! Om klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, heeft Oechies een winkel waarin klanten (elektrotechnische) producten kunnen kopen. Op dit moment zijn er twee personen werkzaam in de winkel. Vanwege aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een winkelmanager die graag zijn/haar handen uit de mouwen steekt om te zorgen voor een perfecte winkelpresentatie.

Hard werken loont!

Als winkelmanager heb je een erg afwisselende en verantwoordelijke baan. En daar staat wat tegenover. Oechies Elektrotechniek heeft jou een hoop te bieden. Wat dacht je van een aantrekkelijk salaris? Oechies valt onder de cao installatietechniek, wat inhoudt dat je recht hebt op 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen en 8% vakantiegeld. Daarnaast betaalt de werkgever de helft van jouw pensioenpremie.

Je start bij Oechies met een jaarcontract. Is er een wederzijdse match? Dan zetten ze deze graag om naar een vast contract. Ook is er voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je kan verschillende vak gerelateerde cursussen volgen en intern is er ruimte zat om nieuwe dingen te leren en met de tijd meer verantwoordelijkheden te krijgen. Daarnaast krijg je nog een reiskostenvergoeding en is er een jaarlijks bedrijfsuitje. Ook met de feestdagen word je zeker niet vergeten en staat er wat moois voor je klaar! Nog steeds enthousiast? Lees dan vooral door!

 

Oechies-logo-2015.jpg

Jouw toekomstige werkdag

Het is maandag 07:50 uur en je komt aan op de zaak. Je pakt een heerlijke kop koffie voor jezelf en je collega’s en maakt een rondje door de winkel. Ligt alles nog op de juiste plek en zijn alle vakken nog goed gevuld? Je legt een aantal producten netjes terug op de daarvoor bestemde plek en geeft bij je collega’s aan welke vakken er aangevuld moeten worden. Daarna inventariseer je of alle producten nog op voorraad zijn zodat je vanmiddag wellicht nog wat bij kunt bestellen.
De winkel is erg betrokken bij de logistieke afdeling. De producten voor zowel de winkel als de projecten staan in het magazijn opgeslagen en dit maakt dat er een goede samenwerking is tussen de winkel en de logistieke afdeling.

De eerste uren van de dag vliegen voorbij. Inmiddels is het alweer 10:00 uur en je neemt plaats achter de computer. Zijn er nog nieuwe aanvragen binnengekomen van klanten waar opvolging aan moet worden gegeven? Je hebt inderdaad een aantal mailtjes binnengekregen van klanten. Je beantwoordt de mailtjes zorgvuldig, maakt nog wat offertes op en belt even met een klant omdat er wat onduidelijkheden voor je zijn in zijn aanvraag. Tussendoor loopt er een klant binnen met een navigatiesysteem dat gerepareerd dient te worden. Je vraagt na bij de klant wat de problemen zijn met de navigatie zodat je dit goed over kunt brengen aan je collega’s. Je geeft bij de klant aan dat je hem/haar nog even laat weten hoelang de reparatie gaat duren en handelt dit verder af met de collega die de reparaties van producten op zich neemt.

Gedurende de dag druppelen er mondjesmaat wat klanten/collega’s binnen. Je collega’s hebben namelijk ook wel eens iets uit de winkel nodig, als zij bijvoorbeeld met een project bezig zijn. Je helpt je collega’s dan natuurlijk even, zodat zij snel weer aan de slag kunnen op het project. Ditzelfde doe je uiteraard voor klanten die in de winkel komen.

Aan het einde van de middag komt er een schipper binnen die nieuwe lampen nodig heeft voor in zijn cabine. Je adviseert hem welke lampjes hij het beste kan gebruiken en maakt nog even een gezellig praatje met hem. Hij vertelt je dat hij vanavond moet gaan varen en dat hij nog een lange reis voor de boeg heeft. Je wenst hem alvast heel veel succes en geeft nog wat tips mee over het installeren van zijn lampen. De schipper bedankt je vriendelijk voor je hulp gaat richting zijn schip. Fijn toch? Klant blij, jij blij! De dag is voorbijgevlogen en je loopt nog even een laatste rondje door de winkel zodat je morgen weer in een nette winkel aan je werkdag kunt beginnen, en gaat richting huis.

Dit ben jij

  • Je hebt minimaal MBO3 werk- en denkniveau;
  • Bij voorkeur heb je een aantal jaren ervaring binnen de retail;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. Spreek je daarnaast ook Engels? Dan heb jij een streepje voor;
  • Je weet je collega’s te motiveren en enthousiasmeren en verliest het commerciële doel niet uit het oog.
pexels-photo-4484075.jpeg

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op met Valerie Huisman via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.