Werkvoorbereider

Waterpas Civiel Adviesbureau is een jong en dynamisch bedrijf. Met twee locaties (Barendrecht en Hoofddorp) en ongeveer 33 personen in vaste dienst is het een serieuze speler op de markt. Al ruim 22 jaar is Waterpas Civiel Adviesbureau leverancier van kwalitatief hoogwaardige engineersdiensten binnen het brede werkveld van inrichting en beheer van buitenruimtes. Of het nu gaat om groenvoorziening, wegenbouw, kabels en leidingen, riolering of grondwerk. Projecten worden op een pragmatische en praktische manier van A tot Z geregeld. In verband met de aannemende groei zijn wij op zoek naar een ervaren Werkvoorbereider. Gaat jouw technische hart sneller kloppen na het lezen van bovenstaande tekst? Lees dan gerust verder!

 

Kerneigenschappen

Functienaam: Werkvoorbereider
Standplaats: Barendrecht
Aantal uren: 32 – 40 uur per week
Functieniveau: HBO werk- en denkniveau
Vereiste diploma’s/certificaten: HBO Civiele Techniek
Soort contract: jaarcontract. Bij gebleken geschiktheid krijg je hierna een vast contract
Werktijden: flexibel. Je begint tussen 6:00 uur en 10:00 uur en bent 8,5 uur per dag aanwezig
Werkdagen: maandag t/m vrijdag. Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden
CAO: Waterpas valt niet onder een cao. Er wordt gewerkt met een personeelshandboek
Pensioenregeling: ja, er wordt een premievrije pensioenregeling aangeboden
Vakantiegeld: 8% van het bruto jaarsalaris
Vakantiedagen: 30 dagen o.b.v. een fulltime dienstverband

Werkzaamheden

Als Werkvoorbereider bij Waterpas Civiel Adviesbureau heb jij al een aantal jaren werkervaring opgedaan als Autocad tekenaar in deze branche. Je weet waar je over praat en deze ervaring zet je in om tekenaars en beginnende bestekschrijvers te begeleiden. Het maken van complexe tekeningen op het gebied van wegenbouw, kabels en leidingen, riolering en grondwerk zie jij dan ook als een uitdaging en ga jij niet uit de weg. Als werkvoorbereider ben je bij het gehele proces van een nieuw project betrokken. Vanaf de initiatiefase tot aan het advies, ontwerp, de bouw en het beheer van een project. En dit vind jij leuk! Je bent graag betrokken en adviseert opdrachtgevers vanuit kennis en kunde. Je pakt je verantwoordelijkheid als het gaat over de kwaliteit en klanttevredenheid van de op te leveren producten en diensten.

Als werkvoorbereider werk je mee in één of meerdere enthousiaste projectteams aan diverse projecten. Je bent een alleskunner die alle fases van het werkvoorbereidingsproces overziet. Je werkt in teamverband onder leiding van een ervaren projectleider. Je maakt eenvoudige ramingen voor het voorlopig ontwerp, het definitief ontwerp en aanneemsomramingen. Ook maak je berekeningen t.b.v. maatvoering en hoogtemaatvoering, alsmede van diverse constructies. Het maken van grote bestekken op basis van RAW-systematiek klinkt jou bekend in de oren. Je stelt brieven, rapportages en verslagen op en vraagt offertes aan bij derden. Daarnaast heb je geregeld overleggen met je leidinggevende, bestekschrijvers, projectleiders, opdrachtgevers en andere belanghebbende van het project.

De ideale kandidaat

  • Heeft 5 – 10 jaar ervaring opgedaan met het opstellen van tekeningen (Autocad 2D) en het maken van bestekken (Bakker & Spees);
  • Heeft ervaring opgedaan met voorbereidende werkzaamheden m.b.t. bouw- en woonrijp maken, reconstructie en ondergrondse infrastructuur (grote pré, geen must);
  • Wilt zich blijven ontwikkelen en ziet zichzelf over een jaar of 5 in de functie van Projectleider.

Salarisindicatie en overige arbeidsvoorwaarden

Hard werken is voor jou geen probleem. Uiteraard staat daar een mooi salaris tegenover tussen de € 2750,- en € 3750,- bruto o.b.v. een 40-urige werkweek. Heb jij een afwijkende salariswens, maar voldoe je wel aan alle eisen? Ook dan nodigen we je uit om te solliciteren en gaan we graag met jou in gesprek. Er is een reiskostenvergoeding beschikbaar van € 0,19 per kilometer of o.b.v. OV kosten (Barendrecht Centraal is op 1 minuut loopafstand).

Buiten het harde werken is er bij Waterpas Civiel Adviesbureau ook ruimte voor gezelligheid. Wat dacht je van een vrijdagmiddagborrel, 4x per jaar een ‘bami’ overleg, een zomeruitje met collega’s, een kerstactiviteit (inclusief partners), lokale voetbaltoernooien en het jaarlijkse darttoernooi. Ook is er altijd vers fruit aanwezig op locatie.

Last but not least is er altijd ruimte voor ontwikkeling en bijscholing. Er wordt gestimuleerd om mimimaal 2x per jaar een opleiding/ cursus te volgen.

Heb jij vragen over deze vacature? Neem dan telefonisch contact op met Valerie (06-53495918 of 0174-514875).

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.