Vacature

(junior) Werkvoorbereider/ Technisch tekenaar

 

Monster

 

Fulltime (38 uur)

 

MBO +

Ben jij diegene die altijd alles leuk vindt om op te pakken of te leren? Heb jij affiniteit met de kassenbouw en wil jij werken binnen een jong, informeel bedrijf? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag!

Debets Schalke: hét internationale familiebedrijf in complete kassenbouwprojecten! Met ruim 36 jaar aan kennis en ervaring is Debets Schalke niet meer weg te denken in de wereldwijde verkoop van (turn-key) kassenbouwprojecten. Of het nu gaat om de bouw van een kasconstructie voor een publieke ruimte, de uitbreiding van een bestaande kas of de realisatie van een grootschalig turn-key kassenbouwproject; Debets Schalke doet het allemaal! En daar zijn ze trots op.

Inmiddels zijn er zo’n 35 personen vast in dienst. Er wordt ook veel samengewerkt met onderaannemers en lokale agenten. Wanneer je deze personen allemaal bij elkaar optelt, dan zijn er ruim 100 personen werkzaam voor Debets Schalke. En daar blijft het niet bij. Want door de toenemende groei zijn zij op zoek naar een (Junior) Werkvoorbereider/ Technisch tekenaar. En het mooie is: zowel met- als zonder ervaring ben jij van harte welkom!

Hard werken loont!

Bij Debets Schalke ontbreekt het je aan niets. Buiten de geweldige, informele sfeer die er heerst op kantoor zijn ook de arbeidsvoorwaarden goed. Je start met een jaarcontract, maar wanneer er een wederzijdse match is, wordt dit contract omgezet naar een vast contract. En bewijs jij je al eerder binnen de organisatie? Dan verlengen ze je contract met alle liefde al binnen dit jaar voor onbepaalde tijd. Naast een goed salaris krijg je 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en het pensioen wordt geregeld vanuit de cao (PMT, conform cao klein metaal). Daarnaast is er regelmatig vers fruit aanwezig op kantoor, is er iedere week een gezellige borrel op vrijdagmiddag en wordt er met grote regelmaat het e.e.a. geregeld voor de medewerkers. Denk hierbij aan verschillende bedrijfsuitjes op jaarbasis en een geweldig, groot kerstfeest! En uiteraard ga je voor de feestdagen niet met lege handen naar huis, maar krijg jij ook nog eens een prachtig kerstpakket!

12-december- Vacaturefilm15.jpg

Jouw toekomstige werkdag

Het is maandagochtend 8:00 uur. Je bent op kantoor en hebt er zin in! Vandaag heb jij een drukke dag op de planning staan. En dat vind je fijn, want daar ga jij lekker op. Je houdt je vandaag bezig met het maken van technische tekeningen en het maken van 3D modellen van kassen en installaties. Daarnaast ligt er nog een aanvraag klaar die omgezet moet worden naar een offerte- of vergunningstekening die je eerst bespreekt met de verkoper. Dit doe jij maar al te graag, want juist de afwisseling tussen het technische stukje en het dienstverlenende gedeelte past goed bij jou.

Natuurlijk zijn dit niet de enige werkzaamheden, die bij deze dynamische functie horen. Je houdt je ook bezig met het maken van technische berekeningen en het maken van materiaalstaten. Daarnaast sta je veel in contact met leveranciers en ben je verantwoordelijk voor de inkoop van bepaalde materialen. Je weet exact wie je moet bellen wanneer je een vraag hebt, zowel intern als extern. En hier deins je niet voor terug. Je wilt namelijk de allerbeste worden/ zijn in je vak en je continu blijven ontwikkelen. En dit wordt vanuit de organisatie zeker gestimuleerd. Als je het leuk vindt, is er ook de mogelijkheid om op het gebied van technische projectbegeleiding te ondersteunen. Herken jij jezelf in het profiel, maar spreken niet alle bovenstaande werkzaamheden je aan? Ook dan vragen we je te solliciteren. Bij Debets Schalke vinden ze het namelijk het allerbelangrijkste dat je plezier hebt in hetgeen wat je doet. Er zijn tal van mogelijkheden. Nu is het aan jou om deze met beide handen aan te pakken!

Dit ben jij

  • Je kent verschillende (teken)programma’s. De tekenprogramma’s waar Debets Schalke mee werkt zijn Autocad (2D), Inventor (3D) en Revit (3D);
  • Je hebt affiniteit met staal- en aluminiumconstructies en/of tuinbouwinstallaties;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je bent niet vies van werken. Je bent zelfstandig, accuraat en beschikt over flink wat verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast heb jij een analytisch denkvermogen.
20210729-greenhousproject Saudi Arabia.JPG

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.