Vacature

Werkvoorbereider

 

Rotterdam

 

Fulltime

 

MBO+

Heb jij een aantal jaren werkervaring in de techniek en ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière? 

Lees dan snel door, want de onderstaande functie zal jou dan zeker bevallen! 

Castor Ventures b.v. is dé specialist als het gaat om metaalbewerking dat gelinkt is aan de retail- en de transport sector. Bij Castor Ventures wordt namelijk rollend materiaal gemaakt. Denk hierbij aan bloemenkarren, veilingkarren en aluminium karren. Sterker nog; één van Nederlands grootste supermarktketen doet exclusief zaken met Castor Ventures en neemt al hun rollend materiaal af voor de thuisbezorg service die zij hun klanten aanbieden. Met twee locaties in Nederland (Rotterdam en Hazerswoude) en twee vestigingen in het buitenland (Italië en Duitsland) is Castor Ventures een serieuze speler op de markt. Er zijn in totaal zo’n 40 personen in dienst. Op de hoofdlocatie in Rotterdam zijn zo’n 10 personen werkzaam. In verband met de aanhoudende groei zijn wij voor deze locatie op zoek naar een spin in het web. Iemand die de schakel kan zijn tussen het tekenen van nieuw materiaal (alles is maatwerk), het uitvoerend personeel en de directie.

Hard werken loont!

We verwachten van onze nieuwe Werkvoorbereider een hoop. Je functie is heel veelzijdig en afwisselend. En dit vind jij leuk! Bij aanvang krijg je een tijdelijk contact. De intentie is om deze bij een wederzijdse klik om te zetten naar een vast contract. Bij een veelzijdige functie hoort ook een mooi salaris. En die kunnen we je bieden. Denk hierbij aan een salarisindicatie tussen de € 3500,- en € 4000,- bruto per maand o.b.v. een 38-urige werkweek. Het is eventueel mogelijk om te gaan rijden in een auto van de zaak, of je krijgt een reiskostenvergoeding.

Bij Castor Ventures hanteren ze de cao klein metaal. Ook het pensioen wordt vanuit deze cao geregeld (PMT). Dit betekend dat een gedeelte van de pensioenpremie door de werkgever wordt betaald. Naast een mooi salaris, de mogelijkheid tot een auto van de zaak en een prima pensioenregeling krijg je uiteraard ook nog 8% vakantiegeld en 24 vakantiedagen bij een fulltime dienstbetrekking. Last but not least is er altijd ruimte voor ontwikkeling en/of trainingen.

Foto met Logo.png

Jouw toekomstige werkdag

Bij Castor Ventures kun je je functie zo veelzijdig maken als dat je zelf wilt. Castor levert maatwerk. En dit kan jij leveren. Of beter gezegd: tekenen. Je denkt altijd mee met de klant. Dit betekent dat je het geen probleem vind om richting een klant te rijden om de wensen van de klant te bespreken. Zo heb je er direct een beeld bij en kan je het werk inmeten. Hierna teken je het product in SpaceClaim en offereer je het product naar de klant. Bij een akkoord rolt er met één druk op de knop een stuklijst uit. Je vraagt hiervoor prijzen op bij bestaande leveranciers, maar het kan ook zo zijn dat je prijzen op vraagt bij nieuwe leveranciers. Je koopt grondstoffen/ producten in en administreert alles op de juiste wijze. Van het maken van inkooporders, het beheren van de voorraad, het maken van de pakbonnen tot de nacalculatie. Je beheert het allemaal! Juist de afwisseling tussen het tekenen, het regelen en het contact met verschillende partijen vind je leuk. Naast het ontwerpen van nieuwe producten monitor je ook het onderhoud. Denk hierbij aan het planmatig onderhoud van de machines, de heftruck en de blusmiddelen. En mochten er veranderingen doorgevoerd worden m.b.t. veiligheid en/ of risico’s binnen het bedrijf, dan pas je de RI&E aan.

Dit ben jij

  • Je hebt een aantal jaren werkervaring in de metaal sector;
  • Je hebt een aantal jaren ervaring met tenminste één technisch tekenprogramma (denk hierbij aan bv. Inventor, Solid Edge, Autocad en/of SpaceClaim);
  • Je bent beschikbaar op maandag t/m vrijdag van 7:00 – 16:00 uur (op vrijdag tot 14:00 uur);
  • Je beheerst de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je beschikt over voldoende motivatie en 100% inzet om deze functie tot een groot succes te maken.

Heb jij vragen over deze vacature? Neem dan telefonisch contact op met Valerie (06-53495918 of 0174-514875).

 
Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.