Vacature

Werkvoorbereider

 

's-Gravenzande

 

32 - 40 uur

 

MBO werk- en denkniveau

Heb jij net je (elektro)technische MBO opleiding afgerond, ben jij op dit moment elektromonteur óf heb jij al ervaring in een soortgelijke functie? 

 In alle drie de gevallen komen we graag met je in contact!  

Van Dillen Techniek is sinds 1992 een serieuze speler binnen de elektrotechniek. Zowel kleine- als grote projecten worden door de medewerkers van van Dillen Techniek opgepakt. Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten, utiliteitsbouw of renovatieprojecten; van Dillen Techniek is dé partner voor aannemers om mee samen te werken. Ze verzorgen o.a. het installeren en/of vernieuwen van verlichting, krachtinstallaties, intercoms en brand- en beveiligingsinstallaties.

Op dit moment zijn er 13 personen in dienst. Daarvan werken 4 personen op kantoor en 9 personen buiten in het veld. Ook wordt er samengewerkt met een aantal ZZP’ers. In verband met de toenemende drukte hebben er wat verschuivingen plaatsgevonden binnen het bedrijf. Hierdoor is de functie van werkvoorbereider vrij gekomen. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een informeel bedrijf waarbij hard werken vanzelfsprekend is, maar waar er ook voldoende ruimte is voor gezelligheid? Dan ben je bij van Dillen Techniek aan het juiste adres.

Hard werken loont!

Bij aanvang krijg jij een jaarcontract. Is er van beiden kanten een goede match? Dan wordt dit contract hierna omgezet naar een vast contract. Van Dillen Techniek valt onder de cao Metaal & Techniek. Dit houdt in dat je recht hebt op een prima salaris tussen de € 2800,- en € 4500,- bruto per maand op basis van en fulltime dienstverband. Uiteraard is dit afhankelijk van jou kennis en ervaring. Verdien jij net iets meer dan bovenstaande, maar sluit jij naadloos aan op deze functie? Ook dan komen we graag met jou in contact. Naast een goed salaris ontvang jij een pensioenregeling (PMT), een reiskostenvergoeding, 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen. Er is altijd ruimte voor het volgen van vak gerelateerde cursussen en/of opleidingen. Bedrijf breed liggen er ook mogelijkheden. Vind jij het bijvoorbeeld leuk om te (leren) calculeren of hou je van afwisseling en wil je zelf ook zo af en toe mee met een klus? Geen probleem, hier is ruimte voor. De werkdagen en werktijden zijn in samenspraak in te vullen.

Bij van Dillen Techniek is er oog voor de medewerkers. Er wordt waarde gehecht aan een goede werksfeer en dit merk je in de dagelijkse gang van zaken. Verder zijn er gedurende het jaar verschillende activiteiten, zoals een BBQ, een bedrijfsuitje en een vrijdagmiddagborrel. Ook word je rondom de kerst en overige feestdagen niet vergeten. Wat wil je nog meer?

 

Jouw toekomstige werkdag

Het is woensdagochtend even voor 7:00 uur. Je begint vandaag vroeg en dat vind je heerlijk. Je pakt een kop koffie en komt een collega tegen in de gang. Hij rijdt zo weg richting een project en had nog een vraag. Goed dat hij jou even treft. Na een kort overlegje is alles duidelijk en kan hij op pad. Jij gaat richting je werkplek en zet je computer aan. Vandaag heb je een drukke dag. Je hebt veel op de planning staan en je bent van plan om vandaag weer flink je schouders eronder te zetten. Je vind het heerlijk om gestructureerd te werken en om bij te dragen aan mooie projecten.

Er lopen een aantal projecten waarbij jij vandaag de focus hebt op één groot project. Er worden een aantal rijtjes nieuwbouwwoningen opgeleverd en van Dillen Techniek is gevraagd om deze woningen te voorzien van elektra. Het project is al gecalculeerd door een collega en inmiddels hebben jullie een akkoord op jullie offerte. Werk aan de winkel dus en nu kom jij in zicht. Om het project zo goed mogelijk te laten verlopen zorg jij ervoor dat het de jongens buiten aan niets ontbreekt. Zo ben jij verantwoordelijk voor het bestellen van de juiste materialen, denk je gevraagd (en ongevraagd) mee met elektrotechnische oplossingen voor het project en sta je veel in contact met leveranciers, aannemers en andere installatiebedrijven die meewerken aan het project. De projectplanning is door de aannemer aangeleverd en aan jou de taak om jullie interne planning hier op af te stemmen. Wanneer moeten welke materialen binnen zijn? Welke collega’s zet je op het project en in welke volgorde worden de werkzaamheden uitgevoerd? Je bent een kei in vooruitkijken en een tikkeltje creatief, zodat ook onvoorziene werkzaamheden binnen de planning passen.

Je werkt altijd vanuit het aangeleverde project en het is voor jou geen probleem om technische tekeningen te kunnen lezen. Zelf tekenen heb je eigenlijk nog nooit gedaan, maar hier start je binnenkort een cursus voor. Dit heb je zeker niet dagelijks nodig, maar het is wel handig wanneer je jezelf kan redden met AutoCad. Daarnaast vind je het leuk om nieuwe dingen te leren en jezelf te ontwikkelen.

Inmiddels vliegt de dag voorbij en heb je heel wat werk kunnen verzetten voor het project. Je bent gedurende de dag nog een aantal keren gebeld door collega’s en je hebt twee leveranciers aan de lijn gehad. De combinatie tussen computerwerk en het contact met mensen past goed bij je. Ook neem je zo af en toe eens een kijkje op een project en ben je elke keer weer mega trots wanneer je met eigen ogen ziet wat jullie met elkaar hebben weten te realiseren. En is er een bouwvergadering op locatie? Dan sluit jij ook graag aan!  

Voordat je je computer afsluit loop je nog even naar één van je collega’s die net terug is gekomen van een klus. Je spreekt een aantal zaken door m.b.t. het project waar hij bezig is. Hierna pak je je fiets en ga je lekker richting huis. Wat een heerlijke dag heb je weer gehad.

Dit ben jij

  • Je hebt een afgeronde (elektro)technische MBO opleiding, of een aantal jaren werkervaring opgedaan bij een soortgelijk bedrijf;
  • Je beschikt over technisch inzicht en je hebt materiaalkennis;
  • Je beschikt over je rijbewijs B, je bent communicatief vaardig en je kan goed overweg met een computer;
  • Ervaring met Syntess, AutoCad en/of Revit? Dan sta je 3-0 voor.
Van dillen techniek logo 2.png

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op met Wieke van der Steen of Maaike Veldhuizen via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.