Verkoper

Tuin en Terras Westland heeft zich door de jaren heen bewezen als dé specialist op het gebied van tuinmaterialen. Er wordt zowel geleverd aan hoveniers als aan particulieren en ze beschikken over een prachtige modeltuin. Tuin en Terras Westland is een familiebedrijf, maar doordat er collectief ingekocht wordt met 15 andere Tuin & Terras filialen kan er een trendy assortiment aangeboden worden tegen de beste kwaliteit en de scherpste prijzen. Doordat Tuin & Terras blijft groeien is er ruimte gekomen voor een nieuwe collega die het huidige team, van vijf jonge en enthousiaste medewerkers, komt versterken.

 

Informatie

Functienaam: Verkoper tuinmaterialen
Standplaats: Naaldwijk
Aantal uren: 38 – 40 uur per week
Functieniveau: MBO werk- en denkniveau
Vereiste diploma’s/certificaten: n.v.t. Ervaring in de branche is belangrijker dan diploma’s
Soort contract: bij aanvang een tijdelijk contract. Bij gebleken geschiktheid hierna een vast contact
Werktijden: tussen 7:00 uur en 17:00 uur
Werkdagen: maandag t/m vrijdag. Daarnaast werk je 26 zaterdagochtenden op jaarbasis. Als je op de zaterdag werkt ben je, in overleg met je collega’s, een ander dagdeel in de week vrij.
CAO: Retail en Non Food
Pensioenregeling: Detailhandel. Het grootste gedeelte van de premie wordt betaald door de werkgever
Vakantiegeld: 8,3% van het bruto jaarsalaris
Vakantiedagen: 25 vakantiedagen o.b.v. een 40-urige werkweek

Werkzaamheden

Bij ons op de zaak is het nooit saai! Er is altijd wel wat te doen en je zal niet snel stil zitten. Dat komt mooi uit, want daar hou jij ook helemaal niet van.

In eerste instantie zal je goed ingewerkt worden om alle producten en systemen te leren kennen. Na deze periode is het de bedoeling dat je het ‘kunstje’ zelf gaat doen. Iedere dag is daarbij anders! Zo sta je de ene dag veel in contact met particulieren klanten en adviseer je over sierbestrating, tuinhout en aanverwante artikelen. Terwijl je de andere dag een serieuze en adviserende sparringpartner bent voor onze professionele eindgebruikers (hoveniers).

Daarnaast draai jij je hand niet om voor het maken van offertes, verwerken van orders, het inkopen van materialen bij onze importeurs en fabrikanten en onderhoud je contacten met onze vaste klanten en leveranciers.

Ben jij ambitieus en zou je naast deze werkzaamheden ook nog wel wat andere werkzaamheden op willen pakken? Dan is er altijd de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.

De ideale kandidaat

  • Is communicatief sterk en kan zijn/ haar communicatie aanpassen aan diegene die voor hem/ haar zit;
  • Vind het fijn om zelfstandig werkzaamheden uit te voeren, maar werkt ook graag samen met collega’s;
  • Kan goed overweg met een computer, pakt makkelijk de telefoon (op) en is bekend met de hedendaagse social mediakanalen;
  • Heeft humor, want een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!

Hard werken loont!

Werken bij Tuin en Terras Westland is leuk! Heel leuk! Het is niet voor niets dat de huidige werknemers allemaal lange, vaste dienstverbanden hebben. Naast een prima salaris tussen de € 3000,- en € 3500,- o.b.v. een 40-urige werkweek bieden ze ook een hele flexibele en afwisselende baan aan. Er wordt bij Tuin & Terras hard gewerkt, maar er is ook veel ruimte voor gezelligheid. Zo is er iedere vrijdag een gezellig vrijdagmiddagborrel en zijn er meerdere bedrijfsuitjes per jaar. Je komt te werken bij een echt Westlands familiebedrijf en daar pas jij als persoon prima tussen! Last but not least is er altijd ruimte voor ontwikkeling en we bieden je de kans om mee te groeien binnen een supergezond bedrijf!

Heb jij vragen over deze vacature? Neem dan telefonisch contact op met Valerie (06-53495918 of 0174-514875).

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.