Vacature

Veldwerker

 

Wateringen

 

32 - 40 uur per week

Heb jij gezonde werklust en ben je op zoek naar een leuke afwisselende job? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij Ingenieursbureau Mol hoef jij je geen dag te vervelen! Het bedrijf bestaat 29 jaar en is in enkele jaren tijd van een eenmanszaak uitgegroeid tot een kundige organisatie met goed opgeleide en gedreven medewerkers. Iedere medewerker is in staat om de juiste verbindingen te leggen tussen wet- en regelgeving en de beroepspraktijk. Dit doen zij op verschillende vlakken. Denk hierbij aan onderzoeken die uitgevoerd worden op het gebied van asbest, afvalwater, (water)bodem, bouwstoffen en asfalt. Ook krijgt het bedrijf steeds meer te maken met adviesvragen in het kader van de Omgevingswet. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een serieuze speler op de markt en werken er 27 personen. Doordat de organisatie blijft groeien zijn wij op zoek naar twee veldwerkers! Lijkt dit je interessant? Lees dan snel door!  

Werkzaamheden

Als veldwerker bij Ingenieursbureau Mol voer jij milieukundige bodemonderzoeken uit volgens de geldende richtlijnen op afwisselende projecten en locaties. Tot je taken behoren onder andere: het plaatsen van grondboringen (zowel mechanisch als handmatig), het uitvoeren van waterbodemonderzoeken, partijkeuringen van grond- en bouwstoffen en het bemonsteren van grond- en afvalwater.

Lijkt bovenstaande je interessant, maar heb je geen ervaring? Geen probleem! Afhankelijk van je kennis en ervaring verzorgt Ingenieursbureau Mol, in overleg met jou, de interne opleiding tot vak-volwassen veldwerker aan de hand van een persoonlijk opleidingsplan. In dit geval zal je in eerste instantie meelopen met een ervaren collega om alle kneepjes van het vak te leren. Wanneer je er klaar voor bent ga je de werkzaamheden zelfstandig verrichten.   

Logo zonder witte achtergrond.png

Hard werken loont!

Naast enorm veel mogelijkheden op het gebied van ontwikkeling en bijscholing, ontvang je ook nog eens een mooie beloning voor jouw inzet. Heb jij nog geen ervaring in het vak, dan is de salarisindicatie rond de € 2000,- bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband. Je wordt (intern) opgeleid en kan protocollen halen om bepaald werk (zelfstandig) uit te mogen voeren. Per behaald protocol staat hier een mooi bedrag tegenover die je salaris een fijne boost kan geven. Heb jij al ervaring in het vak en kan jij gelijk zelfstandig aan de slag? Dan hoort daar natuurlijk ook een salaris bij die past bij jou kennis en ervaring. We bespreken dit salaris graag persoonlijk met jou. Daarnaast is er altijd ruimte om door te groeien binnen de organisatie naar een andere functie. Tot de mogelijkheden behoren ook een auto/ busje van de zaak voor woon/werk verkeer. Heb jij een eigen auto dan krijg je, na een straal van 15 km, een reiskostenvergoeding. Naast een super veelzijdige functie, is er ook ruimte en tijd voor leuke activiteiten. Denk hierbij aan een zomer BBQ, een jaarlijks bedrijfsuitje en een gezellige kerstborrel/ diner. Wil jij eerst gevoel krijgen bij de organisatie en de werkzaamheden? Dan behoort een dagje meelopen ook zeker tot de mogelijkheden.

Praktische informatie:
Soort contract: je start met een tijdelijk contract. Functioneer jij helemaal naar behoren en heb je het zelf ook naar je zin? Dan krijg je hierna direct een vast contract
Werktijden: je start dagelijks tussen 6:00 uur en 7:00 uur (afhankelijk van de klus)
Werkdagen: maandag t/m vrijdag
CAO: geen CAO, werken met een personeelsreglement
Pensioenregeling: het pensioen is ondergebracht bij Zwitserleven. Je betaalt zelf 67,5 % eigen bijdrage en 32,5 % wordt betaald door de werkgever.
Vakantiegeld: 8% van het bruto jaarsalaris
Vakantiedagen: 26 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband

Dit ben jij

  • Je vindt het leuk om zich te kunnen ontwikkelen tot een echte vakman/vrouw;
  • Je hebt ervaring in bodemonderzoeken of in de hoveniersbranche (pré);
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
  • Je bent bij voorkeur in het bezit van een VCA;
  • Je hebt gezonde werklust en is bereid om 100% te gaan voor deze geweldige kans.

Heb jij ervaring in bodemonderzoeken of binnen de hoveniersbranche? Dan nodigen we je zeker uit om te solliciteren. Ook wanneer je geen ervaring hebt, maar wel bereid bent om te leren, zien wij graag je sollicitatie tegemoet.

Foto homepage Mol.jpg

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.