Vacature

Uitvoerder

 

Schipluiden

 

38 - 45 uur

 

MBO+/ HBO werk- en denkniveau

Ben jij op zoek naar een zelfstandige baan waarbij je iedere dag het hoogst haalbare uit de dag weet te halen samen met je team? 

Heb jij werkervaring binnen een loon- & aannemersbedrijf (of een soortgelijk bedrijf) en ben jij toe aan de volgende stap? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Berkhout Schipluiden is een aannemersbedrijf dat al ruim 60 jaar actief is in de branche. Dagelijks zijn er ongeveer 30 personen werkzaam en hierdoor is Berkhout Schipluiden een serieuze en betrouwbare speler voor hun opdrachtgevers. Bij de opdrachtgevers van Berkhout Schipluiden kan je denken aan recreatie- en waterschappen, gemeenten, aannemingsbedrijven, natuurorganisaties en particulieren. Door de toenemende groei zijn zij op zoek naar versterking. Snap jij het werk dat verzet moet worden, vind je het leuk om leiding te geven aan de jongens buiten en ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière? Lees dan snel door!

Hard werken loont!

Bij aanvang krijg je een jaarcontract, maar bij een wederzijdse match wordt dit contract hierna zonder twijfel omgezet naar een vast dienstverband. Buiten een informele sfeer staat er voor deze functie ook een goede beloning tegenover. We gaan graag met jou in gesprek over je salariswens. Uiteraard wordt hierin meegenomen hoeveel ervaring, kennis en kunde jij al hebt. Bij Berkhout Schipluiden werken ze voor deze functie met een all-inn salaris. Het bedrijf heeft te maken met een hoog- en laagseizoen. Het is belangrijk dat jij het werk regelt. 

Naast een goed salaris krijg je een auto van de zaak (te gebruiken voor het werk en woon-werk verkeer) en een telefoonvergoeding (of zakelijke telefoon) tot je beschikking. Berkhout Schipluiden valt onder de cao GGI (Groen, Grond en Infra), wat inhoud dat je recht hebt op 8,33% vakantiegeld, 26 vrije dagen, 13 ADV dagen en een goede pensioenregeling. Er zijn veel mogelijkheden om je kennis te vergroten d.m.v. het volgen van cursussen. Je komt te werken in een echt familiebedrijf waar op vrijdagmiddag de week gezellig afgesloten wordt. En niet geheel onbelangrijk; er wordt hard gewerkt, maar het is er ook ontzettend gezellig!

 

Jouw toekomstige werkdag

Je wekker gaat, het is 6:00 uur en je staat naast je bed! Leuk, je hebt er weer zin in! Vandaag staat er weer een drukke dag op de planning. Je komt aan op de zaak en zet eerst een lekkere bak koffie. Zo, goede start van de dag! Je collega’s druppelen binnen en er wordt onderling een geintje gemaakt. Inmiddels is het rond 6:45 uur en de eerste ploegen gaan op pad. Je beantwoordt nog een aantal vragen van collega’s over het werk waar ze vandaag ingepland staan. Leuk, om met je collega’s mee te denken en het werk op deze manier efficiënter in te kunnen delen. Je belooft je collega’s om vandaag nog even langs te rijden op het werk. Uiteraard kunnen ze je altijd bellen als ze vastlopen of nog andere vragen hebben.
Vervolgens stap je de auto in. Je gaat vandaag bij de meeste ploegen langs die uitvoerend bezig zijn. Je gaat langs om het werk te beoordelen op kwaliteit, het werk door te spreken en je collega’s aan te sturen, maar je let ook goed op de veiligheid. Je wilt immers niet dat je collega’s iets overkomen doordat ze geen zwemvest, bouwhelm of werkschoenen op-/ aanhebben. Daarnaast moeten bepaalde stukken op de weg op de juiste manier afgezet worden, zodat het doorgaande verkeer op een veilige manier kan passeren en je collega’s op een veilige manier kunnen werken.
Je hebt er echt plezier in om met ‘de jongens’ het beste eindresultaat neer te zetten. Je bent dan ook niet te beroerd om zelf even een schop te pakken, of om op de kraan te springen, om het e.e.a. voor te doen. Je bent een echte verbinder, staat je ‘mannetje’ en je weet je collega’s voor je te winnen.
Op het project waar je aanwezig bent schiet je nog even een aantal foto’s van het uitgevoerde werk en hierna ga je richting de volgende ploeg.
Tussen de middag ben jij op de zaak voor het planningsoverleg met de projectleiders en de andere uitvoerder. Loopt alles nog volgens schema? Zijn alle benodigde materialen binnen en klaargezet door de werkplaats chef en kwam je nog meerwerk tegen op projecten? Je denkt gevraagd en ongevraagd mee met de organisatie. Uiteraard worden projecten zo nauwkeurig mogelijk gecalculeerd, maar het kan voorkomen dat de vraag vanuit de opdrachtgever uitgebreider wordt naarmate de mannen buiten bezig zijn. Jij zorgt er op z’n moment voor dat de juiste mensen met elkaar in contact komen te staan, zodat hier op geanticipeerd kan worden.
Na het planningsoverleg loop je nog even langs de chef werkplaats om wat laatste dingen af te stemmen. Hierna stap je weer in de auto om wat projecten af te rijden.
De tijd vliegt voorbij. De meeste collega’s werken tot 16:00 uur op hun project en komen hierna terug naar de zaak. Jij zorgt ervoor dat je op dat moment ook aanwezig bent en fungeert als eerste aanspreekpunt. Je loopt buiten op het erf rond, maar je schiet ook nog even het kantoor binnen om je administratie bij te werken van verschillende projecten.
Nadat je de laatste vragen van collega’s hebt beantwoord zie je dat het tijd is om met een voldaan gevoel naar huis te gaan! Wat gaat de dag toch snel als je lekker buiten bent en plezier hebt in je werk!

Dit ben jij

  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring bij een loon- & aannemersbedrijf in een soortgelijke functie;
  • Je hebt het in je om op een natuurlijke manier leiding te geven aan zowel vaste werknemers, ZZP’ers als aan uitzendkrachten;
  • Je bent zelfverzekerd en durft collega’s aan te spreken wanneer het werk meer aandacht vereist of wanneer de machines beter onderhouden moeten worden;
  • Je hebt je BE rijbewijs. Heb je alleen een B rijbewijs, maar nog geen E rijbewijs? Dan ben je bereid deze te halen;
  • Je bent in het bezit van een VCA certificaat en je bent bereid om het flora en fauna certificaat te halen;
  • Je bent woonachtig in de regio en kent het Westland e/o zowel onder als boven de grond;
  • Je kan goed overzicht bewaren, je bent loyaal aan het bedrijf en barst van het verantwoordelijkheidsgevoel! Daarnaast ben je flexibel wanneer er ‘extra’ gewerkt moet worden, zodat een klus door kan blijven lopen.

Je bent bereid om een PPA (Persoonlijke profielanalyse) assessment af te laten nemen om zo inzicht te krijgen in wat jouw sterke kanten zijn en waar je nog ontwikkelpunten hebt. Na het invullen van de PPA wordt de uitkomst eerst besproken tussen jou en een gecertificeerd collega van Reinders & van Soest. Hierna wordt de uitkomst van de PPA besproken en gedeeld met onze contactpersoon binnen Berkhout Schipluiden.

berkhout.png

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op met Wieke van der Steen of Maaike Veldhuizen via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.