Vacature

Uitvoerder infra

 

Wateringen

 

40 uur per week

 

MBO+ werk- en denkniveau

Ben jij praktisch ingesteld en neem jij graag het initiatief? Heb je daarnaast ervaring in de GWW en ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? 

Dan is het zeker de moeite waard om door te lezen! 

AH Vrij is een familiebedrijf dat zich richt op groen, grond en infra. Het bedrijf bestaat ruim 60 jaar en heeft inmiddels zo’n 90 personen vast in dienst. Daarnaast werken er zo’n 60 á 70 personen o.b.v. een flexibel dienstverband. AH Vrij richt zich voornamelijk op gemeenten, provincies, ingenieursbureaus en aannemers. Met een uitgebreid, modern wagenpark en zeer capabele medewerkers is dit bedrijf niet meer weg te denken als het gaat om groen, grond en infra. De klant staat centraal, maar ook duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog in het vaandel. In verband met de aanhoudende groei is AH Vrij op zoek naar een uitvoerder infra. Op dit moment zijn er nog 3 uitvoerders werkzaam bij AH Vrij. Altijd fijn om even te kunnen sparren en/ of overleggen. Daarnaast heb je intern intensief contact met de projectleiders, calculators, werkvoorbereiding en de jongen buiten.

Hard werken loont!

Werken bij AH Vrij is leuk. Onderling hangt er een informele, nuchtere sfeer wat zorgt voor de nodige humor. Het heeft de charme van een klein familiebedrijf en de voordelen van een groot commercieel bedrijf. Win-win. Naast de platte organisatiestructuur biedt AH Vrij een prima salaris! Je start met een jaarcontract, maar er is zeker de intentie om deze na verloop van tijd om te zetten naar een vast contract. In de functie van uitvoerder infra krijg je een auto, telefoon en laptop van de zaak tot je beschikking.

AH Vrij valt onder de cao GGI. Dit betekend dat je een goede pensioenregeling aangeboden krijgt (BPL), een reiskostenvergoeding, 26 vakantiedagen, 13 ADV dagen en 8,33% vakantiegeld. Daarnaast bestaat de mogelijkheid tot een winstdeling wanneer er dat jaar goed gedraaid is.

Ook is er alle ruimte voor ontwikkeling  d.m.v. het volgen van vakgerichte cursussen/ opleidingen. Wil jij na verloop van tijd nog door groeien binnen AH Vrij? Ook dan zijn er zeker mogelijkheden en graag ze graag met je in gesprek.

En wat dacht je van een gezellige zomer BBQ, kerstborrel en een leuk bedrijfsuitje? Klinkt jou dit als muziek in de oren? Solliciteer dan snel!

Uitvoerder.png

Jouw toekomstige werkdag

Jij bent het liefst van alles op de hoogte en kan goed managen. Je bent namelijk verantwoordelijk voor meerdere projecten binnen AH Vrij. Je bewaakt de planning van de projecten en hebt daarover afstemming met het uitvoerende team. Dit doe je niet alleen telefonisch, maar je rijdt ook graag even langs de projecten. Jij geeft immers leiding aan deze mensen en vind het belangrijk om een vertrouwelijke band met de jongens op te bouwen. Jij loopt hard voor hun, zodat zij ook een stapje harder voor jou lopen. Zo werkt dat nou eenmaal.

Aangekomen op het project beoordeel je het werk dat al verzet is en beantwoord je de vragen die de jongens op dat moment hebben. Verder voorzie je de jongens nog van een aantal tips waarmee ze aan de slag kunnen. Ook let je goed op de veiligheid. Je wilt immers niet dat je collega’s iets overkomen doordat ze niet de juiste PBM’s gebruiken. Daarnaast moeten bepaalde stukken op de weg op de juiste manier afgezet worden, zodat het doorgaande verkeer op een veilige manier kan passeren en je collega’s op een veilige manier kunnen werken. 

Naast het bezoeken van de projecten ben je ook verantwoordelijk voor de projectadministratie. Je stuurt aan op de kosten, noteert meerwerk en je houdt per project bij wat er precies gebeurd is. Daarnaast bestel je materialen bij wanneer nodig. Je houdt hierover de projectleider goed op de hoogte.

Niet alleen intern ben je een aanspreekpunt voor velen. Ook extern heb jij aardig wat contacten te onderhouden. Zo sta je veel in contact met onderaannemers, toezichthouders en leveranciers, maar woon je bv. ook bouwvergaderingen bij. Juist de afwisseling tussen de verschillende soorten werkzaamheden zorgen ervoor dat de functie van uitvoerder infra jou op het lijf geschreven is.

Dit ben jij

  • Je hebt een afgeronde MBO diploma;
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in de GWW en bent toe aan een volgende stap;
  • Je hebt ervaring met leidinggeven of bent voorheen voorman geweest waardoor je een klein groepje collega’s hebt aangestuurd;
  • Is zelfverzekerd en durft collega’s aan te spreken wanneer het werk meer aandacht vereist;
  • Heeft zijn/ haar rijbewijs B. Het is een grote pré wanneer je ook je BE rijbewijs, trekker rijbewijs en VCA-certificaat hebt. Zo niet, dan ben je bereid deze te halen;
  • Is flexibel, kan goed overzicht bewaren, is loyaal aan het bedrijf en barst van het verantwoordelijkheidsgevoel!
kraan.png

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.