Manager verkoop

Onze opdrachtgever is een internationale leverancier van complete tuinbouwprojecten in binnen- en buitenland. Het streven van onze opdrachtgever is om steeds de beste oplossingen voor de klant te bieden. Dit heeft geleid tot het opzetten van eigen specialistische afdelingen, zoals de afdeling kassenbouw, scherming, kasverwarming en teeltgoten. Door de jaren heen is het bedrijf gegroeid en werken er op dit moment zo’n 30 personen. Door aanhoudende groei zijn wij op dit moment op zoek naar een Manager Verkoop.
 

Kerneigenschappen

Standplaats: Poeldijk
Aantal uren: fulltime
Functieniveau: HBO+ niveau     
Vereiste diploma’s/certificaten: ervaring is belangrijker dan diploma’s
Soort contract: bij gebleken geschiktheid een vast contract
Werktijden: flexibel
CAO: werken niet met een CAO, maar hebben een personeelshandboek
Pensioenregeling: middelloonregeling (dit betekent dat onze opdrachtgever de premie 100% betaald)
Vakantiegeld: 8% van het bruto jaarsalaris
Vakantiedagen: 25 dagen o.b.v. een fulltime dienstverband

Werkzaamheden

Als Manager Verkoop ben jij (uiteraard) de allerbeste in het verkopen van complete kassen en alles wat daarbij hoort! Jij bent dé specialist op het gebied van kassenbouw en weet dit op de juiste manier in te zetten richting klanten.

Onze opdrachtgever wil nieuwe markten in (Oost)-Europa aanboren. Jij schrijft hier een businessplan voor en analyseert de markt. Je bent altijd op zoek naar nieuwe marktgebieden en mogelijkheden en pakt kansen met beiden handen aan! Het verkopen stroomt door je bloed en je maakt er een sport van om het allerbeste uit je zelf te halen en jezelf continu uit te dagen.

Daarnaast bezoek je beurzen, in zowel binnen- als buitenland. Je geeft leiding, coacht en motiveert 4 à 5 verkopers. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de afdeling calculatie die bestaat uit 6 personen. Prijstechnisch staat deze afdeling als een huis, maar uitvoerend ben jij eindverantwoordelijk. Gezien de functie ben je 1 á 2 x per maand in het buitenland. Last but not least zal jij in de toekomst aanschuiven bij het MT. 

De ideale kandidaat

  • Weet nog een vriezer te verkopen op de Noordpool;
  • Spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels;
  • Kan vol trots zijn/ haar track record laten zien;
  • Vind het leuk om een groep verkopers en calculators te coachen en aan te sturen;
  • Heeft technisch inzicht en plantenkennis (pré);
  • Is ook buiten kantoortijden bereikbaar (wanneer nodig);
  • Gaat met enige regelmaat naar het buitenland om (toekomstige) klanten te bezoeken.

Salarisindicatie en overige arbeidsvoorwaarden

Uiteraard staat er, voor het vervullen van deze functie, een zeer goede beloning tegenover. Wij bespreken het maandsalaris graag persoonlijk met jou. Uiteraard kijken we hierbij naar je huidige salaris en luisteren we naar jouw salariswens. Naast een goed salaris ontvang jij aan het einde van het jaar een 13e maand en bij goed functioneren een winstdeling.

Ook krijg jij een telefoon, laptop en auto van de zaak. Met iedere medewerker wordt een persoonlijk ontwikkelplan opgesteld, omdat ontwikkelen en (blijven) leren heel belangrijk is voor onze opdrachtgever! Het ontbreekt je aan niets, want in het bedrijfspand hebben ze een sportschool waar je gratis gebruik van mag maken, is er 3x per week vers fruit, rammelen de kerstpakketten nooit (deze zitten harstikke vol), is er jaarlijks een BBQ én jaarlijks een leuk uitje met z’n alle.

Heb jij vragen over deze vacature? Neem dan telefonisch contact op met Maaike of Zina (0174-514875).

Persoonsgegevens