Vacature

Trade Marketeer

 

de Kwakel

 

Fulltime

 

HBO

Ben jij een analytisch talent met commerciële passie? En word je enthousiast van crëeren en omzetten van kansen? Lees dan verder!

Koop jij weleens een bloemetje bij de supermarkt voor familie, vrienden  of jezelf? Dan is de kans groot dat deze bij dit mooie bedrijf vandaan komt: The Floral Connection.

The Floral Connection is ontstaan uit de samenwerking tussen de drie bedrijven: Bloom, Green Partners en Greenex. Zij zijn de retailspecialist in Europa voor duurzaam geproduceerde snijbloemen en planten met een hoge kwaliteitstandaard. Ze kennen de wensen en het gedrag van de consument en vertalen dit naar succesvolle innovaties, producten en ondersteuning.

De passie voor bloemen, planten en tevreden klanten en consumenten is groot bij het team van ruim 230 enthousiaste medewerkers. Samen werken aan samenwerken, staat hierbij centraal.

Wat bieden wij?

Je werkt met het mooiste product van Nederland, bloemen. Een product waar je blij van wordt! De markt is altijd in beweging, dus veel afwisseling en veel dynamiek. Geen dag is hetzelfde.

Wij bieden jou een warm welkom, ervaren en enthousiaste collega’s en nog veel meer…

 • Een loopbaan binnen een groeiend en ambitieus bedrijf;
 • Super moderne en inspirerende werkomgeving;
 • Leuke teamactiviteiten zoals voetbal, tennis en gezellige bedrijfsuitjes zodra het weer mag;
 • Trainingen, zodat je elke dag een beetje beter kan worden;
 • Een dynamische omgeving boordevol ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden;
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 

De rol: Trade Marketeer met commerciële affiniteit

Binnen het team van enthousiaste collega’s zal jouw focus op één toonaangevende retailer liggen. In deze uitdagende functie als Trade Marketeer zul je zelfstandig en met commerciële verantwoordelijkheid de productcategorieën bloemen en planten verder ontwikkelen op basis van Category Management principes en accountplannen.

Nadat je jezelf wegwijs hebt gemaakt in onze wereld en de markt waarin wij opereren zul je zelfstandig, aan de hand van analyses, betrouwbare data, winkelbezoeken, gesprekken en evaluaties, verbetervoorstellen voor de categorieën bloemen en planten omzetten tot een nóg succesvollere performance. Een belangrijk element binnen jouw functie is het samenspel tussen sales, de productie- en inkoopafdeling. Je zult dagelijks met deze collega’s om tafel zitten om de klant zo goed mogelijk te kunnen bedienen. Hierbij neem je alle facetten mee van analyse, design, offerte traject, forecast, sell out data.

Je denkt vooruit, kunt snel schakelen, bent sterk in het analyseren van data en weet hoe je het moet verkopen aan de klant? Dan voel jij je binnen de kortste keren als een vis in het water. Jij bent een onmisbare spil, een echte professional en een prettige collega! Naast het ontwikkelen van skills door de ervaring op te doen, bieden wij ook trainingen aan waarbij je jezelf kunt door ontwikkelen tot een volledige professional.

Dit vragen wij

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt al relevante werkervaring in een commerciële functie verzameld;
 • Hands on en Pro-actief;
 • Sterke persoonlijkheid, doortastend, commercieel, projectmatig, teamspeler en initiatiefrijk;
 • Oplossingsgericht. (can-do mentaliteit);
 • Naast het Nederlands beheers je de Engelse taal. Duitse taal is een pré;
 • Kennis van bloemenbranche is een pré;
 •  In het bezit van een rijbewijs.

Standplaats: De Kwakel

Heb je meer vragen over de vacature? Dan kun je terecht bij Floriana Markis, HR Adviseur via 06-82491166.

 
Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.