Vacature

Toegevoegd Gerechtsdeurwaarder

 

Den Haag

 

Fulltime

 

HBO/WO werk- en denkniveau

Ben jij een ervaren toegevoegd gerechtsdeurwaarder en heb jij naast ervaring met ambtelijk werk ook juridische skills?

Denk jij daarnaast graag in oplossingen en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Lees dan snel verder, want dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Al ruim 35 jaar is Korenhof en Partners een betrouwbare praktijk binnen de deurwaarderswereld. Wij staan voor kwaliteit en denken graag in oplossingen. Op dit moment zijn er zo’n 20 personen werkzaam bij Korenhof en Partners. Het team is onderverdeeld in twee gerechtsdeurwaarders, administratieve krachten, incasso medewerkers en ICT-specialisten. Fijn om al deze kennis in huis te hebben. Dat werkt efficiënt. En over efficiënt werken gesproken: Korenhof en Partners is op het gebied van automatisering en digitalisering ver gevorderd. Veel processen zijn geautomatiseerd om het werk voor de toegevoegd gerechtsdeurwaarders zo makkelijk mogelijk te maken. Dus, ben jij op zoek naar een uitdagende baan als toegevoegd gerechtsdeurwaarder en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging, waarin je voor de klant in oplossingen denkt? Lees dan snel verder, want dan hebben wij dé uitdaging voor jou!

Een goed arbeidsvoorwaardenpakket

Als toegevoegd gerechtsdeurwaarder heb je een belangrijke en verantwoordelijke functie binnen het bedrijf. Daar hoort natuurlijk een goed salaris bij, wat past bij jouw kennis en ervaring. We gaan hier graag over in gesprek. Naast een goed salaris staat er een mooie auto voor je klaar en krijg je een telefoon(vergoeding). Heb jij een eigen auto waar je graag zakelijk mee zou willen rijden? Dan is het ook mogelijk om een mobiliteitsvergoeding te ontvangen.
Bij een fulltime dienstverband heb je recht op 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld. Ook is er een goede pensioenregeling waarvan Korenhof en Partners de helft voor je betaalt.

Naast een goed arbeidsvoorwaardenpakket vertellen we je graag waarom het zo prettig is om bij ons te werken. Ondanks dat je als toegevoegd gerechtsdeurwaarder veel op pad bent, vinden wij het belangrijk om het als team naast het harde werk ook gezellig met elkaar te hebben. We moeten het samen doen, en dat dan ook graag op de allerbeste manier, is dan ook iets wat veel naar voren komt. Er wordt regelmatig met elkaar gespard over verschillende onderwerpen/processen om het beste uit Korenhof en Partners te halen, op welke afdeling je ook werkzaam bent.

6 Logo Korenhof met kleurbalk.png

Jouw baan als toegevoegd gerechtsdeurwaarder

Maar waarom zou je nu bij Korenhof en Partners moeten gaan werken? Dat vertellen we je graag!

Allereerst omdat je als toegevoegd gerechtsdeurwaarder een erg zelfstandige functie hebt met routes in de arrondissementsgebieden Den Haag en Rotterdam.

Ten tweede omdat je samen met de debiteur en de klant naar een échte oplossing zoekt. Zo voorzie je de debiteur van een duidelijk advies en probeert met hem of haar stappen te zetten om ervoor te zorgen dat het verschuldigde bedrag betaalt wordt aan jouw klant. In oplossingen denken is wat wij graag doen!

Ten derde omdat je werk erg gevarieerd is. Zo houd je je bezig met verschillende zaken. En dit zullen niet alleen ambtelijke zaken zijn. Er is namelijk ook genoeg ruimte bij Korenhof en Partners om jouw juridische, commerciële en coachende skills verder te ontwikkelen.

En ten vierde omdat wij graag uitgaan van jouw expertise en kennis. Je hoeft echt niet alles te weten, maar je moet wel alles willen weten. Zo kun je jouw functie zo breed en uitdagend mogelijk maken als je zelf wilt. Jouw mening en inzet telt!

Dit ben jij

  • Je hebt alle papieren om aan de slag te mogen als toegevoegd gerechtsdeurwaarder;
  • Je hebt ervaring als (proces)jurist en hebt ervaring met huurrecht;
  • Je hebt veel verantwoordelijkheidsgevoel en werkt graag gestructureerd;
  • Je werkt ondanks je zelfstandige functie graag samen met het team. Je bent een goede sparringpartner voor hen, maar vindt het ook leuk om met een open blik naar de organisatie te kijken en samen Korenhof en Partners naar een hoger level te tillen.
pexels-photo-327540.jpeg

Een PPA (assessment) kan deel uitmaken van de werving- en selectieprocedure. Na het invullen van de PPA wordt de uitkomst eerst besproken tussen de kandidaat en een gecertificeerde collega van Reinders & van Soest. Hierna wordt de uitkomst van de PPA besproken en gedeeld met ons contactpersoon binnen Solutions.

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op met Valerie Huisman via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.