Teeltmedewerker

Montis is een familiebedrijf gespecialiseerd in potplanten, groene – en bloeiende kamerplanten. De belangrijkste teelten zijn die van de Helleborus, Campanula en Ranunculus. Daarnaast kweekt Montis ook nog een aantal andere seizoensproducten. Op dit moment zijn er drie vestigingen met een totale oppervlakte van 6,5 ha. Er zijn zo’n 30 personen in dienst en er wordt hiernaast gebruik gemaakt van flexibel in te zetten personeel. Montis levert haar producten aan het hogere segment, zoals aan tuincentra, bloemisten, groothandels en de Retail.

 

 

Kerneigenschappen

Functienaam: Teeltmedewerker
Standplaats: Moerkapelle
Aantal uren: 42 uur per week
Functieniveau: MBO werk- en denkniveau
Vereiste diploma’s/certificaten: Een spuitlicentie
Soort contract: Bij gebleken geschiktheid direct een vast contract
Werktijden: 7:00 uur – 17:00 uur (in overleg andere werktijden)
Werkdagen: Maandag t/m vrijdag + met enige regelmaat een aantal uurtjes in het weekend
CAO: Glastuinbouw
Pensioenregeling: BPL
Vakantiegeld: 8,33% van het bruto jaarsalaris
Vakantiedagen: 25,5 dagen o.b.v. een fulltime dienstverband

Werkzaamheden

Als teeltmedewerker bij Montis is iedere dag anders. Zo zijn er niet alleen meerdere (verschillende) teelten per jaar, maar wisselen de werkzaamheden zich ook gedurende de dag af. Je houdt je o.a. bezig met het gebruiksklaar maken van de groeiondergrond, het steken van stek, aanbrengen van de meststoffen, het uitzetten van de biologie, het verzorgen van het gewas en het signaleren van groeiverstoringen. Daarnaast spuit je, op verzoek van de teeltmanager gewasbeschermingsmiddelen. Ook kan jouw hulp bij de watergift gevraagd worden. De functie van teeltmedewerker bij Montis is een zelfstandige functie, maar je overlegt en werkt toch nauw samen met je collega’s. Er is geregeld overleg met de teeltmanager en hij neemt jou mee in het hele teeltproces. Er is altijd ruimte om te leren, dus wanneer jij je wilt specialiseren óf de verdieping in wilt m.b.t. de teelt, dan wordt dit zeker aangemoedigd.

De ideale kandidaat

  • Heeft ervaring in- en affiniteit met de tuinbouw;
  • Is in het bezit van een spuitlicentie;
  • Spreekt de Nederlandse en Engelse taal goed;
  • Is op zoek naar een zelfstandige functie, maar vind het ook leuk om in teamverband te werken.

Salarisindicatie en overige arbeidsvoorwaarden

Montis biedt een prima salaris tussen de € 2700,- en € 3500,- bruto per maand o.b.v. een 42-urige werkweek. Je komt te werken in een enthousiast team en er is een personeelsvereniging. Jaarlijks is er een bedrijfsuitje en een uitgebreide BBQ. Ook worden jouw reiskosten vergoed. Montis investeert graag in haar medewerkers wat betekend dat er altijd ruimte is om te ontwikkelen en/ of bij te leren wanneer het werk hier om vraagt.

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.