Automonteur APK (ZZP'er gezocht!)

Ben jij ZZP’er en heb je ruimte voor een nieuwe opdrachtgever? Wacht dan niet langer en neem direct contact met ons op. Onze opdrachtgever is een middelgroot autobedrijf die gespecialiseerd is in het onderhouden en repareren van alle merken auto’s. Ook verricht onze opdrachtgever veel APK-keuringen en wikkelt schades af. Last but not least heeft onze opdrachtgever een eigen showroom waar gebruikte en nieuwe auto’s gepresenteerd worden. Het team bestaat uit 5 personen waarvan iedereen al jarenlang op ZZP basis werkt. Er hangt een fijne en informele sfeer en iedereen doet waar hij goed in is! Wegens aanhoudende drukte is onze opdrachtgever op zoek naar versterking.
 

Kerneigenschappen

Standplaats: Naaldwijk
Aantal uren: in overleg
Functieniveau: MBO niveau
Vereiste diploma’s/certificaten: een certificaat APK-keurmeester is een vereiste
Werktijden: in overleg, maar tussen 8:30 – 17:30 uur
Werkdagen: in overleg, maar op maandag t/m vrijdag

Werkzaamheden

  • Het onderhouden en repareren van personenauto´s en lichte bedrijfswagens;
  • Het uitvoeren van APK-keuringen;
  • Het oplossen van storingen en defecten;
  • Zorgdragen voor een veilige en opgeruimde werkplaats.

Uiteraard ben jij hét visitekaartje van het bedrijf wanneer er een klant binnenstapt. Je staat klanten netjes en gastvrij te woord.

De ideale kandidaat

heeft een aantal jaren ervaring met het uitvoeren van soortgelijke werkzaamheden en is in het bezit van zijn certificaat APK-keurmeester. De autobranche kent voor jou geen geheimen. Daarnaast ben je ZZP’er óf heb je het voornemen om ZZP’er te worden. Je kan zelfstandig werkzaamheden uitvoeren, maar vind het ook leuk om af en toe eens te overleggen met collega’s. Je hebt technisch inzicht en kijkt verder dan het bekende probleem. Uiteraard ben je in het bezit van je rijbewijs B en spreek je goed Nederlands, zodat je altijd een praatje kan maken met de binnenlopende klanten.

Salarisindicatie en overige arbeidsvoorwaarden

Ben jij diegene die we zoeken dan komen we graag met je in contact om je expertise en het financiële plaatje te bespreken.

Heb jij vragen over deze vacature? Neem dan telefonisch contact op met Maaike of Zina (0174-514875).

Persoonsgegevens