Vacature

Teamleider

 

's-Gravenzande

 

32 - 40 uur

 

MBO werk- en denkniveau

Ben jij op zoek naar een functie in de tuinbouw waarbij je eigen vestiging kan draaien? Weet jij daarnaast de juiste prioriteiten te stellen en vind jij het leuk om met een diverse groep mensen samen te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Bij Vereijken Kwekerijen weten ze wel raad met tomaten. Zij telen hun trostomaten op 50 hectare, verdeeld over 6 teeltvestigingen in Noord-Brabant en Westland. Vereijken Kwekerijen is een organisatie dat zich kenmerkt door een open cultuur, korte communicatielijnen met energieke, enthousiaste en resultaatgerichte medewerkers. Er werken ruim 450 medewerkers en in het hoogseizoen nog extra seizoenmedewerkers. In deze functie draag je zorg voor ongeveer 20 medewerkers.

Als teamleider binnen Vereijken heb je een verantwoordelijke en vooral zelfstandige functie waarin je voor ongeveer 60% van de tijd aanwezig bent in de kas en voor 40% werkzaamheden uitvoert op kantoor. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een informeel bedrijf waarbij hard werken vanzelfsprekend is, maar waar er ook voldoende ruimte is voor gezelligheid? Dan is Vereijken de plek voor jou!

Hard werken loont!

Als het van beiden kanten klikt krijg je bij aanvang een tijdelijk contract aangeboden. Buiten leuke collega’s en een goede werksfeer staat er ook een salaris (schaal F) tegenover tussen de € 2.335,- en € 3.366,- bruto o.b.v. een fulltime dienstverband. Uiteraard is dit afhankelijk van kennis en kunde. Vereijken valt onder de glastuinbouw cao, wat naast een mooi salaris inhoudt dat je 8,33% vakantiegeld en 25,5 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband krijgt. Verder ontvang je een goede pensioenregeling (BPL).

Ook is er altijd de mogelijkheid om deel te nemen aan cursussen en/of een opleiding om je kennis up-to-date te houden.

Binnen dit bedrijf is er oog voor de mens. Iedereen is gelijk en je doet het samen. Jaarlijks worden er bedrijfsuitjes georganiseerd en op de vrijdagmiddag vindt geregeld een borrel plaats. Klinkt goed toch?

 

Jouw toekomstige werkdag

Het is 06.50 uur en je komt aan op de tuin. Je collega’s druppelen binnen en jullie beginnen eerst met een bakkie. Altijd leuk om weer even kort bij te kunnen praten voordat de werkdag begint. Om 7:00 uur start het werk en je hebt vandaag een drukke planning. Je begint jouw werkdag altijd met het checken van het personeel. Is iedereen aanwezig of zijn er zieken? Dan moet er gecommuniceerd worden met het uitzendbureau. Vervolgens zet jij iedereen aan het werk. De meeste weten wel wat er van ze verwacht wordt, maar jouw duidelijke communicatie zorgt er dagelijks voor dat iedereen weer aan de slag kan. Er starten nieuwe medewerkers vandaag. Aan jou de taak om deze personen in te werken! Jij vindt het leuk om met verschillende nationaliteiten samen te werken en legt geduldig de werkzaamheden uit.
Einde van de ochtend kunnen de nieuwe medewerkers al wat taken zelfstandig oppakken en beantwoord jij nog wat vragen van andere collega’s. Jij fungeert als aanspreekpunt in de kas en controleert op de kwaliteit van de productie.
Het is vandaag maandag, dus tijd voor het wekelijks overleg. Alle voorwerkers en teamleiders van de vestiging ‘s-Gravenzande schuiven aan. Er wordt samen gekeken naar de productie aantallen en jullie bespreken de verwachtte knelpunten. Ook denk jij graag mee in het verbeteren van de huidige processen en geef jij tijdens dit overleg jouw input.

Rond 12.00 uur werp jij een snelle blik op de stand van zaken van de productie. Loopt alles nog volgens schema? Zijn er nog aandachtspunten voor de middag? Jij schuift aan bij de lunchtafel en tussentijds klets je gezellig bij.
Na de lunch bespreek je de aandachtspunten met de medewerkers. Iedereen gaat weer aan de slag en na een rondje in de kas trek jij je even terug op kantoor. Je verwerkt de productie aantallen in het systeem en vult de dag prognose voor morgen alvast in. Je controleert de uren van de medewerkers en kijkt na of alle handelingen correct zijn ingevuld.

Eind van de middag ga jij je bezig houden met de planning. Op basis van de teelt bepaal jij welke werkzaamheden er op de planning staan en hoeveel medewerkers daarvoor nodig zijn. Dit communiceer je terug aan de medewerkers. Er zijn via het hoofdkantoor een aantal nieuwe medewerkers aangemeld. Jij controleert of alle gegevens compleet zijn en vult waar nodig aan.

Enfin, je dag is voorbij gevlogen en het is inmiddels alweer tijd om naar huis te gaan. Je sluit alles netjes af en vertrekt richting huis.

 

Dit ben jij

Dit ben jij:

  • Je hebt al enige ervaring met leidinggeven, beschikt over een flinke dosis enthousiasme en jij zet je altijd voor de volle 100% in;
  • Ervaring in de tuinbouwsector en/of een afgeronde opleiding in deze branche is niet noodzakelijk, maar wel mooi meegenomen;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift en kan je goed verstaanbaar maken in het Engels;
  • Je kan goed organiseren, je toont veel eigen initiatief en kan goed prioriteiten stellen.
vereijken-kwekerijen.png

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op met Wieke van der Steen of Maaike Veldhuizen via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.