Vacature

Teamleider Operations Aftersales

 

Nieuwerkerk aan den IJssel

 

40 uur

 

MBO+ werk- en denkniveau

Neem jij graag leiding in een team? Ben je daarnaast communicatief sterk en kun je goed plannen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Elumatec is een vooraanstaande naam in de wereld van de metaalbewerkingsindustrie en staat bekend om zijn hoogwaardige machines en oplossingen voor het bewerken van aluminium, stalen en kunststof profielen. Elumatec heeft een wereldwijd netwerk van verkoop- en servicepartners, waardoor ze klanten over de hele wereld kunnen bedienen. Met een hoofdkantoor in Duitsland en totaal meer dan 700 medewerker is Elumatec een serieuze speler in de markt.
Elumatec Benelux richt zich op de klanten in België, Nederland en Luxemburg. Wegens uitbereiding van het team, zijn zij op zoek naar een teamleider operations. Het team waar je in terecht komt bestaat uit 17 personen, waarvan 5 binnendienst medewerkers. Herken jij je in onderstaand profiel of ben jij ervan overtuigd dat jij hier de perfecte persoon voor bent? Dan komen we graag met jou in contact.

Hard werken loont!

Bij aanvang krijg je tijdelijk contract. Zo kunnen jullie even aan elkaar wennen. Bij een wederzijdse klik is de intentie om jouw contract om te zetten naar een vast contract.
Uiteraard hoort er bij deze functie een goed salaris. Het salaris wordt bepaald door kennis en ervaring.
Verder krijg je een mobiele telefoon, onkostenvergoeding, een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld en 24 vakantiedagen op jaarbasis.
Ook zijn er volop ontwikkelingsmogelijkheden. Het volgen van vakgerichte cursussen/opleidingen is hier een voorbeeld van.

 

Jouw toekomstige werkdag

Je dag begint doorgaans met het inplannen van de monteurs. Je opent jouw computer en controleert de beschikbaarheid van het team. Een van de monteurs had gisteravond zijn beschikbaarheid bijgewerkt, dus zorg jij ervoor dat de juiste taken toe worden gewezen aan de juiste mensen. Jij weet dat goede planning essentieel is om ervoor te zorgen dat alle machine installaties en serviceverzoeken op tijd worden afgehandeld.
Na het plannen van de monteurs ga je verder met de serviceplanning. De verkoop van nieuwe machines wordt opgepakt door jouw collega’s van de verkoop. Jij zorgt ervoor dat de levering op het juiste moment plaatsvindt en schakelt met zowel de klant als met jouw collega’s van de sales afdeling.
Na de lunch is het tijd voor de wekelijkse vergadering, die jij sinds kort geïmplementeerd hebt. Jullie bespreken de dagelijkse doelen en prioriteiten. Je benadrukt het belang van punctualiteit en communicatie, en moedigt de teamleden aan om met eventuele vragen of problemen naar jou toe te komen. Als vraagbaak sta jij altijd klaar om te helpen.
Het structureren van het team en de afdeling service is een voortdurende taak. Onlangs heb jij enkele veranderingen doorgevoerd in de afdelingsstructuur om de efficiëntie te verbeteren.
Naast je dagelijkse taken die voornamelijk bestaan uit de planningen voor de monteurs, machine installaties en voor service en onderhoud komen er regelmatig ad-hoc verzoeken binnen. Dit pak je op en houdt je werkdag lekker afwisselend. Daarnaast zijn ze binnen Elumatec nog zoekende naar een efficiënt planningssysteem. Jouw inbreng wordt zeer gewaardeerd en je zal betrokken worden bij de implementatie. Kortom een leuke uitdaging!

Dit ben jij

  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie, waarbij leidinggevende capaciteiten bij een afdeling centraal stonden;
  • Je bent uiteraard goed in plannen en houdt graag de helikopterview;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je durft zelf beslissingen te nemen en zoekt vrijheid en verantwoordelijkheid in een nieuwe job!
Elumatec klogo.jpg

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op met Wieke van der Steen of Jamilla van der Ende via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.