Vacature

Supply Chain medewerker

 

Maasdijk

 

32 - 38 uur

 

HBO werk- en denkniveau

Lukt het jou om 5 ballen tegelijkertijd in de lucht te houden en kan jij snel schakelen? Ben jij op zoek naar een functie waarbij jij de spil van de organisatie bent en veel in contact staat met de verkoop, inkoop en de logistieke afdeling? 

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Global Green Team is een wereldwijd opererend handelsbedrijf in verse groenten en fruit. Onze missie is het jaarrond leveren van de beste producten, afkomstig uit de beste teeltgebieden en tegen de beste prijs. We richten ons op de markten Verenigde Staten, Azië en Midden-Oosten. Samen met onze partners leveren we service van wereldklasse. Global Green Team is onderdeel van de Harvest House-groep.

Harvest House is dé vruchtgroentespecialist van Europa. Met een areaal van ruim 1100 ha, 69 leden en een omzet van € 885 miljoen per jaar zijn zij één van de grootste producentenorganisaties in vruchtgroenten van Nederland. Ze hebben een breed assortiment tomaten, paprika’s en komkommers.

Het zijn echte doeners. Doen het goed, doen het gewoon, doen het op hun eigen manier en doen het vooral samen. Want samen bereiken ze meer. Ze kennen de keten. En ze kennen de markt. Ze snappen de behoeften van de consument. Ze zijn goed in het verbinden van de juiste mensen en kennis. Samen bouwen ze aan een voedselketen die relevant is in de wereld. Want zij geloven dat iedereen in de wereld toegang moet hebben tot gezond, voedzaam en lekker eten.

Op dit moment bestaat het team van Global Green Team uit 12 personen. Je werkt samen met de inkopers, verkopers en je collega’s die deze teams ondersteunen. In verband met de aanhoudende groei is er ruimte gekomen voor een supply chain medewerker. Het betreft een nieuwe functie binnen de organisatie waarbij een aantal werkzaamheden tot jouw dagelijkse takenpakket behoren. Er is ook ruimte voor eigen inbreng en dat maakt deze functie uitermate geschikt voor iemand met lef, pit en een grote mate van zelfstandigheid. Durf jij de uitdaging aan?

Hard werken loont!

Bij aanvang krijg jij een jaarcontract. Klikt het hierna van beiden kanten, dan bieden ze jou bij Global Green Team graag een vast contract aan. Je krijgt een prima salaris en bij een positief bedrijfsresultaat deelt iedereen hierin mee. Om je werk goed uit te kunnen oefenen krijg je een laptop van de zaak. Global Green Team valt onder de cao Groothandel voor groente en fruit. Dit betekent o.a. dat je bij een fulltime dienstverband 26 vakantiedagen krijgt, 8% vakantiegeld ontvangt en een goede pensioenregeling aangeboden krijgt. Op het gebied van ontwikkeling zijn er veel mogelijkheden. Er is altijd ruimte voor het volgen van cursussen of opleidingen. Binden en boeien staat bij Global Green Team centraal. Dit geldt ook m.b.t. doorgroeimogelijkheden.

Buiten het feit dat de arbeidsvoorwaarden meer dan prima zijn, zijn er ook nog andere leuke extraatjes die het werken bij Global Green Team net even iets aantrekkelijker maken dan bij de buurman. Aangezien Global Green Team onderdeel is van Harvest House werk je bij een organisatie waarbij je de charme hebt van een kleiner bedrijf, maar ook de voordelen ervaart van een grote organisatie. En wat dacht je van ergonomische werkplekken, medewerkersdagen, familiedagen en meerdere uitjes op jaarbasis wanneer dit weer kan?

 

Jouw toekomstige werkdag

Jij bent een vroege vogel. Om 7:00 uur start jouw werkdag en dit vind je heerlijk. Als supply chain medewerker ben je verantwoordelijk voor het geheel van activiteiten en goederen die worden vervoerd tussen de leverancier en de afnemer. Anders gezegd; jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt m.b.t. de afhandeling van alle logistieke activiteiten. Je werkt samen met transporteurs en je zorgt ervoor dat alle producten op tijd bij de klanten geleverd worden. Je staat niet alleen in contact met transporteurs en klanten, maar bent ook een belangrijke schakel voor de interne organisatie. Je communiceert met je collega’s van het warehouse, zodat alle goederenstromen goed op elkaar afgestemd zijn en de transportplanning optimaal verloopt. De transportplanning bestaat uit zowel export als binnenlands vervoer. Voor de beeldvorming: je zorgt er bijvoorbeeld voor dat het wegtransport naar de zee- of luchtvracht geregeld is en dat het inkomend transport van de leverancier naar het warehouse op rolletjes loopt. Jij denkt altijd drie stappen vooruit en dat maakt jou voor de afdeling een onmisbare schakel.

Het kan voorkomen dat inkomende goederen omgepakt moeten worden of dat deze voorzien moeten worden van een ander etiket. Het maken van deze productieopdrachten hoort ook bij jouw werkzaamheden. Jij weet exact bij wie je dit intern neer moet leggen.

Ook houd jij je bezig met de orderverwerking van de retail klanten, klachtenafhandeling m.b.t. zee- of luchtvracht en check je de facturen van het warehouse.

Last but not least beschik jij over een kritische blik en vind jij het een uitdaging om processen efficiënter in te richten en te optimaliseren. Uiteraard in samenspraak met jouw collega’s, maar dat spreekt voor zich.

Dit ben jij

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding richting Logistiek of Commercie en beschikt daarnaast over HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt ervaring binnen een bedrijf waar gewerkt wordt met bederfelijke goederen;
  • Je beheerst de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je kan goed overweg met geautomatiseerde computersystemen en het MS Office pakket;
  • Je beschikt over uitstekende communicatie skills, denkt oplossingsgericht en staat stevig in je schoenen.
20210420-GGT-2480-Web.jpg

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.