Vacature

Stagiair Recruitment

 

Maasdijk

 

32 - 40 uur

 

HBO werk- en denkniveau

Wil jij je communicatie skills naar een hoger level brengen en ben jij op zoek naar een stage? Lees dan snel verder!

Reinders & van Soest is een full service personeelsadviesbureau waar op dit moment ruim 20 passievolle medewerkers werkzaam zijn. Binnen onze organisatie heeft een ieder zijn eigen specialisatie en dit is onderverdeeld in 5 verschillende labels: Recruitment, HRM, Mobiliteit, Mediation en Werk & Kanker.
Ons doel is om onze opdrachtgevers op proactieve wijze te ontzorgen, verwachtingen te overtreffen en samen met de opdrachtgevers groei te realiseren. Het hoofddoel is om de continuïteit te waarborgen binnen iedere organisatie.

De afdeling Recruitment bestaat op dit moment uit drie personen: 2 Recruitment Consultants en een afstudeerstagiair. Sinds begin 2021 zijn wij gestart met een hele nieuwe vorm van Recruitment. Dit loopt zo goed dat wij op zoek zijn naar ondersteuning op onze afdeling. Ben jij een 3e jaars student of op zoek naar een afstudeerstage? Dan komen we graag met jou in contact!

Hard werken loont!

Je krijgt de mogelijkheid om stage te lopen bij een groeiende organisatie. Wat mooi is aan onze organisatie, is dat wij verschillende labels hebben en je dus zoveel meer kan leren dan alleen Recruitment. Uiteraard krijg je een stagevergoeding en we bieden je de mogelijkheid om in de vakanties bij ons te komen werken.  Wij hebben een vitaliteitsprogramma waar je aan deel kan nemen, gezellige borrels, leuke uitjes en heel veel kennis in huis zodat je je op persoonlijk vlak enorm kan ontwikkelen.

 

Jouw toekomstige werkdag

Op onze afdeling is geen dag hetzelfde. En dat vinden wij juist zo leuk aan ons vak. Wij helpen mensen aan een nieuwe baan en onze opdrachtgevers aan kundig en vakbekwaam personeel. Daarnaast hebben we ook een adviserende rol. Wat wil je nog meer! Win-win-win.

Tijdens jouw stageperiode nemen we je mee in de wereld van Recruitment. Je mag mee tijdens een klantbezoek, kijkt mee hoe wij vacatureteksten opstellen, je neemt deel aan kennismakingsgesprekken met kandidaten en nog zoveel meer! Je bent bij ons om te leren, maar we begrijpen het ook dat je het fijn vindt om bepaalde werkzaamheden zelfstandig op te pakken. We beginnen klein. In eerste instantie zal je de algemene e-mailbox bijhouden en binnengekomen cv’s (samen) gaan screenen. Je plant afspraken in voor de Recruiter en deze afspraken bevestig je per telefoon en e-mail richting de kandidaat. Later leggen we je uit hoe je openstaande vacatures op onze website plaatst, zodat je dit in het vervolg ook zelfstandig kan oppakken. Wij werken met mooie pakketten, zodat we proactief geschikte kandidaten kunnen benaderen voor onze openstaande vacatures. Hier ben je iedere dag zeker wel twee á drie uur zelfstandig mee bezig. Natuurlijk is er altijd ruimte voor het stellen van vragen of om even te sparren over een bepaald cv.

Naast deze werkzaamheden houd je je ook bezig met een stukje social media. Je vindt het leuk om korte tekstjes te verzinnen en content te maken. Past dit niet helemaal in jouw straatje? Ook goed. Dan doen we dat stukje gewoon zelf, want wij vinden dit heel leuk om te doen.

Wanneer je een tijdje met ons meedraait bestaat er ook de mogelijkheid om korte telefonische intakes af te nemen met kandidaten en/of referentiechecks uit te voeren.

Dit ben jij

  • Een 3e of 4e jaars HBO student in de richting van HRM, Marketing/ Communicatie of Sales;
  • Je bent leergierig en vindt het leuk om bepaalde verantwoordelijkheden te krijgen;
  • Je hebt humor, want anders snap je onze grapjes niet!
logo Reinders en van Soest scherp.png

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op met Wieke van der Steen of Jamilla van der Ende via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.