Vacature

Servicetechnicus

 

Wateringen

 

40 uur

 

MBO+ werk- en denkniveau  

Word jij warm van klimaattechniek en houd jij je hoofd koel bij het verhelpen van storingen? Werk jij daarnaast graag in een topteam met betrokken collega’s? Dan ben jij de servicetechnicus die wij zoeken!

Verkade Klimaat: hét internationale familiebedrijf in klimaatbeheersingssystemen! Met ruim 90 jaar aan kennis en ervaring is Verkade Klimaat niet meer weg te denken in de wereld. Of het nu gaat om een cv-ketel voor een particulierenwoning, de warmtepomp binnen een bestaande kas of de realisatie van een grootschalig airconditioningproject voor de gemeente; Verkade Klimaat doet het allemaal! En daar is ze trots op.
Inmiddels werken er zo’n 75 mensen. En daar blijft het niet bij. Want door de toenemende groei is Verkade op zoek naar een servicetechnicus.

Hard werken loont!

Bij Verkade Klimaat ontbreekt het je aan niets. Buiten de geweldige, informele sfeer die er heerst, zijn ook de arbeidsvoorwaarden goed. Je start met een jaarcontract, maar wanneer er een wederzijdse match is, wordt dit contract omgezet naar een vast contract. Naast een goed salaris krijg je 25 vakantiedagen + 6 atv dagen, 8% vakantiegeld en het pensioen wordt geregeld vanuit de cao (PMT, conform cao Metaal & Techniek). Daarnaast is er een winstdeling en staat er voor deze functie ook een goed gevulde werkbus gereed. Er is iedere week een gezellige borrel op vrijdagmiddag en er wordt met grote regelmaat het e.e.a. geregeld voor de medewerkers door de personeelsvereniging. Denk hierbij aan verschillende bedrijfsuitjes op jaarbasis (zomer-BBQ, sportieve activiteiten, concerten). Uiteraard ga je voor de feestdagen niet met lege handen naar huis, want je krijgt ook nog eens een prachtig kerstpakket!

 

Jouw toekomstige werkdag

Het is maandagochtend, de klok tikt 7.30 uur. Je pakt de laatste benodigde spullen vanaf de locatie in Wateringen en gaat daarna richting de klant. Je hebt een drukke dag voor de boeg, en dat is precies waar je van houdt. Als servicetechnicus bij Verkade Klimaat zijn jouw dagen gevuld met veelzijdige taken. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van diverse klimaatinstallaties, variërend van koelmachines en warmtepompen tot airconditioningsystemen en regeltechniek. Na elke klus is het opstellen van een gedetailleerde rapportage van groot belang. Je bent niet alleen bezig met routine-onderhoud en service, je denkt ook proactief mee over mogelijke verbeteringen en vernieuwingen in machines en installaties. Daarnaast schakel je rechtstreeks met de afdeling planning als er specifieke aanpassingen nodig zijn. Met meerdere bonnen op een dag en soms langdurige projecten, is flexibiliteit jouw troef. Je werkt met digitale checklists en het ERP-systeem Syntess en houdt nauwgezet de administratie bij. Je deinst er ook niet voor terug om kennis over te dragen en stagiairs te begeleiden.

Verkade Klimaat hecht waarde aan plezier in je werk, en je krijgt de kans om jouw vakmanschap verder te ontwikkelen. Ben jij toe aan een nieuwe stap binnen de klimaat- en koeltechniek? Dan is deze stap een mooie kans.

Dit ben jij

  • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie en bent bij voorkeur in het bezit van mbo-werk- en denkniveau (werktuigbouwkunde, installatietechniek, AOT, meet- en regeltechniek);
  • Je bent in het bezit van F-gassen-certificaat;
  • Je bent bereid 1x in de 8 weken een storingsdienst te draaien;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je bent niet vies van werken. Je bent zelfstandig, accuraat en beschikt over flink wat verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast vind jij het leuk om bij verschillende klanten over de vloer te komen.
Verkade klimaat

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op met Wieke van der Steen of Jamilla van der Ende via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.