Vacature

Servicemonteur

 

's Gravenzande

 

40 uur per week

 

MBO werk- en denkniveau

Heb jij twee rechterhanden en wil jij werken als monteur bij een bedrijf dat tot de wereldtop in zijn sector behoort? Lees dan snel door!

Sorma ontwerpt, produceert, verkoopt, installeert en biedt technische ondersteuning van machines en materialen voor verpakking en verwerking van groente en fruit. Zij staan bekend als fabrikant van de meest innovatieve machines en verpakkingen voor de AGF-markt. Sorma Benelux is onderdeel van de Sorma Group, een internationale onderneming die in diverse Europese landen en ook daarbuiten actief is. Zij produceren zo’n 100 verschillende machines. Denk hierbij aan verpakkingsmachines, pallethandlingmachines en weegmachines. Sorma Benelux is gevestigd in een modern pand in ’s-Gravenzande waar zo’n 24 personen werkzaam zijn. Hiervan zijn 10 personen werkzaam in de buitendienst als servicemonteur. In verband met de aanhoudende groei zijn wij op zoek naar 2 personen die het team komen versterken.

Hard werken loont!

Bij aanvang krijg je een jaarcontract. Zo kunnen jullie even aan elkaar wennen. Bij een wederzijdse klik word je contract hierna omgezet naar een vast contract.

Uiteraard hoort er bij deze functie een goed salaris. Het salaris wordt bepaald door kennis en ervaring en ligt tussen de € 2000,- en € 3500,- bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband.

Je krijgt een eigen bus tot je beschikking die je gewoon mee naar huis mag nemen. Je bus wordt wekelijks voor je aangevuld. Als het makkelijker voor je is om gelijk vanuit huis naar de klant te gaan, dan is dat prima. Je opent je tablet en je ziet exact waar je naartoe mag en wat er van je verwacht wordt. Natuurlijk worden de werkzaamheden van tevoren ook telefonisch nog even met je besproken. Verder krijg je een telefoonvergoeding, een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, 28 vakantiedagen op jaarbasis en een uitgebreide HIAAT verzekering die door Sorma Benelux wordt betaald. Daarnaast krijg je bedrijfskleding die op maat voor jou wordt gepast, zodat het altijd lekker comfortabel zit tijdens het werken.

Ook zijn er volop ontwikkelingsmogelijkheden. Het volgen van vakgerichte cursussen/opleidingen is hier een voorbeeld van.

sorma-transparant.png

Jouw toekomstige werkdag

Jij bent het visitekaartje van Sorma Benelux. Als servicemonteur houd je je bezig met het in bedrijf stellen van nieuwe machines, maar ook met het onderhouden van machines. En deze afwisseling is leuk, omdat dit zorgt voor een gevarieerd pakket aan werkzaamheden en ruimte biedt voor technische uitdagingen. Je werkt meestal op locatie bij de klant. Je overlegt met de klant en je zorgt ervoor dat de machines weer naar behoren draaien.

Ook het verhelpen van zowel mechanische- als elektronische storingen vallen onder jouw werkzaamheden. Een paar dagen in de maand draai jij een storingsdienst waar je een prima toeslag voor krijgt. Dit zijn geen 24-uurs diensten, want ze begrijpen bij Sorma Benelux dat jij een privéleven hebt. Om je extra te bedanken voor je flexibiliteit en inzet m.b.t. het draaien van storingsdiensten doet Sorma Benelux aan huis-tot-huis betaling. Dit betekent dat je uren ingaan op het moment dat je ‘s morgens je bus instapt en je werkdag eindigt op het moment dat je je bus weer thuis voor de deur neer zet. Wie kan dat nou zeggen??

Dit ben jij

  • Je hebt een afgeronde technische mbo-opleiding. Denk hierbij aan elektrotechniek, mechatronica of werktuigbouwkunde (aangevuld met elektrotechnische cursussen);
  • Bij voorkeur heb je al ervaring opgedaan in de service van machines;
  • Je bent in het bezit van je rijbewijs B;
  • Je bent klant- en servicegericht en hecht veel waarde aan veilig werken;
  • Je spreekt goed Nederlands en minimaal basis Engels.
Foto hog.jpg

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.