Vacature

Servicemonteur

 

Nieuwerkerk aan den IJssel

 

40 uur

 

MBO werk- en denkniveau  

Heb jij twee rechterhanden en wil jij werken als servicemonteur bij een bedrijf dat tot de wereldtop in zijn sector behoort? Lees dan snel door!

Elumatec is een vooraanstaande naam in de wereld van de metaalbewerkingsindustrie en staat bekend om zijn hoogwaardige machines en oplossingen voor het bewerken van aluminium, stalen en kunststof profielen. Elumatec heeft een wereldwijd netwerk van verkoop- en servicepartners, waardoor ze klanten over de hele wereld kunnen bedienen. Met een hoofdkantoor in Duitsland en totaal meer dan 700 medewerker is Elumatec een serieuze speler in de markt. 
Elumatec Benelux richt zich op de klanten in België, Nederland en Luxemburg. Wegens het vertrek van een collega is er ruimte gekomen voor een nieuwe servicemonteur. Het team waar je in terecht komt bestaat uit 17 personen, waarvan 7 servicemonteurs. Herken jij je in onderstaand profiel of ben jij er van overtuigd dat jij hier de perfecte persoon voor bent? Dan komen we graag met jou in contact.

Hard werken loont!

Bij aanvang krijg je tijdelijk contract. Zo kunnen jullie even aan elkaar wennen. Bij een wederzijdse klik is de intentie om jouw contract om te zetten naar een vast contract. 
Uiteraard hoort er bij deze functie een goed salaris. Het salaris wordt bepaald door kennis en ervaring en bespreken we graag persoonlijk met je. 
Je krijgt een eigen auto tot je beschikking, waarbij privégebruik is toegestaan. Verder krijg je een telefoon, onkostenvergoeding, een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld en 24 vakantiedagen op jaarbasis. 
Ook zijn er volop ontwikkelingsmogelijkheden. Het volgen van vakgerichte cursussen/opleidingen is hier een voorbeeld van.

 

Jouw toekomstige werkdag

Jouw werkdag is nooit hetzelfde, en dat vind jij nou precies zo leuk aan jouw baan! De ene keer stap je om 07:00 uur in je auto en rijd je naar een klant in Noord-Holland, terwijl je op een andere dag om 7:30 uur bij een klant begint om onderhoud te verrichten aan eerder geplaatste machines. Jij bent iemand die het leuk vindt om de touwtjes in handen te hebben. Je werkt graag zelfstandig, maar vindt het ook fijn om samen met een collega producten te plaatsen bij klanten. De werkzaamheden zullen zich afwisselen met installatie, onderhoud en reparatie. 

De eerste stop vandaag is bij een klant in de buurt, een gevelbouwer waarvan de machine niet goed werkt. Je luistert met aandacht naar de klanten en inspecteert de machine grondig. Na een snelle diagnose concludeer je dat een onderdeel defect is en dat deze zal moeten worden vervangen. Jij repareert de machine en geeft de eigenaar enkele tips over het onderhoud van de machine. Opgelost!
Daarna rijd je samen met een collega door naar een grote opdracht in het midden van Nederland. Je hebt even kort telefonisch contact met de binnendienst collega’s op kantoor en bespreekt de opdracht nog even door. Je komt aan bij een lichtreclame bedrijf en jullie zijn verantwoordelijk voor de installatie van een nieuwe machine. Jij vindt het leuk om te sleutelen en samen hebben jullie deze klus zo gefixt! Je keert terug naar de zaak en pakt de benodigde spullen alvast voor morgen, zodat je in één keer vanuit huis door kan naar de nieuwe opdracht. 

Het ligt in de lijn der verwachting dat Elumatec ook in de toekomst zal blijven groeien. Wanneer jij uitblinkt in je werk en een goed voorbeeld bent voor collega’s, dan behoort het zeker tot de mogelijkheden om door te groeien naar internationale opdrachten. 

Dit ben jij

  • Je hebt een afgeronde technische opleiding op minimaal MBO niveau of technische werkervaring vanuit de praktijk;
  • Je bent in het bezit van je rijbewijs B;
  • Je bent bereid om met enige regelmaat te overnachten, waarbij je in het weekend altijd weer thuis zal zijn;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift; 
Elumatec klogo.jpg

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op met Wieke van der Steen of Jamilla van der Ende via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.