Vacature

Senior Salesmanager

 

Monster

 

40 uur per week

Ben jij een specialist op het gebied van dak dekken en ijzersterk in relatiebeheer, acquisitie en ‘coaching on the job’? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Een dak is misschien wel het belangrijkste onderdeel van een pand, want het beschermt tegen weer en wind. Een stuk vakmanschap is dus enorm belangrijk bij het aanleggen en onderhouden van een dak. Hiervoor ben je bij Texa Nicon Groep aan het juiste adres! Zij zijn expert op het gebied van innoverende, duurzame dakbedekkingssystemen en geven hun klanten graag advies. Texa Nicon Groep is een groeiende organisatie. Inmiddels zijn er zo’n 50 personen werkzaam. Het salesteam bestaat op dit moment uit 4 Accountmanagers. Door de aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een vijfde persoon die zich toe wilt voegen aan het salesteam. Herken jij jezelf hierin, dan is het raadzaam om door te lezen!

Hard werken loont!

Texa Nicon Groep beloond iedere medewerker naar kennis en kunde. Vaak is dit boven cao, dus wij kunnen wel zeggen dat er voor het vervullen van deze functie een (meer dan) goed salaris tegenover staat. Wij gaan hierover graag met jou in gesprek. Je start met een jaarcontract, maar de intentie is om deze na verloop van tijd om te zetten naar een vast contract bij een wederzijdse match.

Naast een prima salaris is er de mogelijkheid om ieder kwartaal een bonus te verdienen, ga je rijden in een mooie auto van de zaak en krijg je een laptop en telefoon tot je beschikking.

Texa Nicon vindt het erg belangrijk dat iedere medewerker zich blijft ontwikkelen. Dus ook op dit vlak zit je helemaal goed. Er is namelijk voldoende ruimte voor het volgen van cursussen/ opleidingen!

Daarnaast wordt de cao BIKU dak gehanteerd en wordt de pensioenpremie 100% vergoed door de werkgever. Je krijgt jaarlijks 8% vakantiegeld en 40 (!!) vrije dagen o.b.v. een fulltime dienstverband.

Vrijdagmiddagborrels zijn geen uitzondering en meerdere malen per jaar wordt de BBQ aangestoken! En omdat Texa Nicon iedere nieuwe medewerker een warm welkom wil geven ligt er op je eerste dag een leuk welkomstpakket voor je klaar! Wat wil je nog meer?

Texa Nicon Logo.png

Jouw toekomstige werkdag

Als Senior Salesmanager bij Texa Nicon ben je gegarandeerd van een super dynamische en afwisselende baan. En dat past goed bij de persoon die jij bent! Wanneer jij bij Texa Nicon begint krijg je eerst de mogelijkheid om het bedrijf goed te leren kennen. Na een gedegen (inwerk)periode, waarin jij wegwijs wordt gemaakt binnen de organisatie, is het tijd om zelf de touwtjes in handen te nemen. Jij bent een sales man/ vrouw in hart en nieren! 60% van de tijd ben je dan ook zelf bezig met het onderhouden van contact met (bestaande) klanten. Simpel gezegd: jij hebt een voorbeeldfunctie als het gaat om warme acquisitie (relatiebeheer), maar ook voor koude acquisitie (new business) draai jij je hand niet om. Je bent toegankelijk voor verschillende type klanten. Texa Nicon werkt voornamelijk voor VVE’s, woningcorporaties en heeft meerdere samenwerkingen lopen met bouwbedrijven. En dat vind je fijn; die diversiteit aan klanten.

Standaard werkdagen bestaan niet in deze functie. Zo ga je bijvoorbeeld de ene dag naar een klant om te vertellen over de dienstverlening en om te adviseren. Jij weet alles over verschillende type daken en draait je hand er niet voor om om een technisch verhaal in een begrijpbare taal te communiceren richting de klant. Ook kan het zijn dat je richting een klant gaat om een insnijding te doen, terwijl je een andere keer weer bezig bent met een dak opname. Nadat een dak is gerenoveerd door Texa Nicon heb je altijd nog even contact met de klant. Is alles naar tevredenheid verlopen? Ook het stukje nazorg is aan jou wel besteed.

Naast de sales gerelateerde werkzaamheden die je zelf uitvoert is het de bedoeling dat jij (na verloop van tijd) groeit naar een leidinggevende rol binnen de organisatie. Je gaat leiding geven aan drie Accountmanagers en leidt iedere dag het werkoverleg. Daarnaast bereid jij iedere week het commercieel overleg voor. Je bent uiteindelijk eindverantwoordelijk voor het salesteam. Je gaat in gesprek met je collega’s over lopende offertes, bespreekt de stand van zaken bij bepaalde klanten, zet nieuwe leads uit en stuurt aan op de dagelijkse planning. Ook breng jij de huidige medewerkers vakspecifieke kennis bij en train je een ieder op het gebied van sales. Je rapporteert naar de directie over het team en over de behaalde omzetten.

Dit ben jij

  • Een aantal jaren ervaring binnen een dakdekkers bedrijf is voor deze functie een must. Zonder deze ervaring heeft het dan ook geen zin om te solliciteren;
  • Je bent fulltime beschikbaar op maandag t/m vrijdag. Het werkoverleg begint dagelijks om 8.30 uur. Het is belangrijk dat je hierbij aanwezig bent;
  • Heeft zijn/ haar rijbewijs B;
  • Beheerst de Nederlandse taal goed;
  • Kan overweg met de pc (MS Office pakket en Gilde)
  • Je bent commercieel communicatief sterk, klantgericht, toegankelijk en hebt ervaring met leiding geven.
pexels-photo-327540.jpeg

Een PPA (assessment) maakt deel uit van de werving- en selectieprocedure. Na het invullen van de PPA wordt de uitkomst eerst besproken tussen de kandidaat en een gecertificeerde collega van Reinders & van Soest. Hierna wordt de uitkomst van de PPA besproken en gedeeld met ons contactpersoon binnen Texa.

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.