Vacature

Schoonmaker

 

Naaldwijk

 

8 uur per week

Werk jij netjes en secuur? En ben je op zoek naar een baan voor 8 uur in de week? Lees dan snel verder!

A. Dijkshoorn is een familiebedrijf dat al 60 jaar bestaat. Het bedrijf is ooit opgericht als schildersbedrijf, maar inmiddels is het uitgegroeid tot een bedrijf met drie specialisaties: bouw, schilderwerk en coating. Daarnaast faciliteert A. Dijkshoorn ook voor verschillende panden in Naaldwijk op het gebied van gebouwonderhoud. Op dit moment zijn wij op zoek naar een schoonmaker (m/v) voor 3 panden in Naaldwijk. Ben jij iemand die zelfstandig kan werken en ervaring heeft met het schoonmaken van kantoorpanden? Dan komen we graag met jou in contact!

 

Hard werken loont!

Wie hard werkt, moet ook goed beloond worden. En dit uit zich niet alleen in het salaris (denk hierbij aan een bruto uurloon tussen de € 12,00 en € 15,00), maar ook in een stukje vrijheid die je krijgt bij deze functie. Zo bepaal jij in overleg met de contactpersoon binnen A. Dijkshoorn je eigen werkdag(en) en werktijden. De Bouw-cao is van toepassing en dit betekend dat je 25 vakantiedagen opbouwt o.b.v. een fulltime dienstverband. Daarnaast krijg je 8% vakantiegeld en een goede pensioenregeling (APG). Je start met een tijdelijk contract bij A. Dijkshoorn. Heb jij het naar je zin en werk je naar behoren? Dan zetten zij dit contract graag om naar een vast contract. Een aantal keren per jaar wordt er iets leuks georganiseerd voor het team. Denk hierbij aan een etentje, uitje of een gezellige kerstborrel. Natuurlijk hopen we dat je dan ook van de partij bent!

Logo 1.png

Jouw toekomstige werkdag

Wekelijks maak jij drie panden schoon. Alle drie de panden liggen dicht bij elkaar in de dorpskern van Naaldwijk. Je begint met de grootste klus. Je komt aan en gaat gelijk lekker aan het werk. Over het algemeen zijn er weinig mensen op kantoor aanwezig, dus het zal er niet snel een enorme rommel zijn. Je maakt de kantoorruimtes, algemene ruimtes en de vergaderzaal schoon. Stoffen, stofzuigen en dweilen; niets is jou te gek. Daarnaast zorg je ervoor dat de keuken schoongemaakt wordt en maak je de toiletten schoon. Ook geef je de plantjes water. Daarnaast zeem je eens per maand de ramen van binnen. Zo die klus is geklaard! Je neemt een kopje koffie en gaat door naar het volgende pand waar je het trappenhuis schoonmaakt. Dit gaat redelijk vlot, helemaal omdat je het wekelijks goed bijhoudt. Vervolgens ga je naar de laatste locatie. Ook hier zorg je ervoor dat de kantoorruimtes, kantine en toiletten weer spik en span zijn wanneer je vertrekt. Aangezien er op deze locatie ook een werkplaats aanwezig is (deze maak je niet schoon) zeem je hier eens in de twee weken de ramen van binnen en buiten, zodat dit er altijd netjes en verzorgd uitziet.

Je sluit de deur en kijkt met een grote glimlach achterom. Dat heb je toch maar weer mooi voor elkaar! Je werkdag zit erop en met een voldaan gevoel ga je weer richting huis.

 

Dit ben jij

Jij bent een kei in schoonmaken. Je haalt voldoening uit het feit dat je iedere week weer een net resultaat neer zet. Je hebt dan ook al een aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie en bent niet bang om je handen uit de mouwen te steken. Je bent een aanpakker, secuur en je kan goed zelfstandig werken. Je bent 8 uur per week beschikbaar en kunt dit (na overleg) indelen zoals jij zelf wilt.

Een PPA (assessment) maakt deel uit van de wervings- en selectieprocedure. Na het invullen van de PPA wordt de uitkomst eerst besproken tussen de kandidaat en een gecertificeerde collega van Reinders & van Soest. Hierna wordt de uitkomst van de PPA besproken en gedeeld met onze contactpersonen binnen A. Dijkshoorn. Werk jij netjes en secuur? En ben je op zoek naar een baan voor 8 uur in de week? Lees dan snel verder! 

 

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.