Vacature

Salesmanager

 

Maasdijk

 

32 - 40 uur

 

HBO werk- en denkniveau

Ben jij toe aan een nieuwe commerciële uitdaging, waarbij je de volledige vrijheid krijgt om je functie naar eigen inzicht in te richten?

Ben jij communicatief ijzersterk en ben je toe aan de volgende stap in jouw carrière? Wacht dan niet langer, maar solliciteer op deze te-gekke functie bij Reinders & van Soest!

Reinders & van Soest is een full service HRM adviesbureau waar op dit moment ruim 20 passievolle medewerkers werkzaam zijn. Binnen onze organisatie heeft een ieder zijn eigen specialisatie en dit is onderverdeeld in 5 verschillende labels: Recruitment, HRM, Mobiliteit, Mediation en Werk & Kanker.
Ons doel is om onze opdrachtgevers op proactieve wijze te ontzorgen, verwachtingen te overtreffen en samen met de opdrachtgevers groei te realiseren. Het hoofddoel is om de continuïteit te waarborgen binnen iedere organisatie.


Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar een proactieve, energieke salesmanager. Herken jij jezelf in onderstaande tekst en wil jij meebouwen naar een next level Reinders & van Soest? Wacht dan niet langer, maar neem contact met ons op!  

Hard werken loont!

Bij aanvang krijg jij direct een vast contract. Dat is alvast een goed begin. Naast een vaste aanstelling bieden wij een salaris tussen de € 4000,- en € 5000,- bruto o.b.v. een fulltime dienstverband. 
Je krijgt de mogelijkheid om mee te bewegen met een groeiende organisatie. Er is altijd ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van cursussen/ opleidingen. Reinders & van Soest valt niet onder een cao, maar er is wel een personeelshandboek aanwezig. Je krijgt een pensioenregeling waarvan de helft van de premie betaald wordt door de werkgever. Daarnaast krijg je een goede bonusregeling, 8% vakantiegeld en 25 vrije dagen bij een fulltime dienstverband. Uiteraard hoort er bij deze functie een auto, telefoon en laptop van de zaak. Reinders & van Soest is een zeer professioneel HRM adviesbureau, maar er hangt altijd een informele, gezellige sfeer onder elkaar. Wij beschikken over een vitaliteitsprogramma, organiseren leuke borrels en gezellige bedrijfsuitjes. Daarnaast is thuiswerken (in overleg met je collega’s) geen probleem.

 

Jouw toekomstige werkdag

Reinders en van Soest is een snelgroeiende, ambitieuze organisatie. Als salesmanager ben jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen en het uitvoeren van de verkoopstrategieën, het aansturen en inspireren van de afdeling Recruitment en het verhogen van de omzet voor onze organisatie. Een hele mond vol, maar in de praktijk valt dit best mee. Je richt je voornamelijk op new business, want jij hebt vanuit de directie de volledige vrijheid gekregen om nieuwe markten aan te gaan boren. Op dit moment zijn wij een bekende speler binnen het MKB (Westland), maar hierin willen wij de ‘next step’ gaan zetten. We willen ons werkgebied gaan vergroten en daarnaast willen wij graag nieuwe opdrachtgevers toevoegen aan ons netwerk. Dit alles zonder onze trouwe, huidige opdrachtgevers uit het oog te verliezen.

Iedere dag uit het leven van onze salesmanager ziet er anders uit. En dit past goed bij jou als persoon. De ene dag ben je bezig met (koude) acquisitie en het ontwikkelen van nieuwe diensten, terwijl je de dag erna de hele dag onderweg bent naar zowel nieuwe- als bestaande opdrachtgevers. Je houdt van afwisseling in je werk en jij weet exact hoe je in moet spelen op de huidige markt. Uiteraard heb jij affiniteit met HR, in de breedste zin van het woord, zodat jij onze dienstverlening ademt wanneer je op locatie bent bij onze opdrachtgevers.

Enfin, kort gezegd: jij bent verantwoordelijk voor de omzet van het bedrijf en geeft (op commercieel vlak) leiding aan de afdeling Recruitment (4 personen).

Naast jouw operationele rol als salesmanager ben jij ook lid van het MT. Je vindt het leuk om organisatie breed mee te kunnen denken. Tijdens het MT worden de maandelijkse cijfers bekend gemaakt. Een mooi moment voor jou, want over het algemeen is dit het moment waarop jij met een dikke glimlach het positief behaalde resultaat te horen krijgt. Je bent innovatief en je bruist van de ideeën die je graag presenteert tijdens het MT-overleg.

Ook netwerken zit jou in het bloed. Door jouw werkverleden heb je al een aardig netwerk opgebouwd, maar je sluit nog geregeld aan bij netwerkborrels en seminars gericht op het vergaren én delen van kennis. Zo wordt jouw netwerk alleen maar groter en groter. Doordat jij daarnaast de gunfactor hebt is het hierna alleen nog maar makkelijker zaken doen. Win-win.

Dit ben jij

  • Je hebt een afgerond hbo-diploma en minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B i.v.m. het bezoeken van opdrachtgevers;
  • Je hebt sterke communicatie- en onderhandelingsvaardigheden;
  • Je bent in staat om relaties op te bouwen met klanten en nieuwe zakelijke kansen te identificeren;
  • Je bent initiatiefrijk, creatief, ondernemend, overtuigend en je bent van nature een echte verbinder/ netwerker.

Een PPA (Persoonlijke profielanalyse) assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. 

logo Reinders en van Soest scherp.png

Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op met Suzanne Klijn – van Soest (06-43009125) of stuur jouw cv en motivatiebrief naar s.vansoest@reindersenvansoest.nl

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.