Vacature

Salarisadministrateur

 

Den Haag

 

24 - 40 uur per week

 

MBO/HBO

Heb jij ervaring bij een accountants-/ advieskantoor en beschik jij over voldoende verantwoordelijkheidsgevoel? Of ben je toe aan meer vrijheid binnen je functie? Dan is deze uitdaging bij Smit & de Wolf helemaal iets voor jou!

Smit & de Wolf is gevestigd in een prachtig pand in hartje Den Haag. Ze hebben een groot en gevarieerd klantbestand, vooral gesitueerd in het MKB. Smit & de Wolf is een groeiende organisatie. Er zijn op dit moment zo’n 28 personen werkzaam binnen het bedrijf. Ze zijn professioneel, maar tegelijkertijd ook persoonlijk en direct. Het kantoor heeft een informele cultuur waarbij samenwerken het sleutelwoord is naar de behaalde successen. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij je de kans grijpt om mee te groeien met het bedrijf? Lees dan verder.

Hard werken loont!

Bij Smit & de Wolf krijg je bij aanvang een jaarcontract aangeboden. Is er een wederzijdse match? Dan zetten we dit contract graag om naar een vast contract. Bij dit contract hoort een prima salaris. Wat dacht je van een salarisindicatie tussen de € 2750,- en € 3750,- bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek? Is jouw salaris afwijkend, maar weet jij zeker dat jij de man/ vrouw bent die wij zoeken? Ook dan komen we graag met je in contact.

Naast een mooi salaris krijg je een 13e maand en gekoppeld aan je ervaring eventueel een mobiliteitsbudget. Dit budget kun je uit laten betalen, maar je kan hier bijvoorbeeld ook een auto van de zaak mee leasen. De keuze is aan jou!

Naast deze mooie voorwaardes biedt Smit & de Wolf je ook nog een premievrij pensioen, 26 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband, één bruto maandsalaris aan vakantiegeld, een telefoon, laptop en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen d.m.v. een mooie studieregeling (en als je het ambieert om door te groeien binnen het bedrijf is dit ook zeker een optie). Daarnaast is er een bedrijfsfitness aanwezig in het pand. In de kantine vind je een spelcomputer, tafeltennistafel en dartbord en voor een gereduceerd tarief is het mogelijk om mee te doen aan de gezamenlijke lunch. Ook op vrijdagmiddag weet iedereen elkaar te vinden en wordt de week gezellig afgesloten. Last but not least is er nog een jaarlijks uitje waarbij goed uitgepakt wordt en een BBQ. Wat wil je nog meer?

sedw.png

Jouw toekomstige werkdag

Jij gaat graag naar je werk. Niet alleen omdat je hele fijne collega’s hebt en een hele variërende job, maar ook omdat de ambiance bij jullie op kantoor zo fijn is. Je stapt binnen en hebt gelijk een kort  praatje met een collega. Vervolgens loop je naar de eerste etage waar jouw (directe) collega al aan het werk is. Je settelt je achter je computer en hebt weer zin in vandaag! Je hebt voor vandaag een heel ‘to-do’ lijstje gemaakt voor jezelf. Je gaat aan de slag met de maandelijkse mutaties die verwerkt moeten worden, maar neemt vandaag ook met een aantal klanten telefonisch contact op. Je hebt namelijk een aantal dingen gesignaleerd bij een klant waar je graag even over wilt sparren. Daarnaast heeft een andere klant pas gevraagd om eens met je te willen bellen, omdat hij graag jouw advies over bepaalde zaken zou willen inwinnen. Leuk, die afwisseling! De tijd waarin jij enkel de maandelijkse mutaties verwerkt is geweest.

Je wordt gedurende de dag regelmatig gebeld en gemaild door klanten. En iedere keer met een andere vraag. Daarnaast deins je er niet voor terug om een nieuwe klant (op locatie) te helpen met de implementatie van het systeem waarmee jullie werken. Zo sla je twee vliegen in één klap. De klant krijgt een geweldige service en wordt helemaal wegwijs gemaakt in het systeem. Terwijl jij je skills verder kan ontwikkelen op het gebied van een adviserende (commerciële) rol.

Last but not least ben jij verantwoordelijk voor je eigen groep klanten, zodat je een langdurige en prettige relatie op kan bouwen met de klant.

Dit ben jij

  • Je hebt een afgeronde PDL en/of VPS opleiding;
  • Je hebt minimaal twee jaar werkervaring in een soortgelijke functie bij een accountants-/ advieskantoor;
  • Het is een pré wanneer je ervaring hebt met Nmbrs;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je bent klantgericht, sociaal- en contactueel vaardig, nauwkeurig, kritisch en neemt graag zelf initiatieven.
Cover_Image_03-1024x512.jpg

Een PPA (assessment) maakt deel uit van de werving- en selectieprocedure. Na het invullen van de PPA wordt de uitkomst eerst besproken tussen de kandidaat en een gecertificeerde collega van Reinders & van Soest. Hierna wordt de uitkomst van de PPA besproken en gedeeld met ons contactpersoon binnen Smit & de Wolf.

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.