Vacature

Release coördinator 

 

Honselersdijk

 

24 - 40 uur

 

HBO werk- en denkniveau

Wil je graag meedenken met het definiëren van het release proces, het bewaken van de structuur en communiceer jij dit met en naar onze klanten? Werk jij daarnaast graag in een dynamische organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn we continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in de relatie met elkaar als team. We begrijpen wat klanten willen, zien waar behoefte aan is en spelen hierop in. Door processen te blijven doorgronden kunnen we tot de kern van een probleem komen. Dat is de kracht van Jem-id. We hebben op dit moment zo’n 60 medewerkers in dienst. Omdat ons klantenbestand blijft groeien, zijn wij op zoek naar versterking. Je zal in een warm bad terecht komen, want het AGF team (3 pers.) waar je onderdeel van bent is heel hecht met elkaar.

Hard werken loont!

Bij aanvang krijg je een tijdelijk contract aangeboden. Dat zal bij wederzijdse tevredenheid omgezet worden naar een vast contract. We willen immers met jou de toekomst in!

Naast een hele mooie uitdaging, bieden we je ook nog eens een mooi salaris. Dit salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring, maar zal liggen tussen de € 2700,- en € 3900,- bruto o.b.v. een fulltime dienstverband. Heb jij een afwijkende salariswens, maar pas jij perfect in onderstaand plaatje? Ook dan nodigen we je uit om te solliciteren. Als we aan het einde van het jaar ervan overtuigd zijn dat je je goed voor de organisatie hebt ingezet, kunnen we je nog extra belonen d.m.v. een bonusregeling.  

Jem-id heeft geen CAO, maar wel een personeelshandboek. Hierin staat o.a. beschreven dat je 8% vakantiegeld verdient en onbeperkt vakantiedagen mag opnemen! Zolang je dit maar goed overlegd met je team. We werken met volwassen mensen en vertrouwen erop dat iedereen prima met deze verantwoordelijkheid om kan gaan. Klinkt goed toch? 

Er wordt een pensioenregeling aangeboden, waarvan Jem-id de helft van de premie betaalt. Zo ben je ook alvast aan het sparen voor je oude dag. Verder zijn er tal van mogelijkheden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Bij Jem-id vinden we het zeer belangrijk dat iedereen zich blijft ontwikkelen, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Er is daarom ook ruimte tot het volgen van cursussen en/of opleidingen zodat jij je binnen het werk kan specialiseren in de richting waar jij mogelijkheden ziet. 

Last but not least is er naast hard werken uiteraard ook ruimte voor gezelligheid. Jouw verjaardag zal niet zomaar voorbij gaan. Zo hangt er altijd een jungle aan vlaggetjes rondom jouw bureau en worden er geregeld bedrijfsuitjes en borrels georganiseerd.

 

Jouw toekomstige werkdag

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en coördineren van de uitrol van onze GreenCommerce software. Jij bent de persoon die ervoor zorgt dat onze klanten bij iedere update optimaal kunnen profiteren van de nieuwe functionaliteiten binnen de bestaande software. Het is maandagochtend 08.00 uur en jij komt aan op kantoor. Na het weekend start jij op met een kopje koffie en groet jij jouw collega’s. Je neemt plaats achter je bureau en gaat lekker aan de slag. Je start de dag met het openen van de door jou gemaakte release kalender. Je bekijkt de activiteiten die voor vandaag op de planning staan en ziet dat er over 2 weken weer een nieuwe versie van het systeem (een release) uitkomt. Jij communiceert naar de collega’s waar jij nauw mee samenwerkt over de status van de nieuwe release en schakelt alvast met support om eventuele problemen die zich voor zullen doen te bespreken. Jij zorgt er namelijk met jouw organiserend vermogen voor dat er bij iedere update een compleet beeld is van de wijzigingen.

Om 11.00 uur sluit jij aan bij de vergadering van de product owner en software ontwikkelaars om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Met de juiste kennis stem jij samen met de klant af op welk moment de releases kunnen worden uitgerold.

Na de lunch ga jij je bezighouden met het inventariseren van nieuwe ontwikkelingen. In afstemming met de klanten en de systeembeheerders draag jij zorg voor de uitrol van nieuwe releases. 

Eind van de middag bel jij nog een aantal klanten op die nu een tijdje gebruik maken van de vorige update. Jij bent verantwoordelijk voor de aftercare, waarbij je streeft naar een hoge klanttevredenheid. Je kijkt nog even naar de planning voor morgen, in de ochtend draai je mee met support en in de middag bezoek je een klant om een nieuwe module uit te leggen. 

Kortom: als release coördinator heb je een dynamische functie en breng je meer structuur aan in de processen rondom wijzigingsverzoeken en nieuwe releases. Heb jij er zin in om die uitdaging aan te gaan? Solliciteer dan snel!

Dit ben jij

  • Je hebt een afgeronde HBO diploma, of aantoonbare werkervaring op HBO niveau;
  • Je hebt affiniteit met de AGF sector, doordat je er bijv. zelf in gewerkt hebt (pré). Heb je kennis van Octopus Deploy en Microsoft Azure? Dan heb jij een streepje voor;
  • Je bent sterk in organiseren, plannen en het aanbrengen van structuur;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je staat stevig in je schoenen, weet het overzicht te behouden en voelt je als een vis in het water in een dynamische omgeving.  
jem-bgwit.png

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op met Jamilla van der Ende of Maaike Veldhuizen via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.