Vacature

Projectleider

 

Rotterdam

 

Fulltime

 

HBO werk- en denkniveau

Heb jij ervaring in de maritieme sector en ben je toe aan een volgende stap? Kun jij daarnaast goed het overzicht bewaren en ben je praktisch ingesteld? Lees dan snel verder, want dan zijn wij op zoek naar jou!

Holland Ship Electric is een elektrotechnisch installatiebureau gespecialiseerd in de scheepvaart en de offshore. Inmiddels bestaan zij al meer dan 50 jaar en zijn er ongeveer 50 personen in vaste dienst. Holland Ship Electric levert totale service aan klanten. Van het ontwerpen en onderhouden van elektrotechnische installaties tot het plaatsen van navigatiesystemen en beveiligingsinstallaties, maar ook het in bedrijf stellen van elektromotoren en generatoren. Alles komt wel voorbij! Omdat Holland Ship Electric blijft groeien, zijn zij op zoek naar een praktisch ingestelde projectleider.

Hard werken loont!

Naast dat je als projectleider een erg afwisselende en verantwoordelijke baan hebt, heeft Holland Ship Electric jou een hoop te bieden. Zo bieden zij jou een mooi salaris op basis van jouw kennis en ervaring en gaan zij graag met jou in gesprek over eventuele opleidingen en/of cursussen die je (op termijn) zou willen volgen. Holland Ship Electric vindt het namelijk erg belangrijk dat jij goed op je plek zit en je gehoord voelt. Bij Holland Ship Electric ben je dus absoluut geen nummertje! De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Technisch Installatiebedrijf. Dit houdt in dat je recht hebt op 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen en 8% vakantiegeld. Daarnaast betaalt de werkgever de helft van jouw pensioenpremie.

Start jij in de functie van projectleider? Dan krijg je bij aanvang een jaarcontract. Na dit jaarcontract biedt Holland Ship Electric jou graag een vast dienstverband aan. Daarnaast krijg je een laptop en telefoon van de zaak tot je beschikking. Tijdens Sinterklaas ligt er een leuk presentje voor je klaar en met Kerst krijg jij een mooi kerstpakket met alles erop en eraan. Bij Holland Ship Electric kom jij dus niets te kort!

 

Jouw toekomstige werkdag

Het is 07:30 uur en je stapt in je auto. Vandaag staat er een nieuw project op de planning. De afgelopen weken heb je daar alles voor geregeld. Dit heb je gedaan in samenwerking met de engineers en de werkvoorbereiders die onderdeel zijn van het projectteam. Jij monitort het gehele proces en zet overal de lijntjes uit. Van het bespreken van het bestek met de opdrachtgever tot het maken van een materiaallijst en het inplannen van de monteurs, alles is geregeld en het project kan van start. Je komt aan op het project en ziet dat alle monteurs al aanwezig zijn. Omdat alle praktische zaken al besproken zijn in de bouwvergadering, die vorige week plaatsvond, weet iedereen wat er van hem/haar verwacht wordt. De monteurs gaan aan de slag en jij stuurt ze waar nodig aan of helpt ze nog even op weg. Omdat jij het project coördineert, fungeer je vaak ook als vraagbaak voor monteurs. Of de vraag van de monteur nu gaat over de software, de besturingspanelen, de instrumentatie of de bekabeling, jij weet overal het juiste antwoord op. Naast dat je het aanspreekpunt bent voor de monteurs, houd je de opdrachtgever ook op de hoogte van belangrijke zaken. Lopen de kosten hoger op dan verwacht? Dan neem je contact op met de opdrachtgever om dit te bespreken en verder af te stemmen.

De projecten bij Holland Ship Electric zijn erg uiteenlopend. Bij grote projecten geef je bijvoorbeeld leiding aan ongeveer 25 monteurs, bij kleinere projecten aan vijf. Een project duurt gemiddeld zo’n drie maanden, daarna begin je vol frisse moed weer aan een nieuw project. Het kan zelfs voorkomen dat 2 tot 3 projecten tegelijk leidt. Dat maakt je werk juist zo leuk en afwisselend. Geen project is hetzelfde!

Het coördineren van de projecten is jou op het lijf geschreven. Daarnaast weet je bij wie je voor een bepaald vraagstuk aan moet kloppen, maar weet ook zelf creatieve oplossingen te bedenken. Daarnaast heb je oog voor detail en hebt het al gauw door als er iets misgaat. Kwaliteit is natuurlijk altijd het uitgangspunt.

Dit ben jij

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau, hebt ervaring in een soortgelijke functie of wil graag een stapje maken naar de functie van projectleider;
  • Je hebt ervaring in de maritieme sector;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je hebt een rijbewijs B;
  • Je bent beschikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 – 16:30 uur;
  • Motiverend leidinggeven zit jou in het bloed.
Service.jpg

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.