Vacature

Projectleider

 

Wateringen

 

Fulltime

 

MBO+

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan in binnen- en buitenland en heb jij een technische achtergrond?

 De internationale glastuinbouw wordt steeds professioneler en de schaalvergroting wordt verder doorgevoerd. Haket is een totaalinstallateur voor de moderne glastuinbouw. Ze zijn actief in Nederland, maar ook in het buitenland. Water- en elektrotechniek en scherminstallaties worden als één geïntegreerd geheel aangeboden en geïnstalleerd. Haket B.V. is een platte organisatie met korte lijnen tussen de magazijnmedewerker, verkoop, calculators, werkvoorbereiders en buitendienstmedewerkers. Er zijn op dit moment z’n 25 personen werkzaam.

 

Hard werken loont!

Deze functie biedt veel afwisseling, vrijheid, verantwoordelijkheid én de kans om mee te bouwen aan het succes en de toekomst van Haket. Uiteraard hoort daar een bovengemiddeld salaris bij die we je graag persoonlijk toelichten.

Jaarlijks wordt er een teamuitje georganiseerd en iedere vrijdag wordt er afgesloten met een gezellige borrel. Eens per maand wordt er op deze borrels nog eens extra uitgepakt.

Daarnaast krijg je een laptop en telefoon van de zaak en staat er een prachtige bus voor je klaar met goed gereedschap. Wil jij je ontwikkelen of specialiseren? Trek aan de bel en we bespreken de mogelijkheden!
CAO: klein metaal (Metaal en Techniek)
Pensioenregeling: PMT, 50% wordt betaald door de werknemer en de overige 50% wordt betaald door de werkgever.
Vakantiegeld: 8% van het bruto jaarsalaris
Vakantiedagen: 25 dagen o.b.v. een fulltime dienstverband

 

Jouw toekomstige werkdag

Als Projectleider bij Haket zeg jij JA tegen een uitdagende, afwisselende en dynamische baan! Geen dag is hetzelfde en geen klus in jou te gek. Haket heeft klussen in het binnen- en buitenland. Jij ziet het dus wel zitten om met regelmaat een project over de grens te begeleiden. Als Projectleider ben jij verantwoordelijk voor het installeren van water technische installaties. Je bent technisch goed onderlegd en een echt voorbeeld voor collega monteurs. Ze weten jou altijd te vinden bij vragen en jij fungeert als sparringpartner bij afwijkende werkzaamheden die zich voor kunnen doen. Daarnaast controleer jij het uitgevoerde werk, stuurt de monteurs aan en begeleid ze waar nodig. Je bent de schakel tussen de uitvoerder, de monteurs en de klant. Daarnaast controleer je materiaallijsten, bestel je materialen bij wanneer de klus hier om vraagt en je draagt zorg voor een juiste en veilige werkomgeving. Last but not least zorg jij ervoor dat alle voorschriften en procedures nageleefd worden op het gebied van kwaliteit, ARBO en milieu.

Een super veelzijdige baan waarbij je leidinggeeft aan de monteurs, meewerkt waar nodig, instrueert, controleert en begeleidt.

Dit ben jij

  • Je hebt meerdere jaren ervaring in de installatietechniek en bent toe aan de volgende stap;
  • Je vindt het geen probleem om zowel in binnen- als buitenland te werken. Je bent dus flexibel in werktijden;
  • Jij spreekt goed Nederlands en Engels;
  • Bij voorkeur ben je bekend met NEN1010;
  • Je vindt het leuk om collega monteurs te begeleiden en de lijnen uit te zetten;
  • Je bent communicatief sterk. Je communiceert niet alleen met je collega’s, maar je bent ook het aanspreekpunt voor de uitvoerder(s) en de klant.

Vereiste diploma’s/certificaten: je hebt een afgeronde technische MBO opleiding en bent in het bezit van een Vca- vol certificaat (pré) 
Werkdagen/tijden: in overleg, ligt aan de klus

Heb jij vragen over deze vacature? Neem dan telefonisch contact op met Valerie (06-53495918 of 0174-514875).

 
Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.