Vacature

Projectleider zonnepanelen

 

De Lier

 

Fulltime

 

MBO

Heb jij al wat ervaring opgedaan in ‘zonnepanelen land’ en ben je toe aan een volgende stap? Lijkt het je daarnaast heerlijk om de spil van de organisatie te zijn? Dan is deze functie bij Valk Solar helemaal iets voor jou!

Valk Solar is een onderdeel van de Valk Klimaat groep. Het is dé partij als het gaat om perfecte klimaatbeheersing. Zij installeren en onderhouden aircosystemen, warmtepompen en luchtbehandeling. Bij Valk Solar draait het om het beste advies op maat voor installatie van zonnepanelen. Al jarenlang voorzien zij hun klanten van op maat gemaakte oplossingen. Er worden zowel grote als kleine opdrachten aangenomen, maar één ding staat voorop: het ontzorgen van hun klanten. Van Advies tot installatie tot en met onderhoud en reparatie. Bij Valk Solar is niets te gek. Bij Valk Solar liggen enorm veel kansen. En daarom zijn wij op zoek naar een zelfstandige, verantwoordelijke maar bovenal enthousiaste Projectleider!

Hard werken loont!

Bij aanvang krijg je een tijdelijk contract aangeboden. Bevalt het van beiden kanten, dan krijg je hierna direct een vast contract. Uiteraard hoort er een prima salaris bij de functie die we graag persoonlijk met je bespreken. Hierbij houden we rekening met je huidige salaris (en een beetje meer). Als het lekker begint te lopen staat er een prachtige auto voor je klaar en uiteraard krijg je een telefoon en laptop van de zaak. Bij een positief bedrijfsresultaat krijg je een winstuitkering.

Omdat de Valk Klimaat groep persoonlijke groei erg belangrijk vindt kan je gebruik maken van een coaching traject. Valk Klimaat groep valt onder de cao klein metaal en ook het pensioen wordt vanuit deze cao geregeld. Daarnaast krijg je 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.

Valk-Solar.jpg

Jouw toekomstige werkdag

Tussen 8:00 uur en 9:00 uur kom je aan op de zaak. Vandaag staat er een drukke dag op de planning! Je pakt een kop koffie en gaat achter je bureau zitten. Je checkt je mail, schakelt nog even met wat collega’s en gaat aan de slag met het calculeren van een nieuwe installatie bij een klant. Na overleg met de klant, maak je een offerte op en deze verstuur je. Je houdt er namelijk van om snel te schakelen met klanten en loopt graag een stapje harder als het nodig is. Zo snel en zo goed mogelijk zorgen voor een goed stel zonnepanelen bij de klant, jij maakt er een sport van! In de functie van Projectleider bij Valk Solar ben je van alle markten thuis. Naast dat je veel schakelt met collega’s en klanten, houd je je bezig met de inkoop van de zonnepanelen bij de vaste leverancier, plan je montageklussen in, stuur je de monteurs waar nodig aan en doe je uiteraard een stukje nazorg bij de klant. Als de installatie geplaatst is bel je de klant nog even op om te vragen of alles naar tevredenheid verlopen is en of je nog iets voor hem/haar kan betekenen. Daarnaast is het belangrijk om met de klant af te stemmen wanneer het nodig is om langs te komen voor wat onderhoud. Hiervoor stel je overeenkomsten op zodat er altijd tijdig onderhoud wordt gedaan aan een installatie. Er is namelijk niets heerlijker dan een blijvende tevreden klant, toch?

Het zou mooi zijn wanneer jij ook het werk op kan nemen en dit in kan tekenen voor de klant. Verder zit jij bovenop alle subsidieregelingen die op dit moment van toepassing zijn voor het aanschaffen van zonnepanelen. Als een expert op dit vlak informeer jij je prospects/ klanten over eventuele wijzigingen. Dit gebeurt meestal proactief door het versturen van een mail of door te bellen met je klant.  En ben je in de buurt, dan wip je toch gewoon even langs?

Dit ben jij

  • Je bent communicatief zeer sterk;
  • Je hebt al de nodige kennis opgedaan in ‘zonnepanelen land’ en bent toe aan een tweede of derde stap in jou carrière;
  • Je hebt je rijbewijs B;
  • Je bent woonachtig in of rondom het Westland;
  • Je kan overweg met computers/ MS Office.
 

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.