Vacature

Pedagogisch medewerk(st)er BSO 

 

De Lier, Delft en Rijswijk

 

10-32 uur

 

MBO werk- en denkniveau

Ben jij een echte kindervriend(in)? Ben jij daarnaast creatief in activiteiten bedenken en kan jij goed inspelen op de behoeftes van kinderen?

Lees dan snel verder, want dan zijn wij op zoek naar jou! 

Kinderopvang de Lange Keizer heeft tot doel goede kinderopvang te bieden door ieder kind op een verantwoorde en veilige manier uit te dagen tot activiteit, ontdekking en creativiteit. Ze willen ontwikkelingen op het gebied van kinderopvang volgen en waar mogelijk voorgaan. Op dit moment bestaat de organisatie al ruim 19 jaar en zijn er zo’n 240 medewerkers in dienst verdeeld over +/- 18 locaties. De verschillende locaties bevinden zich in Delft, De Lier, Pijnacker, Nootdorp en Rijswijk. Op de locaties wordt kinderopvang in de vorm van hele dagopvang, peuteropvang, en buitenschoolse opvang aangeboden. Vanwege aanhoudende groei zijn wij op zoek naar pedagogisch medewerkers op de BSO om het team te komen versterken.

Hard werken loont!

Bij aanvang krijg je een jaarcontract, maar bij een wederzijdse match bieden wij jou hierna graag een vast dienstverband aan. De Lange Keizer valt onder de cao kinderopvang en dit betekent dat wij jou een salaris kunnen bieden tussen de € 2.155,- en € 2.935,- bruto op basis van een 36-urige werkweek (schaal 6). Daarnaast krijg je 210 vakantie uren, 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 3% van het jaarsalaris en is er een pensioenregeling.
Is er een opleiding, cursus of werk-/leertraject die je graag zou willen volgen? Dan gaan we hier graag over in gesprek en kijken samen met jou naar de mogelijkheden. Naast goede arbeidsvoorwaarden is er een platte organisatiestructuur waardoor jouw inbreng gehoord wordt. Daarnaast heerst er een informele sfeer waarin er altijd ruimte is voor een grapje en gezelligheid. Ook gaat er geen verjaardag voorbij zonder attentie en op de dag van de leidster wordt iedereen in het zonnetje gezet.

 

Jouw toekomstige werkdag

De Lange Keizer is een organisatie waarin het allemaal nét even iets anders gaat dan bij de gemiddelde kinderopvang. De ontwikkeling van het kind staat centraal en ze doen er alles aan om deze vanuit de kinderen zelf te stimuleren.

Het is 13.30 uur (of om 14.00 uur in De Lier) en je komt aan op jouw locatie. Je pakt nog even wat te drinken voor jezelf en zet alvast het e.e.a. klaar. Daarna haast jij je naar school om op tijd op het plein te staan en de kinderen op te halen. Wanneer jullie compleet zijn, wandelen jullie terug naar de locatie.
Eerst even wat eten, drinken en kletsen. Na de lange schooldag zijn de kinderen er wel aan toe om te vertellen wat ze allemaal meegemaakt hebben op school die dag. Natuurlijk slaan ze ook de verse bereide vitamientjes niet over!
De Lange Keizer stelt het kind belang voorop. Samen met de kinderen wordt er doorgenomen waar ze zin in hebben. Heeft kind A zin om de hele middag buiten te voetballen met zijn vriendje die op een andere groep is ingedeeld? Dan is dat prima.
Jij hebt een leuke activiteit bedacht en de kinderen die willen meedoen schuiven aan. Jij gaat wat lekkers koken met ze. Jullie duiken de keuken in en iedereen vindt het super interessant dat ze al zoveel zelf mogen doen.
Na het koken stel je voor om nog even naar buiten te gaan. De kinderen die zin hebben gaan lekker met je mee en jullie spelen gezellig een potje tikkertje. Goed voor de conditie!

Je checkt binnen of de overige kinderen het nog naar hun zin hebben en loopt even een rondje.
De eerste ouders komen hun kinderen alweer ophalen. De kinderen vertellen vol enthousiasme over hun leuke middag en daar doe jij het uiteindelijk allemaal voor. Tevreden sluit jij om 18.30 uur af en kijk je nu alweer uit naar morgen.

Dit ben jij

  • Je bent in het bezit van een geldig diploma in de richting van de kinderopvang of je wilt deze graag halen d.m.v. het volgen van een BBL traject. Check via deze link of je in aanmerking komt; https://www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang
  • Je beschikt over een geldig VOG of ben bereid deze aan te vragen (op onze kosten);
  • Heb jij in het verleden al met kinderen gewerkt? Dan heb je een streepje voor!;
  • Je bent woonachtig in de regio.
DLK logo

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op met Wieke van der Steen of Maaike Veldhuizen via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.