Docent veiligheid  

Onze opdrachtgever is een Westlands bedrijf dat inmiddels al 50 jaar bestaat. In deze 50 jaar zijn zij uitgegroeid tot een groot, volwaardig opleidingsinstituut met ongeveer 260 verschillende opleidingen. Dagelijks zijn er zo’n 70 personen werkzaam bij onze opdrachtgever met een vast dienstverband. Voor de afdeling opleidingen zijn wij op zoek naar een docent veiligheid.
 

Kerneigenschappen

Standplaats: Naaldwijk
Aantal uren: fulltime, 40 uur
Functieniveau: MBO werk- en denkniveau
Vereiste diploma’s/certificaten: VCA en heftruckcertificaat
Soort contract: bij aanvang een jaarcontract, hierna uitzicht op een vast contract
Werktijden: 8:00 – 17:00 uur of 9:00 – 18:00 uur
Werkdagen: maandag t/m zaterdag met een standaard dag doordeweeks vrij.
CAO: werken met een personeelsreglement
Pensioenregeling: ondergebracht bij BeFrank. 50% wordt betaald door de werkgever. Je hebt de keuze om de overige 50% zelf bij te dragen.
Vakantiegeld: 8% van het bruto jaarsalaris
Vakantiedagen: 23 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband

Werkzaamheden

  • Het geven van theorie- en praktijklessen op de zaak of bij de klant op locatie;
  • Cursisten inzicht geven in het veilig werken met hun voertuig;
  • Voorlichting en instructie geven over de risico’s van gevaarlijke stoffen en de bijbehorende wet- en regelgeving toelichten;
  • Voorlichting geven over de oorzaken van een ongeval, hoe zij deze kunnen voorkomen en hoe zij hun beschermingsmiddelen in praktijk moeten gebruiken.

De ideale kandidaat

Je vindt het leuk om veel voor de klas te staan en het beste uit je cursisten te halen. Daarnaast ben je representatief en gemotiveerd. Uiteraard moet je ook geduldig zijn en communicatief sterk. Verder beschik je zelf al over een VCA en/of Heftruckcertificaat. Ervaring met het lesgeven is niet nodig; kennis op een vakkundige manier kunnen overbrengen is een must.

Salarisindicatie en overige arbeidsvoorwaarden

Naast een passend salaris tussen de € 2000,- en € 3000,- bruto o.b.v. een fulltime dienstverband, zijn er nog heel veel andere leuke bijkomstigheden om voor onze opdrachtgever aan de slag te gaan. Zo stap je in bij een jong, groeiend bedrijf met een informele werksfeer. Het is een hechte club mensen bij elkaar, waar iedereen elkaar kent. Op vrijdag wordt er afgesloten met een biertje/ wijntje en er is een zeer actieve personeelsvereniging. Jaarlijks zijn je partner en kinderen ook welkom op de zaak van een gezellige BBQ!

Heb jij vragen over deze vacature? Neem dan telefonisch contact op met Maaike of Zina (0174-514875).

Persoonsgegevens