Vacature

Monteur

 

Wateringen

 

Fulltime

 

Motivatie is belangrijker dan diploma's!

Werk jij graag met je handen en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging binnen de watertechniek? Dan is dit je kans!

 De internationale glastuinbouw wordt steeds professioneler en de schaalvergroting wordt verder doorgevoerd. Haket is een totaalinstallateur voor de moderne glastuinbouw. Ze zijn actief in Nederland, maar ook in het buitenland. Water- en elektrotechniek en scherminstallaties worden als één geïntegreerd geheel aangeboden en geïnstalleerd. Haket B.V. is een platte organisatie met korte lijnen tussen de magazijnmedewerker, verkoop, calculators, werkvoorbereiders en buitendienstmedewerkers. Er zijn op dit moment z’n 25 personen werkzaam.

 

Jouw toekomstige werkdag

Als monteur bij Haket is geen dag hetzelfde! Verschillende werkzaamheden wisselen elkaar af en je komt op veel verschillende tuinbouwbedrijven. Je houdt je voornamelijk bezig met het monteren van water technische installaties. Je bereidt de installaties voor, je monteert tot aan het inbedrijfstellen en gebruiksklaar opleveren van de installaties. Hoeveel afwisseling wil je hebben tijdens jouw werkweek en hoe mooi is het om samen met je collega’s naar een resultaat toe te werken! Van het leggen van de leidingen tot aan het instrueren van de eindgebruikers. Je doet het allemaal en (heel belangrijk) je hebt er plezier in! Daarnaast verhelp je (eventuele) storingen en voer je groot onderhoud uit. Mocht je het leuk vinden om in de toekomst silo’s te keuren, dan kan je hiervoor worden opgeleid.

haket-wateringen-zh.png

Hard werken loont!

Deze functie biedt veel afwisseling, vrijheid, verantwoordelijkheid én de kans om mee te bouwen aan het succes en de toekomst van Haket. Uiteraard hoort daar een bovengemiddeld salaris bij die we je graag persoonlijk toelichten. Jaarlijks wordt er een teamuitje georganiseerd en iedere vrijdag wordt er afgesloten met een gezellige borrel. Eens per maand wordt er op deze borrels nog eens extra uitgepakt.

Bij gebleken geschiktheid staat er een prachtige bus voor je klaar met goed gereedschap. Wil jij je ontwikkelen of specialiseren? Trek aan de bel en we bespreken de mogelijkheden!

Werktijden: maandag t/m vrijdag van 08:00 – 17.00 uur + 1x per maand een (betaalde) storingsdienst
CAO: klein metaal (Metaal en Techniek)
Pensioenregeling: PMT, 50% wordt betaald door de werknemer en de overige 50% wordt betaald door de werkgever.
Vakantiegeld: 8% van het bruto jaarsalaris
Vakantiedagen: 25 dagen o.b.v. een fulltime dienstverband

Dit ben jij

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs;
  • Je vindt het leuk om naar een bepaald resultaat toe te werken met zijn/ haar collega’s;
  • Je voelt je thuis binnen een technische omgeving en heeft interesse/ ervaring in de tuinbouwtechniek;
  • Je vindt het leuk om zowel projecten in binnen- als buitenland te doen (in overleg).

 

Vereiste diploma’s/certificaten: interesse en/of ervaring is belangrijker dan diploma’s. Daarnaast heb je je Vca-certificaat, of ben je bereid deze te halen. 

Heb jij vragen over deze vacature? Neem dan telefonisch contact op met Valerie (06-53495918 of 0174-514875).

 
Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.