Vacature

Monteur

 

Naaldwijk

 

40 uur

 

MBO werk- en denkniveau

Heb jij ervaring in een technische omgeving? En ben je klaar om een nieuwe uitdaging aan te gaan?

Dan zijn wij op zoek naar jou! 

VLP Flexibele Afscheidingen is opgericht in 1982. Het is een echt familiebedrijf dat al ruim 40 jaar dé specialist is in verschillende soorten flexibele deuren en industriële gordijnen. Of het nu gaat om industriegordijnen, pendeldeuren, strokengordijnen, snelroldeuren, schuifwanden, rolwanden, harmonicatunnels, industriële tenten of dockshelters; je vindt het hier allemaal. VLP Flexibele Afscheidingen is actief in verschillende sectoren. Van de petrochemische industrie tot aan de glastuinbouw. Daarnaast is ieder product dat gemonteerd wordt maatwerk. In verband met de aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een gedreven medewerk(st)er met twee rechterhanden. Iemand die het verschil kan (én wil) maken bij de klant. Uiteraard heb je hier wel een aantal jaren ervaring voor nodig in de technische branche. Herken jij jezelf hierin? Lees dan verder!

Hard werken loont!

Aangezien jij al een aantal jaren ervaring hebt zijn wij er van overtuigd dat je het vak snel zal leren. We bieden je graag een mooi salaris tussen de € 2500,- en € 3500,- bruto o.b.v. een 40-urige werkweek. Het salaris is afhankelijk van leeftijd, kennis en ervaring. Uiteraard vinden wij het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen. Daarom zijn er voldoende mogelijkheden om deel te nemen aan cursussen/ opleidingen. Ook word je uitgenodigd bij verschillende leveranciers voor een aantal praktijkcursussen.

Je gaat op pad met een goed uitgeruste bus en je werkt met uitstekend gereedschap.

Op de zaak vind je altijd vers fruit in de kantine en hebben ze heerlijke (bonen)koffie. Ook wordt er op vrijdagmiddag gezellig afgesloten en is er eens per jaar een bedrijfsuitje.

 

Jouw toekomstige werkdag

Jouw werkdag is nooit hetzelfde. En dat vind jij nou precies zo leuk aan jouw baan! De ene keer stap je om 6:00 uur in je bus en rij je naar een klant in Noord-Holland, terwijl je op een andere dag om 8:30 uur bij een klant begint om onderhoud te verrichten aan eerder geplaatste producten. Jij bent iemand die het leuk vindt om de touwtjes in handen te hebben. Je werkt graag zelfstandig, maar vindt het ook fijn om samen met een (wellicht minder ervaren) collega producten te plaatsen bij klanten. We verwachten niet dat je al eerder werkzaam bent geweest in de flexibele afscheidingen, maar we verwachten wel een proactieve houding en 100% inzet om het vak te leren. En met een aantal jaren werkervaring in een andere technisch werkomgeving heb jij dit ‘kunstje’ zo onder de knie.

Je houdt je voornamelijk bezig met het monteren van flexibele afscheidingen bij de klant op locatie. Wanneer je aankomt bij de klant meld je je aan en check je de tekening met de werkelijke situatie. Je overlegt even met je collega en haalt samen de eerst benodigde materialen en gereedschappen uit de bus. Je zet de werkplek af om de veiligheid van omstanders en die van jou en je collega te borgen.

Je begint met het monteren van een draagconstructie aan het dak. Hieraan bevestig je de rails en je schuift het gordijn erin. Wanneer het een automatisch product is moet dit ook nog aangesloten worden. Denk hierbij aan het aansluiten van de motor en de besturingskast. De klant zorgt voor een stopcontact, dus dit klusje is niet aan jou. Wanneer alles aangesloten is stel je het product af. Hiervoor heb je de input van de klant nodig. Je bekijkt samen wat de snelheid en de pauzetijd moet zijn van het product en stelt de beweging sensoren af.

Nadat jullie zelf tevreden zijn en alles netjes hebben opgeruimd, loop je naar de klant toe en loop je nogmaals het werk na. Je legt de klant uit hoe het product werkt en geeft een gedegen instructie. De klant is, net als jullie, zeer tevreden over het eindresultaat en zet zijn krabbel op de bon. Weer een tevreden klant erbij!

Aangezien er een groot assortiment producten is, zijn de werkzaamheden heel afwisselend. Bovenstaande is maar een voorbeeld van de vele montage klussen die uitgevoerd kunnen worden bij VLP Flexibele Afscheidingen. Je wisselt montageklussen (90%) af met storings- en onderhoudswerkzaamheden (10%).

Dit ben jij

  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een technische werkomgeving;
  • Je hebt een rijbewijs B (BE zou helemaal fijn zijn);
  • Je beheerst de Nederlandse- en Engelse taal;
  • Je bent communicatief zeer vaardig en hét visitekaartje richting de klant;
  • Je bent gemotiveerd, representatief, secuur, opgeruimd en hebt oog voor detail.
vlp-logo-2019-580x120.png

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op met Wieke van der Steen of Maaike Veldhuizen via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.