Vacature

Metaalbewerker

 

Vlaardingen

 

32 - 38 uur

 

MBO

Ben jij een technische allrounder met ervaring in metaalbewerking? 

Ben jij op zoek naar een groeiende organisatie waar je samen met jouw team zorgt voor een optimaal resultaat? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven!
 

Blozo is jong, hip en professioneel. Het bedrijf bestaat bijna 60 jaar en daar zijn zij trots op. Blozo creëert passende oplossingen in plaatwerk. Machinebouwers zijn hun grootste klanten en dun plaatwerk is hun specialiteit. Bij Blozo maken niet de machines het verschil, maar de mensen die er werkzaam zijn. Hun kracht ligt in het vertalen van behoeftes van de klant naar een tastbaar product.
Inmiddels zijn er zo’n 28 medewerkers, 5 stagiaires en 4 werkstudenten werkzaam bij Blozo.

Door de toenemende groei van het bedrijf zijn zij op zoek naar leergierige, verantwoordelijke en gemotiveerde medewerkers die al enige ervaring hebben opgedaan binnen een soortgelijk bedrijf.
Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel door!

Hard werken loont!

Hard work pays off!! Natuurlijk krijg jij een salaris en pensioenregeling (PMT) conform de cao metaal en techniek. Dit kan zomaar oplopen tot € 3300,- bruto per maand o.b.v. een 38-urige werkweek en daarnaast heb je recht op 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.

Maar Blozo biedt zoveel meer dan dat. Wat dacht je van toffe bedrijfskleding in American football fan style, iedere week vers fruit en een budget met het team om vrij te besteden aan bijv. een patat dag? Om dit er vervolgens weer af te sporten in de Blozo Gym. Verder zijn er meerdere personeelsuitjes per jaar en tijdens de feestdagen wordt er ook aan de medewerkers gedacht. Het werken in een zelfsturend team spreekt je aan (je hebt dus geen leidinggevende, maar ben samen met je collega’s verantwoordelijk voor het eindproduct). Uiteraard is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling!

Last but not least krijg jij in het begin een vaste collega die je helemaal wegwijs maakt binnen het bedrijf en is er ruimte om bijvoorbeeld te leren hoe je de kantrobot moet bedienen.

Blozo logo.jpg

Jouw toekomstige werkdag

Geen dag is hetzelfde wanneer je werkt bij Blozo! Blozo denkt net even ‘anders’ dan andere plaatbewerkingsbedrijven. Nou ja, anders is eigenlijk niet het goede woord. Eerder verfrissend en vernieuwend zijn termen die goed bij het bedrijf passen. Zo denken ze niet in hokjes, maar geloven ze in de kracht van zelfsturende teams. De teams bestaan uit 4 tot 12 personen. En dat is leuk! Op deze manier ben je namelijk samen met je collega’s verantwoordelijk voor het gehele proces. Uiteraard heb je een kernfunctie binnen het team.

Je komt tussen 06.00 en 08.00 uur aan op de zaak. Je start je dag altijd gezamenlijk met jouw team tijdens de dagstart. Je bekijkt met zijn allen wat er nog open staat van gister, welke projecten prioriteit hebben en waarmee jullie vandaag verder aan de slag gaan. Vervolgens worden de taken binnen het team verdeeld en kan iedereen aan het werk, fijn!

Waar jij je vandaag bezig houdt met kanten, verschillen de werkzaamheden dagelijks bij Blozo. Denk hierbij aan: kanten, TIG lassen, Migmag lassen niveau 2, ontbramen, poedercoaten, ponzen, tekeningen lezen en een logistiek stuk. Daarom zijn wij op zoek naar een vak specialist die mee wilt bewegen in deze afwisselende werkzaamheden.

Jij gaat nauwkeurig te werk bij het bedienen van de kantrobot, want een fout in de programmering kan grote consequenties hebben. Je haalt de programma’s op uit het systeem, zet het juiste gereedschap klaar en test of de machine doet wat jij wilt dat hij doet. Je meet het product na en controleert dit met de tekening. Waar nodig, pas jij de instellingen aan. Smiddags houden jullie gezamenlijk nog een brainstormsessie om de processen te optimaliseren. De dag is weer voorbij gevlogen en morgen staat er weer een heel ander programma op de planning, maar voor vandaag zit je werkdag erop. Tevreden zeg je iedereen gedag en verlaat je jouw ‘teamhonk’.

Dit ben jij

  • Jij hebt minimaal 2 jaar ervaring met metaalbewerking bijvoorbeeld als lasser, kanter of plaatbewerker. Naast jouw huidige kennis, ben jij bereid om jezelf te ontwikkelen om nog allrounder te worden in de metaalwereld;
  • Een VCA en/of heftruckcertificaat is niet essentieel, maar geeft jou wel een streepje voor;
  • Jij hebt ervaring met meten en tekeningen lezen of je bent gedreven om dit te leren;
  • Jij staat communicatief sterk in je schoenen, werkt graag samen in een team en gaat graag nauwkeurig te werk.
IMG_7354.jpg

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op met Wieke van der Steen of Maaike Veldhuizen via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.