Meewerkend leidinggevende

AH Vrij is een familiebedrijf dat zich richt op groen, grond en infra. Het bedrijf bestaat ruim 60 jaar en heeft inmiddels zo’n 85 personen vast in dienst. Daarnaast werken er zo’n 60 à 70 personen o.b.v. een flexibel dienstverband. AH Vrij richt zich voornamelijk op gemeenten, provincies, ingenieursbureaus en aannemers. Met een uitgebreid, modern wagenpark en zeer capabele medewerkers is dit bedrijf niet meer weg te denken als het gaat om groen, grond en infra. De klant staat centraal, maar ook duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog in het vaandel. Doordat het bedrijf blijft groeien zijn wij op zoek naar een enthousiaste meewerkend voorman.

 

Kerneigenschappen

Functienaam: Meewerkend Leidinggevende GWW 
Standplaats: Wateringen
Aantal uren: fulltime
Functieniveau: MBO werk- en denkniveau
Vereiste diploma’s/certificaten: Een VCA VOL certificaat is een pré. Daarnaast ben je bereid om het certificaat ‘Veilig werken langs de weg’ te behalen. Aanvullende relevante certificaten zijn uiteraard welkom.
Soort contract: jaarcontract. Bij gebleken geschiktheid hierna een vast contract
Werktijden: 7:00 uur – 16:00 uur
Werkdagen: maandag t/m vrijdag
CAO: groen, grond en infrastructuur (voorheen de LEO cao)
Pensioenregeling: BPL. 19,09% wordt afgedragen door de werkgever en 7,31% wordt afgedragen door de werknemer
Vakantiegeld: 8,33 % van het bruto jaarsalaris
Vakantiedagen: 26 vakantiedagen + 13 ADV dagen o.b.v. een fulltime dienstverband

Werkzaamheden

Jouw baan is leuk. Eigenlijk meer dan leuk, want als meewerkend leidinggevende bij AH Vrij is geen dag hetzelfde. Zo heb je de ene dag drie kleine projecten die netjes uitgevoerd moeten worden met het team, maar kan het ook zomaar zijn dat je hierna weken op een groot project zit waar je de boel regelt. Het leuke aan deze baan is dat het de perfecte combinatie is tussen een verantwoordelijke, leidinggevende rol en het uitvoerende werk. Heerlijk afwisselend dus en zo verleer je de kneepjes van het vak niet. Je geeft dagelijks leiding aan zo’n 2 tot 8 collega’s en bent zowel extern als intern het aanspreekpunt voor jouw project. Je stemt projecten af met de uitvoerder/ planner en zorgt ervoor dat er een goede invulling van de dag is voor jou en je collega’s op de klus. Je kijkt vooruit en zorgt ervoor dat werkzaamheden veilig uitgevoerd worden. Hierin heb je uiteraard een voorbeeldfunctie. Je hebt de dagelijkse verantwoordelijkheid voor de planning, het materiaal en het opgeleverde resultaat. En dit vind jij ge-wel-dig! Samen met het team is geen klus jullie te gek!

 

De ideale kandidaat

  • Heeft een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Heeft een aantal jaren ervaring in de GWW. Dit mag zijn in een soortgelijke functie, maar ook als uitvoerend medewerker die graag de volgende stap wil zetten naar meer verantwoordelijkheid.  

Salarisindicatie en overige arbeidsvoorwaarden

Werken bij AH Vrij is leuk. Onderling hangt er een informele, nuchtere sfeer wat zorgt voor de nodige humor. Het heeft de charme van een klein familiebedrijf en de voordelen van een groot commercieel bedrijf. Win-win. Naast de platte organisatiestructuur biedt AH Vrij een goed salaris! Verricht jij werkzaamheden in het weekend of in de nacht? Uiteraard krijg je hier een passende vergoeding voor. Daarnaast is er alle ruimte voor ontwikkeling (cursussen/ opleidingen) en kom je te werken bij een groeiende organisatie. Je krijgt een reiskostenvergoeding conform de cao en er bestaat de mogelijkheid tot een winstdeling wanneer er dat jaar goed gedraaid is. En wat dacht je van een gezellige zomer BBQ, kerstborrel en een leuk bedrijfsuitje? Klinkt dit jou als muziek in de oren, solliciteer dan snel!

Heb jij vragen over deze vacature? Neem dan telefonisch contact op met Valerie (06-53495918 of 0174-514875).

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.