Vacature

Productiemedewerker

 

Naaldwijk

 

40 uur per week

 

Enthousiasme is belangrijker dan diploma's

Werk jij graag met je handen en heb je oog voor detail? Dan is deze uitdaging bij VLP Flexibele Afscheidingen echt iets voor jou!

VLP Flexibele Afscheidingen is opgericht in 1982. Het is een echt familiebedrijf dat al bijna 40 jaar dé specialist is in verschillende soorten flexibele deuren en gordijnen. Of het nu gaat om industriegordijnen, pendeldeuren, strokengordijnen, snelroldeuren, schuifwanden, rolwanden, harmonicatunnels of industriële tenten; je vindt het hier allemaal. VLP Flexibele Afscheidingen is actief in verschillende sectoren. Van de petrochemische industrie tot aan de glastuinbouw. Daarnaast is ieder product dat gemonteerd wordt maatwerk. VLP heeft op dit moment 14 personen in dienst. In de werkplaats zijn 3 personen werkzaam. Ter versterking van het team zijn wij op zoek naar een medewerker voor in de zeilmakerij.

Hard werken loont!

Bij aanvang dienstverband start je in een tijdelijk contract. Uiteraard met de intentie om dit contract na een jaar om te zetten naar een vast contract. Ze willen immers de toekomst in! Het salaris is afhankelijk van kennis en kunde, maar ligt tussen de € 2000,- en € 3300,- bruto o.b.v. een 40-urige werkweek. Het allerleukste aan het werken bij VLP is dat er ruime doorgroeimogelijkheden zijn en dat jij altijd mee mag denken met de organisatie. Mocht jij cursussen en/of opleidingen willen volgen dan is dit ook zeker mogelijk.
VLP valt niet onder een cao, maar heeft een eigen bedrijfsreglement. Zo is er een goede pensioenregeling, waarbij de helft van de pensioenpremie betaald wordt door de werkgever en je krijgt 8,25% vakantiegeld. Daarnaast krijg je 25 vakantiedagen en hele fijne collega’s om mee samen te werken. Op de zaak vind je altijd vers fruit in de kantine en hebben ze heerlijke (bonen)koffie. Ook wordt er op vrijdagmiddag gezellig afgesloten en is er regelmatig een bedrijfsuitje. Wat wil je nog meer?

 

Jouw toekomstige werkdag

Het is 7:15 uur en je komt aan op de zaak. Je komt een paar collega’s tegen en maakt een praatje. Vervolgens schenk je voor jezelf een heerlijke kop koffie in en loop je richting de werkplaats. De andere collega’s zijn ook al aanwezig, dus de dag kan van start. Je gaat even met z’n allen zitten en de Chef werkplaats neemt het planbord met jullie door. Het produceren van gordijnen gebeurt bij jullie in de werkplaats en er staan vandaag een aantal klussen op de planning. Het werk wordt verdeeld. Jij gaat samen met een collega aan de slag met de gordijnen. Jullie verzamelen alle benodigde materialen en beginnen met de productie van het gordijn dat als eerste op de planning staat.

Tussentijds zie je dat er een vrachtwagen wat bestellingen komt leveren. Je ontvangt de chauffeur, controleert de inkomende goederen en ruimt de goederen op in het magazijn. Je loopt door het magazijn en ziet dat er een aantal materialen niet op de juiste plek liggen, en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Je ruimt de materialen op en loopt terug naar de werkplaats om verder aan de slag te gaan met de gordijnen die geproduceerd moeten worden. Aan het einde van de dag hebben jullie er samen voor gezorgd dat het werk helemaal af is, wat een heerlijk gevoel! Morgen weer een nieuwe werkdag.

Dit ben jij

  • Je hebt enige ervaring in een zeilmakerij of wilt deze ervaring graag op doen;
  • Je beheerst de Nederlandse taal;
  • Je bent in het bezit van je rijbewijs B;
  • Je bent in het bezit van een heftruckcertificaat en een VCA certificaat (of bent bereid deze te halen);
  • Je werkt graag met je handen, bent nauwkeurig en aan enthousiasme is bij jou geen gebrek.
ViewsProductions_VLP-77.jpg

Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op met Valerie via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 06-53495918.

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.