Vacature

Medewerker technische dienst

 

Pijnacker

 

42,5 uur

 

MBO werk- en denkniveau

Heb jij twee rechterhanden en ben jij gek op sleutelen? Ben jij daarnaast toe aan een nieuwe stap en wil je binnen één organisatie dé technische topper zijn die op alle vragen een antwoord weet? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Hazeu is een familiebedrijf in Pijnacker. Al vier generaties lang staat er iemand uit de familie Hazeu aan het roer. Sinds 2000 specialiseert de kwekerij zich in de teelt van Phalaenopsis. Hazeu heeft op dit moment drie locaties met een totale oppervlakte van 7 hectare. Dit betekent dat er per week zo’n 120.000 planten de deur uit gaan. Hazeu is een innovatief bedrijf dat graag investeert in duurzaamheid. Een voorbeeld hiervan is de zeshoekige pot die zij hebben laten ontwerpen. Door het gebruik van deze pot is onder andere het gebruik van plastic enorm gedaald, kan er per m2 meer geproduceerd worden en kunnen er tot wel 20% meer planten vervoerd worden per vracht. Op dit moment werken er ongeveer 15 mensen vast in dienst. Daarnaast werken er jaarrond nog zo’n 85 uitzendkrachten. Wij zijn op zoek naar een medewerker technische dienst die samen met twee collega’s verantwoordelijk is voor het hele (technische) reilen en zeilen van de 3 locaties van Hazeu. Denk hierbij aan het repareren- en onderhouden van machines, het verhelpen van storingen en structureel onderhoud. Ben jij degene die wij zoeken?

Hard werken loont!

Bij aanvang krijg je een contract voor 7 maanden aangeboden. Natuurlijk is het de intentie om jou voor langere tijd aan het bedrijf te binden, dus een vast contract zit er zeker in bij een wederzijdse match.

Buiten een informele sfeer staat er voor deze functie ook een goede beloning tegenover. Denk aan een salarisindicatie tussen de € 3500,- en € 4000,- bruto per maand o.b.v. een 38-urige werkweek. Aangezien de job voor 42,5 uur per week is krijg je structureel iedere maand 4,5 per week aan overuren uitbetaald boven op je salaris.

Hazeu valt onder de cao glastuinbouw. Dit houdt in dat je naast een goed salaris 8,33% vakantiegeld krijgt, 25,5 vakantiedagen en een goede pensioenregeling (BPL).

Binnen dit bedrijf is er oog voor de mens. Iedereen is gelijk en je doet het samen. Last but not least zijn er voldoende ontwikkelmogelijkheden. Het is mogelijk om door de tijd heen te groeien in je functie en (nog) meer verantwoordelijkheden te krijgen. Ook het volgen van cursussen en/of opleidingen behoort tot de mogelijkheden. En wat dacht van je van een gezellige BBQ en een kerstdiner? Klinkt goed toch?

 

Jouw toekomstige werkdag

De functie van medewerker technische dienst is leuk. Heel leuk. En lekker afwisselend. Met 3 locaties in Pijnacker ben jij verzekerd van een dynamische job en pendel jij heen en weer tussen de locaties.  Je wilt immers dat iedere locatie gestroomlijnd loopt, want jij bent, samen met jouw twee collega’s, verantwoordelijk voor het technisch onderhoud.
Het is 6:50 uur en je pakt een heerlijke bak koffie. Je kletst in de wandelgangen even snel bij met een collega en vervolgens loop je richting je werkbus. Jij bent een echte ‘doener’, maar wel met een goed stel hersens. Jij vindt het heerlijk om met je handen bezig te zijn en daar ligt dan ook jouw kracht. Een kantoorbaan is totaal niet jouw ding!

Je rijdt richting de tuin op de Meloenstraat, omdat er een melding is gemaakt over glasschade. Je bekijkt de schade, neemt het werk op en schat in of je dit zelf kan verhelpen of dat er een externe partij ingevlogen moet worden. In dit geval verhelp je zelf de schade. Je hebt hier nog wel het e.e.a. qua materiaal voor nodig, dus je komt hier later op de dag voor terug. In de tussentijd krijg jij een telefoontje van één van de directieleden. In verband met het veranderen van de indeling van de werkplekken op kantoor moeten er een aantal stopcontacten bij geplaatst worden. Je geeft aan dit te kunnen verzorgen en dat dit voor het einde van de week geregeld is. Inmiddels stap je je bus weer in en rij je richting de werkplaats. Je haalt het e.e.a. op aan materialen voor het vervangen van het glas en daarnaast zag je op deze locatie ook een aantal lampen die niet werkten. Als je dan toch terug moet, dan pak je dit gelijk even mee. Je verzamelt alles wat je nodig hebt en klaart de klus! Fijn, ook weer afgevinkt.

Buiten het verhelpen van alle voorkomende technische storingen binnen de locaties, ben jij ook diegene die de machines onderhoudt. Sommige machines krijgen jaarlijks een beurt, maar er zijn ook een aantal machines die in onderhoud staan bij de leverancier. Jij hebt, samen met je collega’s, een document opgesteld waarbij alles netjes bijgehouden wordt. Komt de monteur van de leverancier niet uit zichzelf voor de jaarlijkse ronde, dan schroom jij niet om zelf contact met hen op te nemen.

Ook het keuren van bepaald gereedschap is een jaarlijks terugkerende klus en zo hier en daar houd jij je ook bezig met wat laswerkzaamheden. Eigenlijk kunnen we wel zeggen dat jij, samen met je collega’s, verantwoordelijk bent voor alle onderhoud en reparaties in de kas en de schuur.

Enfin, terug naar jouw werkdag. Aan het einde van de middag krijg je de melding dat er een machine in storing staat. Jij bent op dat moment al op de desbetreffende locatie aanwezig en gaat direct even kijken. Je ziet dat de motor geblokkeerd is en die krijg jij niet zo één, twee, drie aan de praat. Aangezien deze machine zo snel mogelijk weer moet ‘lopen’ om het productieproces niet te vertragen beslis jij, na overleg met de directie, om een externe partij in te schakelen. Yes, morgenochtend om 7:00 uur kunnen ze op de stoep staan. Top, jij zorgt ervoor dat je er bent, zodat je mee kan kijken waar nou precies het probleem zit . Wellicht dat je dit probleem een volgende keer dan zelf op kan lossen.   

Door het grote aantal verschillende machines, gereedschappen en overige werkzaamheden die bij deze functie horen is geen dag hetzelfde! En dat vind jij juist zo leuk! Je sluit inmiddels af, want het is alweer 17:00 uur geweest. Je hebt nu alweer zin in de dag van morgen.

Dit ben jij

  • Je hebt een afgeronde MBO opleiding in een technische richting en/of minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je bent in het bezit van je rijbewijs B, zodat jij je makkelijk tussen de verschillende locaties in Pijnacker kan verplaatsen;
  • Je beheerst de Nederlandse- en Engelse taal;
  • Je kan snel schakelen, de juiste prioriteiten stellen en je hebt verantwoordelijkheidsgevoel.
Logo Hazeu.jpg

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op met Wieke van der Steen of Jamilla van der Ende via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.