Vacature

Medewerker Salarisadministratie 

 

Den Haag

 

32 - 40 uur

 

HBO werk- en denkniveau

Schrijf je graag succesverhalen met cijfers en houd je ervan om ervoor te zorgen dat elke medewerker juist wordt beloond? Dan is deze vacature als Medewerker Salarisadministratie helemaal iets voor jou! 

Spuigroep B.V. is opgericht in 1949 en gevestigd in Den Haag. De groep omvat diverse werkmaatschappijen die actief zijn in autoleasing, autoverhuur, autoverkoop, aanhangwagenverhuur, autoschadeherstel, tankstationexploitatie en automatisering. Met circa 1200 medewerkers, verdeeld over werkmaatschappijen zoals Avis Budget Autoverhuur, Motorhuis, Achilles Brandstoffen Maatschappij, Autoschadehuis, Multilease, Pak ’n Bak verhuur, Boedelbak en Flipse Automatisering. Spuigroep zelf bestaat uit 58 medewerkers. Ondanks de schaalgrootte en de nationale marktpositie heeft Spuigroep alle kenmerken van een professioneel familiebedrijf: een persoonlijke aanpak, korte lijnen, hoogwaardige ICT-faciliteiten en enorm veel kennis. Het huidige HR-team bestaat op dit moment uit 1 HR-manager, 3 adviseurs, 1 Teamleider HR support, 5 support collega’s, een arbeidsmarkt communicatie specialist, Trainer en een verzuimcoach.

Hard werken loont!

Bij aanvang krijg jij een jaarcontract. Klikt het hierna van beide kanten, dan bieden ze jou bij Spuigroep graag een vast contract aan. Je krijgt een prima salaris tussen de € 2.500,- en € 3.750,- op basis van een 38-urige werkweek. Spuigroep valt onder de cao motorvoertuigen. Dit betekent onder andere dat je bij een fulltime dienstverband 192 vakantie-uren krijgt, 8% vakantiegeld ontvangt en een goede pensioenregeling (PMT) aangeboden krijgt. Op het gebied van ontwikkeling zijn er veel mogelijkheden. Er is altijd ruimte voor het volgen van cursussen of opleidingen. Binden en boeien staan bij Spuigroep centraal. Dit geldt ook met betrekking tot doorgroeimogelijkheden. Buiten het feit dat de arbeidsvoorwaarden meer dan prima zijn, zijn er ook nog andere leuke extraatjes die het werken bij Spuigroep net even iets aantrekkelijker maken dan bij de buurman. Wat dacht je van de mogelijkheid om extra vakantiedagen bij te kopen, leuke personeelskortingen zoals korting op de carwash en autoverhuur, en de mogelijkheid tot private lease!

 

Jouw toekomstige werkdag

Jij gaat graag naar je werk! Niet alleen vanwege de hele fijne collega’s, maar ook vanwege een heel gevarieerde baan en omdat de ambiance bij jullie op kantoor zo fijn is. Je stapt binnen tussen 08.00 uur en 09.30 uur en maakt een praatje met een van de collega’s. Vervolgens loop je naar je werkplek waar jouw (directe) collega’s al aan het werk zijn. Je settelt achter je computer en hebt weer zin in vandaag! Je begint je dag met klantgerichte dienstverlening. In de mailbox staan allerlei salarismutaties die verwerkt moeten worden. Ook vragen over voorschotten, bruto-netto berekeningen en pensioenpremies worden door jou behandeld. Je staat iedereen vriendelijk te woord en zorgt voor duidelijke antwoorden. Daarnaast komt er een wijziging aan in de cao en ga je aan de slag met het vertalen van recente cao-wijzigingen naar de salarissen van medewerkers. Eind van de ochtend verwerk je nog een aantal mutaties in het systeem, zoals nieuwe medewerkers die aan boord komen en aanpassingen in arbeidsvoorwaarden. Per 1 januari is het de bedoeling dat alles over wordt gezet naar Afas. Aan jou de taak om dit te implementeren samen met je directe collega’s. Leuke uitdaging! Het is tijd om te lunchen en gezamenlijk met je collega’s eet je wat. Na de lunch neem je weer plaats achter je bureau en is het tijd voor iets heel anders. Je voert een grondige salariscontrole uit om eventuele fouten op te sporen en op te lossen. Dit is cruciaal om ervoor te zorgen dat elke medewerker correct wordt betaald en dat de payroll foutloos is. Daarnaast werk je aan HR-rapportages om inzichten te bieden in personeelsgegevens voor strategische besluitvorming. Je rond je dag af door je administratie bij te werken en je agenda voor de volgende dag te organiseren. Je zorgt ervoor dat alle vragen en verzoeken van medewerkers zijn afgehandeld en dat de salarisadministratie up-to-date is.

Last but not least beschik jij over een kritische blik en vind jij het een uitdaging om processen efficiënter in te richten en te optimaliseren. Uiteraard in samenspraak met jouw collega’s, maar dat spreekt voor zich.

Dit ben jij

  • Je hebt een afgeronde PDL en/of VPS opleiding;
  • Je hebt enige werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Het is handig als je ervaring hebt met AFAS of Loket;
  • Je bent nauwkeurig, sociaal- en contactueel vaardig, kritisch en neemt graag zelf initiatieven.
Logo.jpg

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op met Wieke van der Steen of Jamilla van der Ende via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

Persoonsgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.